BERBEC După mica petrecere de Sfântul Gheorghe şi a Calului lui Sf. Gheorghe, de ieri, ai un start mai dificil. Marte şi Venus indică „fructele unor eforturi trecute”. Nu intra în discuţii asupra patrimoniului comun, sau a unor proprietăţi pe care le împarţi cu alţii. Ascensiunea ta din ultimul timp şi ultimile mişcări profitabile atrag invidii şi bârfe. Este şi o zi cînd se pot petrece evenimente neplăcute în sfera familiei şi a prietenilor, care sunt nu sunt prea bine aspectate aspectate.

TAUR Nu prea te simţi bine astăzi în adidaşii sau în pantofii tăi cu toc! Această „lipsă de echilibru” e reflexul îndoielilor şi incertitudinii tale a lipsei de susținere socială. Ai nevoie de o postură hotărâtă, mai dreaptă! Fiecare are modul lui de a reacţiuna, fiecare este o persoană diferită de tine având propria scară a valorilor şi propriile aspiraţii. Nu te poţi substitui lor, nu poţi impune propriile gusturi.

GEMENI Ai intrat în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale de vacanța de Sf. Paști și 1 Mai. Ai nevoie de sprijin din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. O veste de la nişte prieteni. Astăzi ai o informaţie care te interesează şi poţi să o valorifici mai tîrziu. Situaţia este foarte grea în toate ţările civilizate şi acolo ei nu privesc cu ochi buni pe noii veniţi. Nicăiei nu sunt „câini cu covrigi în coadă”. Aşa că astăzi începe să cauţi un „second job” pentru perioada caldă, ceva de sezon.

RAC Luna în aspecte bune arată că doreşti o schimbare în bine, să ai o viaţă socială plină şi frumoasă, ca în ţările civilizate, să frecventezi locuri plăcute şi oameni buni şi înţelepţi! Promovează-ţi cu îndrăzneală interesele şi solicită ceea ce ţi se cuvine. Stelele îţi sunt favorabile şi intuiţia ta funcţionează excelent, Luna, protectoarea ta, este în aspecte complexe, complicate, ceea ce nu face lucrurile mai simple sau mai uşoare.

LEU Cu Soarele, protectorul zodiei, bine aspectat, ziua îţi este favorabilă la bani, posibile câştiguri mici, dar necesare. Atenţie la deciziile pe care le iei pentru mica vacanţă de Sf. Paști și 1 Mai. Distracţii, vizite, afaceri – foarte bine! Dar astăzi nu fă plăţi, mai ales nu da avansuri – nu pune mâna pe cash, pe carnetul de cecuri sau pe cartea de credit, mai ales pentru sume importante – că este pagubă curată!

FECIOARĂ Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile toată perioada, dar este mai bine să eviţi pe cei născuţi sub zodii de pământ şi apă. Adevărul înseamnă mult pentru tine în ziua aceasta! Astăzi nu duce vorba, nu bârfi si nu iniţia intrigi şi mici comploturi. Totuşi ai o veste despre nişte pagube, nişte pierderi de bani. La o verificare mai atentă poți vedea că pierderile respective nu sunt nici aşa de mari şi ca nici nu te interesează pe tine personal în mod deosebit.

BALANŢA Ziua prilejuieşte nişte oferte tentante în domeniul activităţii tale. Influenţele zilei îţi amplifică intuiţia. O zi indicată pentru studiu şi activitate densă. Este o perioadă bună! Cu o conjunctură complexă şi Luna, Soarele şi planetele răspândite prin tot horoscopul veştile proaste circuă cel mai repede şi intrigile iau în consideraţie doar jumătatea goală a sticlei. Trebuie să-ţi modulezi afacerile de aşa natură încât varietatea şi diversitatea mare a surselor de venit să asigure încasări relativ constante – este concluzia zilei de astăzi.

SCORPION De Joia Mare, ziua trădării, intelectul este bine aspectat aşa încât poţi să te implici în lucruri care necesită o anumită fineţe a gândirii. Nu întârzia, nu amâna! Fii mai modest în pretenţii… Oricum, prin intuiţia ta şi prin sistemul ajustărilor succesive o să obţii ceea ce doreşti. Afacerile, profesia sau meseria, sunt bine aspectate, la fel şi călătoriile. Apare o nouă cunoştiinţă, o nouă relaţie socială, sau de afaceri.

SĂGETĂTOR Gândeşte pozitiv, dar gândirea pozitivă nu înseamnă să te înşeli cu bună ştiinţă. Nu trebuie să te minţi spunând tot timpul că o să fie bine. Fii realist, pragmatic, adaptabil… dar pozitiv! Pe termen lung atât configuraţia astrologică cât şi viziunile tale coincid : trebuie să păstrezi status quo, situaţia prezentă care este supusă unui acţiuni duble de shimbare, exterioară şi interioară. Schimbarea nu îţi este prielnică.

CAPRICORN În Joia Mare nu trebuie să aştepţi să te ajute alţii, trebuie să te descurci singur. Mici probleme, atenţie la răceli, dureri de genuchi şi alergii! O veste bună, poate pe seară. De o decizie a ta, sau de o lipsă de implicare a ta, din această zi sau în perioada următoare depind multe din viitorul tău personal şi al anturajului tău. Planetele spun clar să-ţi urmezi prima părere, intuiţia, abilitatea şi înţelepciunea ta care nu te-au trădat până în prezent. Prima părere este cea bună!

VĂRSĂTOR Astăzi, ceea ce trebuie, este să iei hotărârile la momentul potrivit. E timpul unor decizii mai mult sau mai puţin importante. Nu amâna şi nu lăsa lucrurile să se rezolve de la sine. Evită discuţiile în contradictoriu cu cei dragi, sau familia în ceea ce priveşte patrimoniul comun. O decizie din trecut nu se dovedeşte foarte inspirată. Trebuie să continui cu datele pe care le ai, pentru că situaţia în cauză nu a fost sub controlul tău.

PEŞTI Domeniul legăturilor sentimentale este complex aspectat, în această perioadă trebuie doar să alegi. Tot aia e, poate ai mai mult noroc! Sunt o serie de evenimente, însă, provocate de Mercur care până la urmă au o latură comică şi o mare doză de neprevăzut. Singurele influenţe negative sunt date de Saturn, din Capricorn, care poate provoaca întârzieri şi neînţelegeri. Călătoriile sunt bine aspectate, iar actele de cultură şi artă sunt sub auspicii favorabile.