Horoscop 21 iulie. O zodie are probleme serioase marți: Toate s-au strâns acum pe capul tău

BERBEC Cu Luna în aspecte favorabile și marte în zodie, în domiciliu, trebuie să aştepţi momentul favorabil, problemele delicate cu care te confrunţi astăzi te împiedică să reacţionezi rapid. Eşti „îngheţat în proiect”, dar încă te încadrezi în termene! În această perioadă trebuie să te bazezi pe trăiri, intuiţii şi sentimente, dar şi pe judecata rece şi logică. Mai ales nu da curs furiilor de moment, sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă. Presa minte din interes sau din prostie, dar nu trebuie să te încurce!

TAUR Eşti în formă, dar trebuie să eviţi excesele, în special efortul fizic. Intuiţia ta a fost corectă, bănuielile tale se confirmă. E momentul să te hotărăşti şi să pui punct nesiguranţei! Treburile de rutină le faci bine şi temeinic. Nu te avânta pe tărâmuri şi domenii necunoscute. În orice caz tot ceea ce vei începe nou pare lovit de inconsistenţa perioadei, adică nu ai voinţa şi putinţa să le duci la bun sfârşit. Starea aceasta se prelungeşte până la mijlocul săptămânii. Ocupă-te, deci, de cultură şi artă!

Horoscop 21 iulie. O zodie are probleme serioase marți: Toate s-au strâns acum pe capul tău

GEMENI Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile cu orice preţ, chiar dacă ai dreptate. Anumite informaţii te descurajeză, dar, cu puţin bun simţ şi noroc, o s-o scoţi la capat! O zi cam nesuferită, din perioada nefasta a distopiei sanitare. Evită enervarea şi lasă-i pe alţii să se implice. O configuraţie aparte te îmbie în această perioadă şi încă câteva zile după, să te identifici cu propriile proprietăţi şi bunuri şi să cheltuieşti mult. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investesti utopic in propria imagine.

RAC Zi de austeritate, încearcă să nu scoaţi niciun ban din buzunar. Nu interveni inutil, lasă-i pe cei din jurul tău să-şi bată capul, să ia atitudine, vei vedea că şi ei au idei bune! În activitatea proprie întâlneşti oarecare opoziţie, ca un arc care se comprimă, se comprimă, care încearcă să-ţi frâneze rapiditatea. Nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat ci încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să lămureşti pe cei din jur cum stă treaba. Poate înțeleg de vorbă bună și se duc să deranjeze pe alții.

LEU Îţi faci un bilanţ al verii, la o lună de la începrea ei. Nu e rău, dar nici excelent. După reflecție, vezi cum să te pregăteşti mai bine şi mai ieftin pentru celelate două luni de vară. Ca să fiu clar, vara începe la solstițiul de vară, 21 iunie, și ține până la echinocțiul de toamnă, 22 septembrie. Toate aspectele sunt favorabile, mai puţin cele care ţin strict de interesul tău personal, adică de iluziile care ţi le faci. Este bine sa nu te umfle râsul la vederea noii achizitii a prietenului, sau prietenei, pentru ca s-ar putea sa dai explicatii penibile. Stăpâneşte-te, abate subiectul discuţiei şi totul se poate termina cu bine, ca în filmele americane alb-negru, cu happy-end!

Horoscop 21 iulie. O zodie are probleme serioase marți: Toate s-au strâns acum pe capul tău

FECIOARĂ O zi de marţi care seamănă cu altă zi de marţi, în care rutina activităţilor obişnuite devine monotonă şi cu o impresie ciudată de “déjà vu”. Totuşi, o veste care îţi pare a fi interesantă. Dar, adevarul este cea mai buna minciuna şi în dragoste o minciuna gogonata este cel mai pur adevar – pana când te descoperă! Evită deciziile la grabă, în cursul dimineţii. Seara este mai bine aspectata pentru succesul unor afaceri-relaţii. Nu este o perioadă indicată pentru asumarea de obligaţii pe termen lung, sau formarea de noi asociaţii.

