Horoscop 21 noiembrie. Iată ce ne spun astrele, în viziunea lui Radu Ștefănescu.

BERBEC  Reuşeşti să cazi de acord şi să închei o alianţă cu cineva din anturaj, cineva dintre colegii de la serviciu. Aveți aceiași opinie într-o problemă.Astăzi evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere! Sigur, dacă este în plaja deciziilor tale, dacă nu, rabdă și muncește!

TAUR  Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei de la muncă. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni! Astăzi evită noul şi mulţumeşte-te cu soluţiile verificate, nu încerca invenții și căi mai scurte pentru finalizarea proiectului la care lucrezi. Orice lucru ca să iasă bine, trebuie să aibă încorporată o anumită cantitate, măsurată în timp, de muncă.

GEMENI  Trebuie să lucrezi ceva pentru serviciu, în plus, sau ceva nou pentru sărbătorile de Crăciun și Anul Nou. Ceva neprevăzut. Dacă îți ia mult timp, întreabă cine se va ocupa de treburile tale curente, că nu poți alerga după doi iepuri în același timp. Sau poți, dacă ești plătit suplimentar, spune Jupiter.

RAC  Ziua de azi este favorabilă pentru finalizarea unor proiecte profesionale, sau de carieră. Trebuie să te concentrezi foarte bine, ai o mare putere de focalizare, pe termen scurt, însă! Dacă ai un interviu, sau un test pentru calificare, sau avansare profesională să știi că stelele te avantajează, poți să depășești pargul, obstacolul.

LEU  Conjunctura îţi indică să nu te repezi, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri. Veştile pe care le primeşti, prin mobil, din presa, sau reţele sociale, pot să clarifice problema. Este vorba despre un preț de cost, ceva s-a scumpit și îți încurcă socotelile. Cu calm, competență și cu ajutorul celor care se pricep o s-o scoți la capăt, fără nicio îndoială.

FECIOARĂ Astăzi trebuie să te ocupi de treburile administrative, facturi, bănci – toată catastrofa, vorba lui Zorba Grecul!Din fericire, treburile la firmă merg bine şi ai ajutor și sprijin în acţiunile tale. Nu încerca să promiți mai mult decât poți oferi, în afaceri numele bun este greu de păstrat, dar o să te descurci, ești inventiv!

 

BALANŢĂ Dacă te ocupi cu vânzările, mai ales cele la distanță, electronice, verifică mereu stocurile. Se apropie Black Friday și vânzările sunt în creștere, cei care vor să arunce banii sunt mulți, foarte mulți. Poți să rămâi fără marfă în depozit și cu comenzi plasate pe circuit. Se întâmplă și la case mari, la Amazon, de exemplu, am pățit chiar eu.

SCORPION  Nu lua în considerare bârfele de culoar şi intrigile de birou, în sensul să nu reacţionezi în niciun fel, imediat. Dar, verifică-le cu multă grijă și discreție! O zi bună în ceea ce priveşte domeniul profesional, la muncă, în activitatea care îți ocupă o bună parte din zi. Tragi concluzia că o să poți să pleci într-un mic concediu de iarnă. Stabilește destinația.

SĂGETĂTOR  Eşti prea direct, prea vrei totul, astăzi! Mai multă diplomaţie, fă doar câte un pas, aplică tehnica „feliilor de salam”, concentrează-te pe un singur lucru, acţiune şi apoi treci la altceva! La serviciu este haosul obișnuit, bine organizat de un șef incompetent care dă dispoziții aberante. Asta este părerea ta! Părerea șefului… poate este mai bine să nu o știi, el tace din gură!

CAPRICORN  Dimineaţa poţi întâlni nişte obstacole. Nu te descuraja, nu mormăi că numai ţie ţi se întâmplă!Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Primeşti o veste care îţi confirmă o bănuiala. Totul se scumpește, iarăși mormăi. Sigur că se scumpește, statul din ce vrei să traiască?

VĂRSĂTOR  Nu lăsa problemele şi dorinţele să te depăşească. Rezolvă, fă ceea ce poţi, iar dacă este chiar imposibil… uită! Dar informează pe cine trebuie, colegi, șefi, superiori, pe Dumnezeu, dacă nu mai ai alt șef și poate ești Papă, că nu poți să rezolvi cutare și cutare pentru că… și aici intervine iscusința ta, motivul! Nu-ţi face planuri să construieşti piramide, pentru că nu eşti faraon!

PEŞTI  Astăzi te concentrezi cu dificultate. Eşti obosit şi toamna mohorâtă nu te ajută deloc. Trebuie să te relaxezi câteva momente, care să-ţi redea tonusul şi ritmul obişnuit și să te reapuci cu spor de muncă!Ai nevoie de bani, de tine depind și alții care și ei au nevoie de bani, din această situație nu poți ieși, parafrazându-l pe eternul Caragiale!