Horoscop 26-27 decembrie. Zodia cu Sărbători de coșmar. Are parte numai de necazuri

BERBEC Febră de sărbători, postcrăciun, s-ar putea  putea numi aceast weekend. Ai nevoie de puţină linişte şi de distanţă faţă de problemele altora. Sâmbătă este o zi favorabilă planurilor de viitor, în care visurile par uşor de realizat. Nu te repezi, dacă eşti la cumpărături. Timpul, însă, lucrează în favoarea ta. Duminică, aspecte favorabile cu veşti bune de la prietenii, partenerii, sau rudele de la mare distanţă. 

TAUR Zi bună pentru cumpărături şi vorbe multe cu prietenele. Descoperi  cunoştinţe comune despre care nu mai aveai veşti demult. Sau, poate afli vreo reţetă-minune pentru petrecerea de Revelion. În acest weekend zodiacul tău este bine aspectat, mai ales in partea de “distracţii, petreceri şi pierdut timpul”. Şi cu norocul stai bine! Sigur, necazurile sunt tot cele pe care le stii, dar un necaz care durează mai mult de două luni devine viaţă cotidiană!

GEMENI Ai foarte multe planuri. Prea multe pentru un singur om, aşa că mai gândeşte-te şi la repaos. Conjunctura arată că domeniul prietenilor este favorizat, de asemenea şi călătoriile, drumurile. O perioadă excelentă pentru finalizarea unor lucruri incepute, pentru înţelegeri strategice, pe termen lung. Comunicarea ta este favorizata. Duminică ai vrea să te duci până la munte, dar celălalt geamăn din tine vrea să zacă în pat, la căldură şi cu pisica torcând hipnotic lângă el.

RAC Aştepţi nerăbdător Anului Nou, aşa că drept repetiţie invită-ţi prietenii, familia extinsă, la o friptură cu cartofi prăjiti şi murături de casă. Perioada este buna, astrologic vorbind, dar trebuie neapărat să termini proiectele începute. Nu uita că suntem ceea ce ştim! Sâmbătă evită cheltuielile extravagante, iar stelele sunt foarte sigure să te sfătuiască sa nu călătoreşti sub niciun motiv. Duminica este o zi bună dacă lipsa de evenimente te mulţumeşte.

Horoscop 26-27 decembrie. Zodia cu Sărbători de coșmar. Are parte numai de necazuri

LEU Ai sarcini şi griji noi de astăzi şi, în continuare, pentru câteva zile şi nu prea îţi convine. Dar, dacă vrei să te distrezi de Revelion, nu ai de ales. Pe seară primeşti veşti de departe. Viata, care nu tine deloc, dar deloc, seama de micile noastre planuri si dorinte, impinge viitorul unde vrea ea. Cam asta este toată filosofia… Stelele arata că sâmbătă ar trebui să te obișnuiești cu noile date, să-ţi lingi rănile sentimentale şi să mârâi în somn. 

FECIOARĂ Trebuie să ai răbdare şi să analizezi cu atenţie figurile noi din anturaj. Probabil că eşti pe drumul cel bun, dar trebuie să te concentrezi mai mult şi să fii atent la detaliile sociale. Sâmbătă primesti o veste total lipsita de sens. Duminică este bine să te trezeşti târziu şi să te culci devreme. Şi, desigur, să te pregăteşti pentru Anul Nou!

BALANŢĂ Astăzi realizezi că anul care vine ai mai mult de construit pentru viitor decât măruntele griji pentru gospodărie. Pune pe hârtie gândurile tale bune şi pregăteşte-te pentru ceva minunat. Sâmbătă gândeşte bine înainte de a face, sau accepta ceva. Stelele arată că dacă stai bine-merci rezolvi mai multe probleme decât dacă te agiţi! Duminică, din nou, te nemulţumeşte un obiect mecanic, sau electronic, sau serviciile unei persoane. 

SCORPION Trebuie să ai grijă de sănătatea ta. Incepi să oboseşti, fapt care te avertizează că este necesar să încetineşti ritmul şi să îi mai laşi şi pe alţii la pregătirea petrecerilor de sâmbătă. Sâmbătă ai de făcut un serviciu unui prieten, serviciu pe care respectivul îl va aprecia şi va rămâne îndatorat, chiar dacă nu va arăta imediat acest lucru.  Duminică, cruţă-te! Deconecteză-te un pic, relaxează-te, ca să te poţi distra din plin la petrecerile Anului Nou.

Horoscop 26-27 decembrie. Zodia cu Sărbători de coșmar. Are parte numai de necazuri

SĂGETĂTOR Astăzi, poate îţi cumperi ceva nou, un cadou de An Nou, pantofi, sau o căciuliţă. Eşti dispus să cheltuieşti pentru tine.  Evită subiectele despre secretele altora, limiteaza-te la modul monden şi superficial de abordare a discuţiei si totul o sa fie bine. În general o confesiune schiţeză şi o viitoare bârfă, sau intrigă. Duminică nu eşti deosebit de inspirat aşa că lasă complotul pentru altă dată, vezi cum poţi aranja mai bine căminul tău pentru Anul Nou.

CAPRICORN Sâmbăta aceasta dedic-o celor dragi, familiei, părinţilor, stai cu ei şi povesteşte-le ce ai făcut in ultimul timp, la un pahar de vin fiert. Exagerează chiar un pic, ca să le faci placere! Sâmbătă este, de asemenea, o zi bună pentru activităţi de rutină pentru perioada aceasta a sărbătorilor de iarnă. Duminică călatoriile sunt bine aspectate, fie ca sunt mai lungi sau mai scurte. Dar cel mai bine este să rămâi în apropierea casei. 

VĂRSĂTOR Sâmbăta aceasta este o ocazie bună pentru un bilanţ obiectiv al anului 2020 şi stabilirea scopurilor personale pentru anul 2021. Cine nu are planuri proprii, munceşte pentru altul! Sâmbătă amână, dacă depinde de tine, orice întâlnire importantă, sau  decizie majoră.  A doua parte a perioadei, adică duminică, este mai bună. Concentrează-te şi clarifică, eventual chiar finalizează, problemele sentimentale care trenează de ceva timp. 

PEŞTI Împăcarea creştina care domneşte între Craciun şi Anul Nou trebuie să te facă astăzi să te simţi bine în acest weekend. Eşti într-o perioadă empatică şi vulnerabil la amintiri sentimentale. Nu uita că ai nişte proprietaţi aici, sau aiurea, care au nevoie de atenţia ta. Ochiul stăpânului ingraşe turma de oi! Cel puţin aşa spune un proverb macedo-român. Iar daca nu ai nimic-nimic, nicio pisică acolo, eşti fericit că ai scapat de griji!

Horoscop 26-27 decembrie. Zodia cu Sărbători de coșmar. Are parte numai de necazuri