Horoscop 26 octombrie 2020! Zodia care primește vești importante. Mare atenție cui îi faci confesii

BERBEC   Ai energie şi eşti gata de acțiune! Aspectele îţi indică să nu te repezi să tragi concluzii, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri. Veştile pe care le primeşti astăzi par importante. Pe de altă parte ai mare nevoie de un consilier de taina, ai o problemă care necesită un gen de expertiză pe care n-o ai.  Stelele spun sa mai astepţi cu confesiunile, sau să le aşterni pe hârtie. Aşa îţi garantez discreţia.

TAUR   Astăzi trebuie să faci dovadă de un pic de iscusință, să faci unele compromisuri drăguţe cu cei din jur. Mai ales la serviciu, unde toată lumea se grăbeşte să termine mai repede orele de program. Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu specula nimic financiar, însă. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi, pentru că a doua parte a zilei îți poate scoate în cale unele surprize!    

Horoscop 26 octombrie 2020! Zodia care primește vești importante. Mare atenție cui îi faci confesii

GEMENI   Reuşeşti, adevărat, cu greu, să obţii un grad de libertate personală mai mare! Te simţi mai bine în pielea ta şi crezi că-ţi gestionezi viaţa după cum te taie capul. Dar, e iluzia de început de săptămână… Ceva legat de un aspect al lucrului în echipă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în niciun mod. Cooperează mai strâns cu anturajul, cu colegii şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei.

RAC  Pari distrat şi nu te poţi concentra după un weekend obositor. Pierzi timpul cu graţie şi dramatizezi toate lucrurile neînsemnate. Nu merită, zâmbeşte şi gândeşte-te la lucruri drăguţe! Ești sănătos și ai putere de munca, dar te apasa grijile legate de familie și de amenințarile distopiei sanitare. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, totuşi. Şi o informație care poate fi importantă pentru viitorul tău.

Horoscop 26 octombrie 2020! Zodia care primește vești importante. Mare atenție cui îi faci confesii

LEU  Eşti pe drumul cel bun! Începi să înlături din calea ta obstacole, în special propriile limite. Munceşti, te distrezi, te odihneşti, eşti mai optimist şi te gândeşti cu încredere la viitor! Nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie si instraineaza, in loc sa atraga! Trebuie doar sa inspiri incredere. Ia-o mai uşor, nu te ambala peste măsură, că nu este cazul!

FECIOARĂ  Ai nevoie de mai multă mişcare, de mai mult sport. Trebuie să eviţi mişcările bruşte. Nu trebuie să stai ore întregi sub duş, apa costă! Program de distracţie pe seară, profită din plin. Cere un sfat de la Leu, sau de la un Geaman din familie. Călătoriile sunt bine aspectate începând de astăzi. Fie că este vorba de o banală plimbare prin oraş, de o deplasare scurtă sau de o călătorie mai lungă, schimbarea locurilor îţi aduce succes!

Horoscop 26 octombrie 2020! Zodia care primește vești importante. Mare atenție cui îi faci confesii 

BALANŢĂ  În dragoste este bine să-ti recunoşti greşelile, mai ales pe cele mici! Este cazul zilei de astăzi, când poţi întoarce în favoarea ta un impas sentimental sau te poţi bucura de un avantaj. Astăzi poţi media între membrii familiei care sunt de păreri diferite. Poate unde vrei să fie intotdeauna armonie! Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este încă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil.

 SCORPION  Astăzi eşti ca un foc de artificii, sau ca o sticlă de şampanie, ca să ne păstrăm în natura elementului zodiei, lichidul! Poate, sărbătoreşti un eveniment, pe cineva? Poate eşti cel mai tare din parcare! Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului.  Dragostea şi carisma proprie, sunt foarte bine aspectate. Perioada în discuţie este favorabila iar aspectele negative nu sunt decât faulturi de joc.

Horoscop 26 octombrie 2020! Zodia care primește vești importante. Mare atenție cui îi faci confesii

SĂGETĂTOR O zi favorabilă pentru o parte din centauri, adică pentru cei sentimentali şi senzuali. Domeniul amorului e avantajat major, poţi să te simţi extraordinar împreună cu dragostea ta cea mare. La serviciu, sau la şcoală, unde activezi, deci, totul pare un imens arc care se comprimă, se comprimă. Din punctul tău de vedere este o perioadă… interesantă. Acasă trebuie să te descarci de stresul acumulat şi să discuţi mult şi vesel cu membrii familiei tale.

CAPRICORN  Ceva neprevăzut între tine şi planurile tale pe termen scurt, tactice. Trebuie să lucrezi ceva pentru serviciu, sau ceva de rezolvat pentru familie. Grăbeşte-te să termini, cere ajutor, eventual! Începe, din seara aceasta, o vreme bună socială, un timp plăcut petrecut în compania celor dragi. Poate pentru că unii Capricorni au mai mult timp liber la dispoziţie. O zi plăcută, in care te simti tot timpul vesel si entuziast si de aceea orice iti iese, iar familia si prietenii te apreciaza in mod deosebit. 

VĂRSĂTOR  Astăzi reuşeşti să cazi de acord şi să închei o alianţă efemeră cu cineva din anturajul apropiat. Nu-ţi mai bate capul, nu eşti tu Stăpânul Inelelor, dar poţi să fii stăpânul timpului tău! In acestă zi de luni, cu multe treburi pe cap, trebuie sa lupti din greu ca să-ți aperi convingerile și ideile tale, dar nu duci lipsa nici de argumente, nici de inspiratie. Primești sau faci vizite. Seara te poţi găsi într-o colectivitate favorabilă care, până la urmă, îţi  aprobă ideile!

PEŞTI  Nu te mai uita în jos, dai impresia unei persoane ascunse şi nesigure. Ai treburi de rezolvat astăzi, zâmbeşte şi uită-te în ochii celor cu care vorbeşti. Sigur, dacă nu sunt chinezi… Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi colosale – pentru alţii! Nu ai frică, pastreaza speranţa şi portile succesului sunt larg deschise pentru tine. Continuă să perseverezi pe drumul actual! Dar, gândeşte-te bine înainte de a face sau accepta ceva! 

Horoscop 26 octombrie 2020! Zodia care primește vești importante. Mare atenție cui îi faci confesii