HOROSCOP 22 mai 2020

BERBEC Astăzi, zi de austeritate, încearcă să nu scoţi niciun ban din buzunar. Cheltuielile făcute poţi să le treci direct la pagube. Limitează-te la activităţile obişnuite, nu ieşi din rutina ta! Totuşi căldura relaţiilor umane şi spiritul viu şi drept al zodiei te apără să intri pe curs de coliziune cu vreun coleg sau şef, la munca la domiciliu sau real. Moderaţie în relaţiile cu semnele de pământ. Seară relativ liniştită chiar dacă Marte, protectorul tău, este plecat în concediu, la trei grade în Zodia Peștilor!

TAUR Se poate şi mai bine. Te repezi ca la coridă, ceea ce nu este nici profitabil şi nici frumos! Ori, frumosul şi o anumită încetineală majestuoasă te prind bine. Sigur, în lumea asta nebună care nu mai ţine seama de ritmurile naturale, trebuie să te repezi şi tu. Dar mai rar! La serviciu eşti solicitat suplimentar, este spre sfârşitul lunii, trebuie ceva terminat, ceva s-a încurcat şi numai tu i-ai ieşit, virtual, în cale şefului. Ghinion de neșansă, vorba lui Caragiale!

GEMENI O atitudine solidară şi defensivă de genul „toţi o să avem de câştigat, toți o să fim sănătoși” este recomandabilă în această zi. Nu prea ai ţinere de minte în relaţiile sentimentale, vezi să nu faci încurcături! Ziua este favorabilă unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Arăţi bine – o duci bine! Pe plan sentimental eşti foarte confuz în discurs, dai explicaţii neserioase, evident false şi te simţi ridicol.

RAC Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt astăzi armonioase şi plăcute. Inţelegerile trecute trebuie mereu reînoite, atat in afaceri cât şi in dragoste, lumea uită! Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă! Mai lăsă-i şi pe alţii să aibă dreptate, aşa, pentru frumuseţea jocului. Cu toate ca iţi place sa rezolvi lucrurile clar si net, astazi trebuie sa dai dovada de multa abilitate, diplomatie şi, poate, puţina ipocrizie.

LEU Simţul tău imperial ţinut prea mult în frâu şi nerăbdarea ta se pot răzbuna astăzi. Atenţie la discuţiile aprinse cu cineva din anturaj de la care vrei sa obţii ceva important. Nu exagera! Evită împrumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc, treci pe alt site când vezi pe net un cazino, sau jocuri online – în această perioadă eşti sănătos, dar nu şi norocos. Fă-ţi o cafea sau un ceai, stai puţin şi reflectează, nu tot ce se întâmplă este sub controlul sau influenţa ta. De fapt poţi determina foarte puţine lucruri.

FECIOARĂ Eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă grijile legate de serviciu. Tot astăzi poţi să primeşti un răspuns favorabil pentru una dintre problemele la care te gândeşti mult. Trebuie să dai dovadă de calm, toleranţă şi răbdare pentru ca să anulezi unele aspecte nefavorabile. In orice caz, nu te poţi baza pe niciun ajutor: trebuie să rezolvi problemele singur! Segmentul de timp în discuţie pare a fi o perioadă încurcată, dar nu negativă.

BALANŢĂ Astăzi trebuie să eviţi asumarea de promisiuni, angajamente şi responsabilităţi pe termen lung. Este momentul să-ţi faci mai mulţi prieteni in cadrul activitaţii profesionale, sau unde activezi. Trebuie să ai încredere limitată în promisiuni. Ceea ce vreu să-ţi spun este să fii mai îngăduitor cu propria persoană. Majoritatea scenariilor şi planurilor de viitor, atat la serviciu cât și in viaţa personală, suferă din cauza unor întarzieri cauzate de starea de alertă cu rezultantă creșterea prețurilor.

SCORPION O zi trepidantă, plină de nerv, dar, evident, obositoare. Profesional, trebuie să aloci ceva mai mult timp legăturilor umane sau de afaceri pierdute din vedere. Poţi afla noutăţi interesante! Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Se poate să primeşti niste veşti şi să te nelinişteşti din cauza unor probleme cu taxe, impozite, proprietăţi şi/sau moşteniri. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Dacă ai luat o hotărâre, apăi ţine-te de ea, fă ceea ce trebuie!

SĂGETĂTOR Sunt ocazii şi… ocazii! Astăzi este bine să te gândeşti de mai multe ori înainte să profiţi de o astfel de ocazie! Nu te încânta numai de prezent, vezi care sunt urmările în viitor! Relaxează-te, asta este toată filozofia şi ar fi bine să-ţi cruţi forţele începând chiar de astăzi, pentru ca alţii nu prea se gândesc la asta. O zi în care socializezi pe net, sau la mobil, mai tot timpul. Poate, pentru un procent dintre nativi, vizite şi întâlniri, nu uita de măscuță, dar până la sfârşitul zilei vei realiza că nu ai pierdut-o degeaba, ziua de azi.

CAPRICORN Astăzi nu te împărţi în prea multe direcţii, nu fugi după doi, sau mai mulţi iepuraşi odată! Fă-ţi o ordine de priorităţi şi respect-o! Pe plan sentimental stai în defensivă, ai răbdare! Astăzi sinergia şi configuraţia planetelor te avantajează în dragoste şi relaţiile sociale, dar sunt mai puţin favorabile la bani şi glorie. Influenţele planetare confuze şi amestecate ca o salată ghiveci libanez iţi indică să ai astăzi o atitudine placută şi să nu te enervezi fără rost!

VĂRSĂTOR Sunt zile în care visele par că se ating cu realitatea. Depinde doar de tine să ai astăzi o asemenea zi, stelele îţi sunt favorabile! Ai intuiţie şi pari a fi stăpân pe situaţie, ai şi noroc! Carisma personala, „magnetismul animal” cum spunea Franz Mesmer, este in creştere, dar trebuie să-l utilizezi cu abilitate şi inteligenţă. Domeniul sentimental fiind avantajat nu trebuie să-ţi faci probleme, ci să le rezolvi convenabil. Pentru tine.

PEŞTI Cu toate că vremea și vremurile te influenţeaza negativ şi treci printr-o perioada mediocră, fă in aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj. Joacă puţin teatru şi o să te simţi mai bine! Câştig prin titluri de valori, valută, cambii, poate şi la afaceri legate de piese de schimb, jucării şi/sau tutun. Trebuie să te bazezi mai mult pe anturaj, mai ales pe cei mai în vârstă şi bine-intenţionaţi, pe seniori, cei care nu mai au de ce să ia parte la „competiţie”, pentru că ori au o poziţie privilegiată ori… nu le mai pasă!