Horoscop 28 martie 2019.
BERBEC Astăzi ai nevoie de ceva mai multă stabilitate, de certitudini. Nu amâna să te sfătuieşti cu „jumătatea”, în duo, sau cu cineva de încredere, solo fiind. Nu uita: bine faci, bine găseşti! Conjunctura ne îndreptăţește să spunem că este bine, ca în perioada menţionată, să asculţi cu atenţie şi să provoci partenerii la discuţii. Poți auzi multe lucruri relevante şi folositoare şi poţi să-ţi faci „jocurile”. Astăzi poţi să argumentezi cu succes în sprijinul ideilor şi proiectelor tale, atât la serviciu cât şi în viaţa privată.

TAUR Energic şi carismatic astăzi poţi pune pe curs critic acţiunile care te interesează în domeniul profesional. Acum eşti motivat aşa că poţi mări ritmul activităţii. Graba şi enervarea, însă, nu au fost niciodată productive. Nici astăzi. Trebuie să dai dovadă de tact, calm şi diplomaţie. Veşti bune şi programe de distracţie mai pe seară. Poate te duci la un spectacol, la film, sau de ce nu, la un concert! Poţi să fii în mai multe locuri în acelaşi timp?

Horoscop 28 martie 2019.

GEMENI Astăzi, prudenţa nu strică. Cineva ar vrea să ai informaţii greşite. Aspecte favorabile afacerilor şi deciziilor importante. De asemenea o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor. Dacă te duci la birou, totuşi se mai şi lucreză, sau unde îţi desfăşori activitatea, concentrează-te şi clarifică, eventual chiar finalizează problemele importante care trenează de ceva timp. O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină!

RAC Nu lasa situaţia să degenereze, să te depăşească. O zi liniştită pe care o poţi termina la un film, sau la un concert. Totuşi, ceva legat de un aspect legal, de jurisprudenţă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în niciun mod. Ia uită-te în contractul tău de muncă, citeşte-l cu atenţie, sau alte contracte, de leasing, cu banca, închirieri etc. Niciodată nu ai făcut asta… Poţi să ai surprize!

LEU Astăzi, leoiacele sunt indignate de mediocritatea relaţiilor lor. Oare nu mai sunt bărbaţi adevăraţi? Iar leii cu pantaloni mârâie ca totul este de o calitate îndoielnica şi scuuump! Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte, mai ales dacă provocările vin din partea unei femei. O atitudine de felul „da, înţeleg, dar nu este în puterea mea!” descureajează o femeie pusă pe revanşă. Sigur, dacă nu este vorba de dus gunoiul sau de plimbat căţelul. Asta poţi să faci chiar şi tu, regele junglei!

Horoscop 28 martie 2019.
FECIOARĂ Trăieşte viaţa din plin, bucură-te de orice. Astăzi primeşti o veste care te face să te gândeşti la multe lucruri. Este şi o surpriză agreabilă, care îţi deschide noi perspective avantajoase. Cooperează mai strâns cu partenerii sau colegii şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei. Evită enervarea şi stresul printr-o atitudine prevenitoare şi zâmbitoare faţă de anturajul apropiat, faţă de familie.

BALANŢĂ Stai la locul tău, nu exagera, nu te alia cu scandalagii, nu te băga ca musca în lapte, mai ales la serviciu. O zi agreabilă, dacă reuşeşti să te sustagi bârfelor şi comploturilor de culoar. Ai tendinţa logică să amâni nişte lucruri şi până la urmă nu este chiar o idee rea. Stelele spun că este necesară puţină solitudine ca să ai o vedere de perspectivă asupra ultimei perioade de timp şi să faci planuri de viitor.

Horoscop 28 martie 2019.
SCORPION S-ar putea să descoperi că partenerul tău de viaţă este foarte stresat şi nervos. Încearcă, cu calm şi chiar cu umor să vezi despre ce este vorba şi dacăpoți să ajuţi! Ai mai multe probleme, care te obsedează şi nu le găseşti soluţie. Ai vrea să ceri un sfat, dar încă nu te-ai decis asupra persoanei cu care să împărtaseşti tainele tale. Mai aşteaptă! O zi mai neobişnuită atât ca densitate cît şi ca evenimente, în care poţi să faci ceva mai neobişnuit şi mai deosebit.

SĂGETĂTOR Ai ocazia să depăşeşti un prag, un obstacol, în domeniul profesional. Poate fi şi un examen, o întrecere, sau orice încercare legată de abilităţile tale. Nu ezita, arată că eşti competent! Pari chiar mulţumit de situaţia ta actuală şi de ceea ce ţi se întâmplă. Poţi păcăli pe toată lumea, dar nu şi pe tine însuţi. Simţi nevoia unui grad de libertate personală mai mare, care în sistemul actual „ticăloşit” înseamnă doar bani mulţi. Pe care nu îi ai!

CAPRICORN Hermes, corespondentul grec al lui Mercur, revenit în mișcare directă, în Pești, te protejează astăzi în mod deosebit, aşa că poţi face cumpărături inspirate pentru tine, sau/şi pentru cei dragi. Dacă ai ceva de spus, astăzi este ziua, pentru că te bucuri de darul elocinţei. Planurile şi proiectele începute astăzi sunt faste şi pot să aibă o dezvoltare interesantă. Întotdeauna trebuie să ai o atitudine pozitivă, dar să nu promiţi niciodată mai mult decât poţi să faci, în speranţa că se rezolvă, sau se uită.

Horoscop 28 martie 2019.
VĂRSĂTOR Dă curs impulsului sufletului. Este mai important şi mai favorabil să stai cu un prieten, sau cu o rudă, să vorbiţi şi să râdeţi decât să naufragiezi în hipnoza toxică a televizorului. Nu intra în relaţii de afaceri cu persoane nerecomandate. Nu începe ceva nou astăzi, nici măcar un pachet nou de ţigări. „Fereşte-te de omul spân, cu ochelari”, din Harap Alb, varianta ta. Ţine-ţi secretele doar pentru tine. Răbdarea ta poate fi pusă astăzi la încercare. Tăcerea este de aur, dar o vorbă potrivită, la momentul potrivit, este de platină!

PEŞTI O zi de joi densă, mai ales prin aglomerarea lucrurilor de făcut. Dar, o seară plăcută cu cei dragi, la cină, cu planuri şi proiecte de viitor – cu siguranţă despre vacanţa de vară. Favorurile stelelor se îndreaptă spre cumpărături şi cadouri. Ceea ce cumperi astazi poate face mare placere celor dragi. Astăzi eşti ceva mai sensibil. Supraveghează-ţi regimul alimentar şi nu uita că graba strică treaba, oricare ar fi ea!

Horoscop 28 martie 2019.