BERBEC   Conjunctura astrelor te ajută să fii convingător. Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din jurul tău, dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti agresivitatea şi încăpăţânarea. Pe plan profesional este bine să navighezi un pic pe axa timpului, să iei în considerare ultimele luni, sigur dacă nu au fost de vacanţă, şi să decelezi oportunităţile pe care nu le-ai văzut atunci, sau le-ai desconsiderat. După cum spunea un economist, laureat al Premiului Nobel: „…în vremuri de criză, luăm şi de pe jos”!

 TAUR Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi scumpe, să faci cheltuieli foarte mari, să investeşti în afaceri şi fonduri riscante sau să dai bani cu împrumut! Pe plan profesional apar noi dezvoltări, noi informaţii îţi atrag atenţia. Dacă lucrezi într-un domeniu de vârf atunci trebuie să iei în serios ultimele date.

 GEMENI  Astăzi nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat. Nu prea este pace sub măslini, aşa că nu mai turna gaz pe foc cu ironiile tale! Lumea este speriată şi îngrijorată, probabil că şi tu eşti! Pe plan profesional nu sunt recomandate călătoriile lungi, mai ales cu masina sau autobuzul. Sprijinul îl găseşti tot la familia ta de acasă. Pe plan sentimental eşti vulnerabilă, sau vulnerabil din cauza unei iubiri mai vechi sau a unor amintiri care te obsedează.  Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale.

RAC  Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp! Mai multe aspecte minor benefice te influenţează astăzi. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil ! La un moment dat lucrurile îţi par că devin mai grele, dar de fapt eşti în pierdere de energie. Fii atent!

LEU  Iniţiezi un fel de selecţie naturală în jurul tău, în sensul că ceri diferite servicii şi favoruri. Testarea prietenilor, a colegilor te ţine ocupat toată ziua, aşa că nu ai timp de altceva. Ziua de astăzi, cu conjunctură complexă, trezeşte o bruscă dorinţă de afirmare şi de relaţii sociale. Reinventează “ceaiul de la ora 5”  sau dă o raită (telefonică) pe la toţii prietenii. