BERBEC   Oferi ajutor unui apropiat, rudă sau prieten, îl înveţi cum să procedeze. După cum spune vorba, îi dai undiţa, nu peştele! Eşti mereu disponibil ca să sprijini pe cineva în dificultate. Aproape cu certitudine, la acest început de săptamana ai de facut un drum. Poate la o prietenă, poate la piaţă. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu te deplasa după căderea întunericului. Cineva laudă un magazin ieftin. Sigur ca o sa te duci acolo! Până la urmă nu se intamplă nimic rau, dar vei verifica proverbul: la pomul laudat…

TAUR În acesastă zi de luni afacerile personale sunt, din fericire, bine aspectate. Azi poţi să dai curs cu curaj intereselor proprii, dar trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti de bine, pozitiv. Pastreaza prieteniile de afaceri strict convenţionale si nu-ti baga partenerii de afaceri in casa. Măcar astăzi – pentru că poate ieşi cu vorbe duse cui nu trebuie! Favorurile stelelor se îndreaptă spre familie. Noile asociaţii, pe termen scurt, sunt favorizate.  Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

GEMENI Ai parte de o atmosferă plăcută, chiar blândă, atât la serviciu cât şi acasă. Profită de bunătatea stelelor, dar fără să exagerezi. De exemplu, evită excesul de dulciuri şi îngheţată! Pune-ti problemele personale într-o prioritate si ordine fireasca si planifica astfel lucrurile incat sa-ti satisfaca filosofia ta despre viata. Sigur, dacă ai o astfel de filosofie. Şi o veste bună: amorul este bine aspectat! Nu da curs propunerilor extravagante, mai ales în a doua parte a zilei, sau care pur si simplu nu-ti plac, odihneşte-te şi relaxează-te. O carte bună, sau un film interesant pot crea un climat confortabil.

RAC Domeniul profesional este pozitiv influenţat, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Dar, trebuie să fii diplomat și zâmbitor cu cei dragi! A doua parte a zile este si mai convingatoare in presupunerile tale. Rămâne doar să spui: am zis eu! Evită astăzi discuţiile seriose şi strategice cu femeile, de orice sex ai fi. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei. Seara relaxantă – de câta vreme nu ai mai fost la o terasă? Dacă spui „de ieri” înseamnă că eşti bine orientat!

LEU Zi bună cooperării, lucrului în echipă. Trebuie, numai, să te concentrezi, ai o mare putere de focalizare, însă pe termen scurt! Lasă comentariile pe altă dată, acum vezi ce este de făcut! Hai să vorbim un pic despre sănătatea ta. Fara sa avertizeze, variaţiile de temperatură, umiditate şi presiune (împreună cu mereu prezenta gravitaţia) îmbătrânesc organismul şi fragilizează neacceptabil sistemul circulatoriu. Atenţie, deci! Se stie ca Leii, statistic vorbind, au probleme cu inima si cu sistemul circulatoriu. Nu ar fi o idee rea sa-ti faci ceva analize, aşa, pentru confortul tau spiritual, dar fără să îmbogăţeşti mai mult “mafia în halate albe”!

FECIOARĂ Ai unele informaţii bune, veşti plăcute. În sfârşit! Te-ai săturat de tragedii şi răutăţi. Încearcă astăzi, faţă de cei din jurul tău, să eviţi episoadele în care trebuie să dai explicaţii! Evită incidentele domestice şi nu supralicita in discutiile cu colegii. Fă un tur de telefoane pe la prieteni şi cunoscuti. Poate aflii ceva interesant sau macar picant. O veste bună şi una invers. Nu exagera cu tăiatul firului în patru, pentru că nu este cazul. Lucrurile sunt aşa cum le-ai văzut de prima dată. Tine-ti prietenii aproape si dușmanii și mai aproape! Dar nu ii lua în brațe.  Fii convențional în noile relații cu cei care doresc sa-ți devina prieteni.

