Horoscop 20 iulie. O zodie este distrusă marți: te vei confrunta cu o problemă dificilă

Berbec – Probabil că începi ziua ca un cal de curse care tocmai a luat startul. Ideile care îți vin fie spre seară, fie în primele ore ale dimineții. Te stimulează să acționezi. Simte-te liber să faci mișcare cu aceaste idei inovatoare în minte. Financiar, a reduce cheltuielile, chiar și puțin, ar putea însemna mai multă distracție și mai puțină îngrijorare.

Taur – Ești un tip norocos și poți avea încredere că astăzi vei reuși să faci tot ce nu ai putut face zilele trecute. Șansa te va duce prin tot felul de situații, care de care mai ciudate și în care ai putea ajunge. Plasa de siguranță este acolo așa că nu-ți fie teamă. Ai senzația că nimic nu va fi perfect dacă nu o faci tu singur. Anxietatea provocată este destul de puternică, scrie în horoscop.

Gemeni – Etica muncii, atenția la detalii, stresul, dacă ceva este sau nu perfect, totul, pare să-ți dea bătăi de cap! Ei bine, inspiră adânc și reamintește-ți că nimic nu este perfect. Ceea ce este mai important este modul în care se simt oamenii și cum te simți TU. Asta este tot ce contează. Este o o perioadă de devotament reînnoit față de viața financiară.

Rac – Ai astăzi, un sentiment aparte și emoții profunde care nu pot fi abordate în pauza de masă. Lasă emoțiile deoparte și vezi ce simți de fapt. Nu trebuie să existe un conflict sau o confruntare cu cineva, doar observă ce simți și poate îți notezi în jurnalul personal toate aceste chestii. Cel mai probabil, această conexiune va duce la o descoperire importantă în munca ta, transmite Minerva în acest horoscop.

Horoscop 20 iulie. O zodie este distrusă marți: te vei confrunta cu o problemă dificilă

Leu – Nu ai putea fi o ființa mai sociabilă decât ești, iar acest lucru te va ajuta să primești atenția celor care te pot ajuta să avansezi. Participă la evenimente sociale și extinde-ți cât mai mult rețeaua de cunoștințe. Mergi cu fluxul. Atitudinea te va ajuta să navighezi cu succes în jurul oricărui blocaj întâlnit. Ai dorii să spui cuiva cum te simți, dar să nu îți găsești cuvintele.

Fecioară – Simți o atracție naturală spre idei novatoare. Alătură-te grupului de la locul de muncă, oamenilor și profesiilor care susțin aceste idei și obiectivele de perspectivă. Când te vei confrunta cu o problemă dificilă, care pare imposibil de rezolvat, renunță la rezistența interioară. Numără până la zece când inspirați și până la douăzeci când expiri. Te va revigora.

Balanță – Dacă lucrezi pentru tine, vei vedea și câteva rezultate spectaculoase. Influxurile astrale, sporesc modul în care poți câștiga bani. Cred că este o veste minunată pentru starea ta de spirit! Poate fi legată de libertatea prin care percepi noțiunea de banii, dar și o veste bună pentru ambiția ta, care tinde să fie legată de cât de corect percepi câștigul financiar.

Scorpion – Prietena ta, acum poate fi entuziastă și optimistă cu privire la viitor, ca în următorul moment să se prăbușeasă în cel mai cuplit scepticism. Nu lăsa acest stare să ajungă la tine altfel, cu siguranță, te vei supăra pe ea. Ascultă mai degrabă decât să vorbești și fii răbdător. Mâine dispozițiile prietenei tale ar trebui să revină la normal.

Horoscop 20 iulie. O zodie este distrusă marți: te vei confrunta cu o problemă dificilă

Săgetător – În loc să te simți rănit sau să te superi pe cineva pentru ceea ce ți-a spus sau ți-a făcut, observă cum ai reacționat la acest incident. Reacția ta este cu siguranță vizibilă, dar vrei să o poți analiza separat de cealaltă persoană. Din acest lucru îți extragi puterea interioară. Fă mișcare în continuare, că te ajută la limpezirea minții.

Capricorn – Ești puțin mai lent decât de obicei și s-ar putea să descoperi că vrei să încerci diverse poziții profesesionale. Gândește-te la modul în care proiectezi cine ești în acest moment. Nu merge mai departe în zonele în care te lovești de rezistență. Condițiile dificile legate de o prietenie au impact asupra sănătății.

Vărsător – Câștigi perspectivă prin antrenamentul minții. Poate că trebuie să te concentrezi asupra corpului tău în loc să reacționezi la greșelile de comunicare, etc. Folosește-ți energia la lucrurile care vin cu ușurință către tine. Acest lucru te pot ajuta în relații, deoarece îți oferă timp să reflectezi asupra conflictului, în timp ce ai grijă de tine.

Pești – Dacă ai vrut să spui cuiva ce simți, atunci încearcă să găsești o metodă originală de a-i transmite mesajul. Ai putea încerca să o scoți la o întâlnire surpriză! Trebuie să ai în minte cum să te îmbraci într-un mod evocator sau cum să găsești mijloace neconvenționale pentru a-i cuceri inima. În același timp, ești pregătit să profiți de noi oportunități de a câștiga bani.

Horoscop 20 iulie. O zodie este distrusă marți: te vei confrunta cu o problemă dificilă