BERBEC Ziua aceasta de marți, ziua lui Marte, aduce o atitudine justă faţă de cei pe care îi bănuieşti că profită de bunele tale intenţii. Conjunctura arată că poți să pui lucrurile la punct! Până la urmă iei o hotărâre, dar vei constata că te-ai grăbit, ca întotdeauna. Nu îţi face procese de conştiinţă inutile. Viaţa merge înainte şi datele se schimbă mereu. Cu informaţiile pe care le-ai avut ai luat o hotărâre care a părut că este cea mai bună. Totuşi, te simţi din ce in ce mai in formă, cu mai multă energie şi dinamism, şi aceasta chiar dacă vremea este capricioasă şi devine toridă, iar presiunea atmosferică variază mult.

TAUR Astăzi poți să ai o zi de marți, trei ceasuri rele, mai densă, mai obositoare. E momentul să-ţi faci timp şi pentru relaxare şi să te îngrijeşti. Tratamente de întreţinere, ceva fizioterapie, mult somn! Născut sub semnul lui Venus, protectoarea zodiei Taurului trebuie sa începi să înţelegi că dragostea, confortul şi sănatatea sunt elementele fundamentale ale existenţei tale. Nu iti face iluzii inutile cu unele relaţii sociale pe care le ai, sau despre unii prietenii care şi unii şi alţii sunt serviabili atâta timp cit le poţi oferi ceva in schimb. Profesional treburile par să meargă ceva mai bine, dacă nu ai fi tot timpul fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani. Trebuie să faci bani, nu să te gândeşti la ei!

GEMENI Nu ştie nimeni cum să-ţi intre în voie. Dai impresia unei persoane distrate, distante, lipsită de empatie. Astăzi stai un pic şi descoperă cauzele înstrăinării tale. Dacă vrei, nu este greu! Trebuie să primeşti si dăruieşti multă afecţiune. Este o perioadă excelentă pentru legăturile amoroase (întărirea celor vechi sau stabilirea unor noi relaţii). Este necesar să rezolvi neîntârziat problemele legate de moşteniri, testamente, asigurări, taxe şi impozite sau altele de acelaşi gen. Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia Gemenilor de a rezolva problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile. Poţi găsi ceva informaţii care să te îndrepte către o afacere nouă. Poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici iti indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor financiare, cu aplicaţie directă la bugetul familiei tale.

RAC Dimineața operezi o schimbare în abordarea relaţiilor umane. Până acum te bazai mai mult pe latura emoţională, de azi încerci să fii mai raţional şi mai logic! Seara trebuie să te odihnești! Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit imediat. Astăzi poţi să dai consistenţa necesară eforturilor şi să eviţi inactivitatea. Puţin sport nu ar strica: sală, bazin, poate chiar o sauna, sau macar plimbări în aerul rece, dar mai curat. Fii deosebit de clar în discuţii sau în negocieri. Ziua de astăzi este un prilej să recapeţi iniţiativa. Energia ta vitală este în creştere, iar tot ceea ce te deranjează este că toţi prietenii tai sunt foarte ocupati.

LEU O dorință te cuprinde astăzi, nemotivat. În ciuda căldurii sufocante, vrei plimbare, muzică, dans și lucruri frumoase. Dă curs acestor porniri, din ele se constituie starea de bine şi de sănătate! O problemă personală îşi poate găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. Banii şi veniturile, în general, sunt bine aspectate, încasările pe care le aştepţi vor veni, totuşi, este adevărat că nu la valoarea pe care o speri. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul grupului şi aşteptând iniţiative din partea ta. Initiative care astazi se ilustreaza prin absenţă – nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gandirii şi vrei să te plictiseşti singur, nu în grup.

FECIOARĂ Astăzi te cuprinde o dorinţă obsesivă să faci treburile repede şi bine. Poţi să primeşti şi ajutor, dacă oboseşti, stelele te favorizeză, nu ești singur pe lume! Nu vinde blana ursului din padure, nu promite ceva in afara posibilitaţilor tale, pentru că mai târziu s-ar putea să produci decepţii nemeritate. Ai un loc de munca decent, ceva prieteni, o legatură stabilă, un acoperiş deasupra capului, şi un mobil smart. Nu mai bombăni, că poate fi mai rau! Arta de a face avere are două căi : să câştigi mult şi să consumi puţin. Confucius spunea că ţăranul chinez este un om fericit şi sănătos pentru că este modest şi harnic. Pe atunci nu existau bănci!