BALANŢĂ Limitează-te la activităţile obişnuite, nu ieşi din rutina ta. Cheltuielile facute astăzi, poţi să le treci direct la pagube. Dar, de bine, de rău, reuşeşti să faci faţă cu succes problemelor. Din nou probleme de uzură, cazuri de faulturi de joc, în familie, sau cu prietenii. Nu trebuie să-ţi faci atâtea gânduri pentru orice amănunt. Astăzi te simţi ca un brazilian. La o şcoală de samba: „fiesta, si – trabajo, no!” Până la urmă consumismul şi corporatismul sunt cele mai periculoase boli alte perioadei actuale, nu Covid-19! Nu te lăsa îmbolnăvit!

SCORPION Te surprinde atitudinea şi acţiunile unor persoane din jurul tău. Este greu să înţelegi şi nu găseşti nicio explicaţie logică. Motivul universal, banul, nu e în discuţie. Mister, chiar aşa? O fi frica de coronaVIS? Din nou o zi aproape favorabilă, mai ales sub aspectul veştilor şi noutăţilor pe care le afli. Cumpărăturile şi achiziţiile nu sunt favorizate ca şi „rectificările” în afaceri. Seara foarte romantică, sigur, dacă ai vârsta şi dispoziţia necesare. Nu ai noroc la bani, ai noroc la dragoste, doar aşa spune vorba veche!

Horoscop 21 iulie. O zodie are probleme serioase marți: Toate s-au strâns acum pe capul tău

SĂGETĂTOR Te simţi deprimat. Toate s-au strâns acum pe capul tău. Oferă-ţi o ciocolată, activează serotonina, zâmbeşte, ţine capul sus şi respiră adânc. Viaţa nu ia prizonieri, trebuie să reuşeşti! O zi perfectă ca să faci planuri de viitor şi să iei deciziile necesare. Dimineaţa este activă, poate chiar prea activă, aşa că trebuie să eviţi graba şi nerăbdarea. După o dimineaţă interesanta, dar obositoare, este cazul să te relaxezi puţin. Nu prea mult, pentru că nu te lasă energia proprie! Poate te duci la un film, sau la un concert, pe net, adică te duci până la laptop?

CAPRICORN Astăzi ai mare grijă de imaginea ta publică. Nu e vorba doar de cosmetică şi tratamente de întreţinere, dar, mai ales, de modul cum te exprimi, verbal şi nonverbal, în relaţiile tale sociale! Gândeşte de două ori până dai un răspuns. Orele serii sunt cele mai favorabile. Poţi folosi această zi ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut. Poţi, şi trebuie să faci, mici schimbări în structurile tale personale, ordonează-ţi bugetul de venituri şi cheltuieli, „cash-flow”. Detaliile sunt mai importante! S-ar putea să ai nevoie de ajutor! Vezi, preventiv, pe cine te poţi baza!

Horoscop 21 iulie. O zodie are probleme serioase marți: Toate s-au strâns acum pe capul tău

VĂRSĂTOR O zi favorabilă, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, de rutină, nu ai nicio surpriză neplăcută. O situaţie te îngrijorează, dar astăzi poţi lucra la rezolvarea ei. Dimineaţă foarte dinamică, cu multe convorbiri în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. De asemenea, în afaceri sau dragoste, nu lăsa nicio neclaritate în perioada menţionată, exprimă-te clar şi concis, ba mai repetă, la fel, dacă este nevoie.

PEŞTI Astăzi Peştii sunt greu de prins, greu de convins! Nu amâna, îţi scapă situaţia de sub control. Pregăteşte-te, ai unele termene, obstacole, praguri de trecut. Prevenit, înseamnă pregătit! O zi excelentă pentru promovarea cu succes a intereselor personale. Noi idei par să se contureze. Mai tot ce faci reuşeşti. Mai faci câțiva pași pe drumul succesului tău. Prietenii, familia, anturajul apropiat fac parte din planul avantajat de stele. Poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în compania lor.

Horoscop 21 iulie. O zodie are probleme serioase marți: Toate s-au strâns acum pe capul tău