BALANŢĂ  Este necesar să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale, solo, sau în duo. Nu pierde timpul, nu te epuiza cu probleme minuscule, întregul e mai mare ca suma părţilor! Zi favorabilă călătoriilor scurte, evenimentelor sociale şi artistice. Nu fa promisiuni, nici nu astepta propuneri. Cooperarea cu noii tai parteneri sau prieteni încep să-și arate roadele. O zi placută, bine aspectată sentimental. Treburile neterminate trebuie analizate si daca se poate, gandeste-te cum sa le finalizezi. Nu incepe astazi proiecte sau afaceri noi.

SCORPION  Trebuie să alegi, aşa este viaţa! Ea este compusă din deciziile noastre, bune sau rele. Sigur, spui tu, necazurile ţi le fac cei din jur, ceilalţi, mereu ceilalţi! Să ştii că ai dreptate! Lasă analizele sofisticate pe altă dată. Astepti un calator, sau calatoresti. Calatorie care poate fi doar pâna la piaţă, la cumpărături. Roșii și brânză. Nu este o zi in care sa faci schimbari esentiale. Totuşi mai pe seara ai un prilej excelent sa pui la punct sau sa lamuresti unele probleme legate de casă, cămin, familie, sau proprietăţi (cameră, apartament, casa, vila, bicicleta, maşină, palat, iacht, … cuirasat)!

SĂGETĂTOR Îţi îmbunătăţeşti imaginea publică prin vorbe bine gândite faţă de cei din jur. Le spui ceea ce vor să audă! Mizează pe fantezie şi imaginaţie, ai nevoie de ele în cotidianul plictisitor. Cheltuielile facute astăzi, cu configuraţia astrală respectivă, poţi să le treci direct la pagube. Planetele colective arata aspecte „ilegale”. Ceva se intampla in familia ta. O intriga, un comploţel, ceva – șoapte în amurg și întalniri secrete pe inserate. Este momentul sa pregatesti contramasurile, adica sa iei unul cate unul pe membrii familiei la cate un interogatoriu vesel dar… complet! Poate nu este decat pregatirea secretă a unei petreceri… dar dacă este alceva!

 

CAPRICORN  Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt, dar nu te lăsa încărcat cu treburi suplimentare. Pune-ţi lucrurile în ordine, atât bunurile materiale dar şi sentimentele, fă-ţi un plan! O zi obişnuita cu un horoscop în care tronează în zodia ta două planete retrograde Saturn și Pluton, zi în care rutina te cam plictiseşte. O veste care se vrea senzaţională, dar nimic interesant, până la urmă. Intâlniri care iţi fac plăcere. Pe seară o invitaţie, sau o petrecere, în orice caz, lume multă. Ai de ales cum şi cu cine te distrezi. Să nu faci promisiuni, nici în glumă – Saturn, retrograd, din zodie, în domiciliu, arată o posibilă neînţelegere de către alţii a bunelor tale intenţii.

VĂRSĂTOR   Răbdarea ta s-a cam risipit, dar nu poţi renunţa tocmai acum. Câtă vreme eşti sănătos şi nu pierzi bani, poţi continua! Astăzi sunt posibile, din nou, câteva probleme legate de transport. Astăzi este zi de vizite. Viziteazi tu sau primeşte vizite de la persoane prietenoase şi confortabile din punct de vedere psihic, în prezenţa cărora te simţi bine. Supraveghează-ţi regimul alimentar. Evită suprasolicitarea şi nu manca dupa caderea intunericului. Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile de familie. Veşti bune de departe. Totul pare că se desfăşoară după cum te-ai gândit!

PEŞTI Încerci să ieşi din cotidian, să spargi cenuşiul, ca şi cum supravieţuirea ta ar depinde de asta. Vrei şi meriţi mai mult, dar trebuie să mai încerci, să faci eforturi, să mai ai răbdare. O zi de analiză şi sinteză.  Problema la ordinea zilei: veniturile familiei tale Chiar dacă eşti partial mulţumit de rezultat evită cheltuielile extravagante şi nefondate. Bunul tău plac este un motiv suficient de tare, însă!  Adica daca iti doreşti ceva – ei bine, cumpără acum, pentru ca nu stii ce se va intampla maine. In a doua parte a zilei ai programat cumparaturi dar programul se schimba. Este de bine, pentru ca primesti o vizita neasteptata, dar placută.