BALANTĂ Nu fii prea critic, cu alţii, sau chiar cu tine! Înlocuieşte reproşurile cu un zâmbet şi o propunere de colaborare. Oferă-ţi o pauză inteligentă în climatul de agresivitate şi încrâncenare! Ai o ocazie socială ca sa ieși in lume. Nu o rata, pentru că pe lânga profesionalism ai nevoie şi de relaţii pentru o cariera de succes. Din nou, ce vrei, viaţa se repetă din lipsa de imaginaţie, ai acelaşi gen de probleme în dragoste, sau la serviciu, pe care ai jurat să nu le mai ai niciodată! Nu pune la inimă barfele şi vorbele in doi peri, mai ales daca provin de la femeile din anturajul tau – ai aspecte negative in zodiile feminine!

SCORPION Prieteni, sau rude, te viziteaza astăzi, cu veşti bune. Puneţi la cale impreună un proiect, care pare interesant. E vorba despre vară, vacanțe, călătorii și croaziere, dar şi de multă bătaie de cap! Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate haotică te face nervos şi obosit. Iar pe de alta parte te face să nu obţii rezultatul dorit şi vei pierde încrederea colegilor sau a familiei. Un aspect negativ se referă la risc financiar – nu da şi nu lua bani cu imprumut ! Un procent dintre Scorpioni pot pleca, însă, într-o călătorie, poate până în colț, după țigări, stelele sunt favorabile!

SAGETATOR Astăzi poţi să arăţi partenerului buna ta credinţă, că nu renunţi uşor şi că ai resursele ca să continui, chiar să progresezi. Efortul merită un premiu, aşa că ai o cină tandră cu lumânări! Nu te lasa copleşit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să legi noi prietenii. Atenţie la regimul alimentar şi la răcelile de vară. Cosmosul te informează că planurile pe care le-ai făcut şi le urmăreşti de ceva timp, încep să se materializeze. Nu chiar cum le-ai visat, dar oricum, ceva-ceva începe să se mişte. Sănătatea este buna, banii – constant. Pe total, o zi buna!

CAPRICORN Te-ai cam plictisit de lentoarea cu care se întâmplă lucrurile. Ai vrea să accelerezi derularea lor şi să încerci să lămureşti situaţia, mai ales că e vineri, sfârșitul săptămânii de lucru. Fericiti fie făcătorii de pace, iar astazi o sa te numeri si tu printre ei, pentru ca aplanezi cu multa diplomatie un conflict din anturaj. Nu că ai avea un talent anume, dar astăzi eşti la momentul potrivit în locul potrivit. Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi charisma proprie a nativilor din zodie. In aceasta perioadă, cu aspecte complexe, unii dintre Capricorni nu se simt în largul lor, anumite sentimente restrictive şi dezamăgiri existenţiale se amplifică. Ca să-ţi impui punctul de vedere personal trebuie sa vorbeşti cu convingere şi patimă, atunci lipsa de argumente nu se prea observa.

VARSĂTOR Ai o mulţime de gânduri şi idei în ceea ce priveşte domeniul comunicării. Nu eşti mulţumit de imaginea ta publică şi doreşti să pui lucrurile la punct. Ziua e favorabilă, trebuie să ai curaj! La acest mijloc torid de săptămână de lucru eşti într-o perioadă buna. Nu neaparat ca ai avea performanţe de excepţie la serviciu, în bucătărie, sau la şcoala – si asta se poate intampla – dar mobilul tău sună neîncetat. Afaceri si afaceri. Unele cu bani, altele de amor. Alege cu grijă, anul ăsta oferta este cam proastă. Si nu uita sfatul meu: nu amesteca utilul cu placutul! Conjunctura iţi indică astăzi o zi în care trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovada de inspiraţie, atât în relaţiile familie cât şi în afaceri.

PESTI Nu prea ai spor, orice ai face. Aşa că nu te implica în decizii importante şi în lucrări grele. Încearcă să treci rapid şi uşor prin dimineaţă şi oferă-ţi o seară plăcută şi relaxantă! Astrele te avertizează astăzi de ceva „praguri” peste care se poate trece cu obisnuita soliditate si perseverenţă, specifice zodiei, pentru că astrele iţi sunt binevoitoare. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă celor din zodie care caută puțină liniște și evoluție spirituală. Cumpăra-ti lucrul acela la care râvnesti de mult timp – inflaţia este ca pasta de dinţi, odată ieşită din tub nu mai poate fi pusă la loc – mai târziu, aproape sigur, nu o sa mai iți poti permite. Niciun prilej nu este de pierdut, dacă este vorba de ceva care îți face plăcere. Cine ştie mai bine decat tu însuţi, ce dar îţi doreşti, de fapt!