Horoscop 21 februarie. Nativii acestei zodii nu trebuie să se bazeze pe ceilalți! Trebuie să își rezolve singuri problemele

BERBEC 

 Trebuie să dai dovadă de calm, toleranţă şi răbdare pentru ca să anulezi aspectele nefavorabile care influenţează semnul tau.  In orice caz nu te poţi baza pe nici un ajutor: rezolvă problemele singur(ă). Cu dragostea stai binişor dar poţi sta şi mai bine dacă eviţi reprosurile şi discuţiile în contradictoriu. În familie este bine să zâmbeşti mult şi să vorbeşti puţin, mai ales dacă te referi la planuri de viitor sau la ceea ce te aştepţi tu să facă cutare sau cutare membru al familiei.

 

TAUR

Concentrează-te şi o să treci ziua. Ziua de astăzi îţi este favorabil moderat. Este, de asemenea, o perioadă buna pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc, atenţie la incidente sau accidente casnice gen opărit cu cafeaua sau ceaiul sau scăpat ţigareta pe covorul persan.  Pentru o mică parte dintre Tauri banul pare vine şi el, nu foarte numeros, dar suficient. Sau măcar ai veşti că o să primeşti banii aceia, până la urmă!

 

GEMENI 

Conjunctura astrală de astăzi poate aduce unora dintre nativi din Gemeni şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Nu te implica în conflicte deschise cu Leii, sau Berbecii.  Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de o mica pierdere, sau uiţi un lucru.  Atenţie la cumpărături.  Limitează cheltuielile la strictul necesar. Trebuie să ajuţi pe cineva din familie să rezolve o situaţie. Nu te grăbi, nerăbdarea şi graba au dărâmat imperii.

 

RAC

Conjunctura astrologică arată că timpul lucrează pentru tine!In scenariul pe care-l construieşti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri si bani nu trebuie sa uiti nici un detaliu. Sigur, viaţa este mult mai complicată decât poţi tu să faci strategii. Veşti de departe, vezi de e-mail, reţea, sau mai prozaica cutie de scrisori.  Sănătatea nu-ţi este afectată, dar este bine să fii prudent cu vremea capricioasă. Dacă poţi evită aglomeraţia şi expunerea prelungită la frig.  Pe seară poti  finalizeza în condiţii bune problemele de relaţie care ţi-au dat atâta bătaie de cap.

Horoscop 21 februarie. Nativii acestei zodii nu trebuie să se bazeze pe ceilalți! Trebuie să își rezolve singuri problemele

 

LEU

 Ziua de astazite găseşte în postura plăcută nativilor zodiei să conducă şi să dea ordine. Leul trebuie neapărat să conducă ceva, să fie oarece şef.  Foarte bune rezultate în domeniul financiar şi al relaţiilor sociale. Seara îţi este favorabila, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. În sensul că trebuie să te întinzi cât ţi-e plapuma, mai ales cu banii. Puţină economie nu a omorât pe nimeni. Perioada este, de asemenea, favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Mă refeream la spectacole – la teatru, concerte, poate şi la muzee.

 

FECIOARA

Ai adunat multe frustrări, ai muncit foarte mult, dar superficialitatea şi lipsa de efort concentrat te fac să te învârteşti în cerc. Astăzi ai nevoie de o soluţie, de un sfat competent!De fapt mai  ai nevoieşi de o bună gimnastică a minţii şi a trupului! Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui spui. Fecioarele şi flăcăii sunt mari amatori de adevăruri fundamentale dar nu prea au tact sau diplomaţie. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total.  O surpriza plăcuta în a doua parte a zilei.

Horoscop 21 februarie. Nativii acestei zodii nu trebuie să se bazeze pe ceilalți! Trebuie să își rezolve singuri problemele

BALANŢA 

Nu regreta, nu avea teamă, reţineri, conjunctura îţi este favorabilă! O veste te interesează mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni sau rude, la cei apropiaţi. În general lumea bârfeşte din lipsă de ocupaţie, ca să-şi dea importanţă, să fie în centrul atenţiei, foarte rar din reacredinţă sau cu cine ştie ce scopuri diabolice. Aşa că nu te lăsa păcălit şi continuă să ai relaţii bune cu cei în cauză. Totuşi, prevenit înseamnă pregătit – iar dacă nu este foc, nu iese fum!

 

SCORPION

Oportunist şi inspirat, azi poţi găsi cuvintele şi ideile care îţi trebuie. Totuşi, în demersul tău, eşti prea dur, trebuie să înlocuieşti forţa cu seducţia, dacă chiar doreşti să ai succes!Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Este posibil sa primeşti nişte veşti şi să te nelinişteşti din cauza unor probleme cu proprietăţi şi/sau moşteniri, sau taxe şi impozite. Totul se rezolvă cu bine, din fericire. Pe seară trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci.

 

SĂGETĂTOR

Astăzi ai standarde înalte, dar urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. De multe ori lucrurile sunt dezarmant de simple! Lasă analizele sofisticate şi filozofia pe altă dată.Nu-ţi face griji inutil, nu ai nici un motiv! Trebuie doar să treci peste depresia de iarnă-primăvară – o mică criză existenţială de tipul, vai cine sunt, de ce, de ce mi se întămplă tocmai mie, nimeni nu mă iubeşte, viaţa este o mare plictiseală etc. etc.  Trebuie să realizezi că şi mâîne este o zi care se va juca chiar dacă nu eşti pregătit.

CAPRICORN

Astrele arată că azi este un bun prilej ca să-ţi iei recuperare sau restul de concediu din vară (dacă mai ai) şi să te bucuri de căldura căminului. Asta dacă vrea şeful. Nu da şi nu lua bani cu împrumut, nu juca la jocurile de noroc – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos. Dacă nu-ţi iei recuperare poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, chiar să te gândeşti cum să-ţi rearanjezi apartamentul. O zi în care nostalgia iernii pe terminate te îmbie la amintiri şi la un ceai fierbinte. Dacă tot ai luat-o pe panta amintirilor nu este oare bine să dai telefoane pe la prieteni şi prietene, doar aşa, să vezi ce mai fac?

VĂRSĂTOR

Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic.  Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung. Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, o să evitiţi neplăcerile.  Poate este mai bine să amâni cumpărăturile, poate afli mai multe lucruri despre situaţia care te ingrijorează. Oricum, nu este nimic serios sau grav. Uneori ne facem griji fără motiv şi astăzi este una dintre acele zile.

PEŞTI  

Eşti gata să faci eforturi numai dacă  rezultatul este evident şi imediat! O zi mai liniştită, dar, poate fi chiar ziua ta de naştere!Sinceritatea poate aduce astăzi rezultate bune. Ziua de astăzi, vineri, 21 februarie, îţi este moderat favorabilă în mai toate toate domeniile, exceptând riscul. Dacă ieşi la cumpărături, mare atenţie la vremea capricioasă, la frig sau transpiraţie, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie bine! Totuşi trebuie să dai dovadă de atenţie, trebuie să te fereşti de incidente sau accidente cauzate de foc sau metal.

Horoscop 21 februarie. Nativii acestei zodii nu trebuie să se bazeze pe ceilalți! Trebuie să își rezolve singuri problemele