BERBEC  Este o situaţie obiectivă, nu te enerva inutil, păstrează-ţi calmul şi aşa poți găsi soluţia optimă problemelor tale. Ziua este perfectă pentru derularea unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare pe termen scurt, însă. Stelele spun să te grăbeşti. Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante.  

TAUR  Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă e în legătură cu planurile tale, sau ale proiectelor tale de viitor. Dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore, pe termen scurt. Dacă cauți de lucru, astăzi ai o zi favorabilă, insisită până găsești ceea ce îți place. Seară plăcută – la un film?!

GEMENI  O zi inspirată, mai ales pentru promovarea intereselor profesionale. La serviciu vrei să fii popular, să-i ajuți pe toți, în aşa fel ca să fie toată lumea mulţumită! Totuşi, trebuie să faci o alegere mai grea. Nu poţi să mulţumeşti mereu pe toată lumea, trebuie să alegi! Dar, vezi-ți de treaba ta și execută ce ți-a spus șeful, oricum nimeni nu-ți mulțumește pentru ajutor!

RAC  Nu-ţi face griji, viitorul îţi este favorabil! Ziua este favorabilă unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Arăţi bine – o duci bine! Pe plan profesional eşti foarte confuz în discurs, dai explicaţii neserioase, evident false şi te simţi ridicol. Poţi să eviţi situaţia jenantă, fii direct, dar nu dur, zâmbeşte, dar fii concis şi sincer. Da, dar parcă poţi?!

LEU  Cu toate ca iţi place sa rezolvi lucrurile clar si net, astazi trebuie sa dai dovada de multa abilitate, diplomatie şi poate puţina ipocrizie. O să ai mai mult de câştigat, pentru că cei cărora le-ai lăsat întâietatea ştiu că ai cedat din propria voinţă şi o să zică în sinea lor „ce fată/băiat bun s-a făcut!” Se ştie că eşti generos, amator de lucruri mari şi imperiale dar şi „mama răniţilor”, aşa că astăzi poți să primeşti numai laude.

FECIOARĂ  Evită împrumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc, treci pe strada cealaltă când vezi un cazino sau un birou de pariuri – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos. Fă-ţi o cafea sau un ceai, stai puţin şi reflectează, nu tot ce se întâmplă este sub controlul sau influenţa ta. De fapt poţi determina foarte puţine lucruri. Dacă nu ai altă idee, poţi face mici schimbări la serviciu, ergonomia locului de muncă.  

 

BALANŢĂ  Segmentul de timp în discuţie este o perioadă încurcată. Eşti pe lungimea de unda a anturajului, intelegi ce se întamplă cu tine, cu cei din jur, cu Universul în general, dar este foarte greu in perioada menţionată să fii obiectiv. Încearcă, dacă îţi serveşte la ceva, să ai o perspectivă mai îndepărtată asupra ultimilor evenimente. O hotărâre de mai demult nu se dovedeşte cea mai potrivită şi încerci să găseşti acum soluţii.

SCORPION  Majoritatea scenariilor şi planurilor de viitor, atat la serviciu cât si in viaţa personală, suferă din cauza unor întarzieri. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate delicate. Se apropie nişte termene, ai nişte obligaţii şi nu prea ştii cum o să te descurci. Fă-ţi un plan, o foaie de parcurs, chiar puncteză pe o hârtie, şi timpul nu-ţi va părea un stăpân nemilos, cum spunea poetul. 

SĂGETĂTOR  Se poate să primeşti niste veşti şi să te nelinişteşti din cauza unor probleme cu taxe, impozite, proprietăţi şi/sau moşteniri. Relaxează-te, asta este toata filozofia şi ar fi bine să-ţi cruţi fortele incepand chiar de astăzi, pentru ca alţii nu prea se gândesc la asta. Astăzi sinergia şi configuraţia planetelor te avantajează în finanțe şi relaţiile sociale, dar sunt mai puţin favorabile la bani şi glorie.

CAPRICORN  Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Dacă ai luat o hotărâre, apăi ţine-te de ea. De fapt, o veste primită spre sfârşitul zilei te face să speri într-o posibila îmbunătăţirea a situatiei financiare, dar nu te grabi cu cheltuielile! Dacă ai hotărât ceva, porneşte cu încredere şi speranţă, sorţii iţi sunt favorabili, chiar dacă soluţia pare riscantă. O zi în care socializezi pe net, sau la mobil mai tot timpul. Pierzi timpul.

VĂRSĂTOR  Fii atent  la cheltuielile care ţi se propun sau doreşti să le faci; modul de a cheltui banii este un indicator sensibil al stării emoţionale şi al stimei pe care ţi-o porţi.  Evită discuţiile în contradictoriu cu cei dragi, familia, în ceea ce priveşte patrimoniul sau proiectele comune. O decizie din trecut nu se dovedeşte foarte inspirată. Trebuie să continui cu datele pe care le ai, pentru că situaţia în cauză nu a fost sub controlul tău.

PEŞTI Eleganţa şi distincţia trebuie sa te caracterizeze. Dar modul suprem de comunicare este sfidarea modei, asta numai dacă eşti foarte tare. Miliardarii, regii, preşedinţii nu respectă moda. Ei fac moda! Câştig prin titluri de valori, imobiliare, poate şi la afaceri legate de piese de schimb, jucării şi/sau tutun. Trebuie să te bazezi mai mult pe anturaj, mai ales pe cei mai în vârstă şi bine-intenţionaţi, pe seniori, cei care nu mai au de ce să ia parte la „competiţie”, pentru că ori au o poziţie privilegiată ori… nu le pasă!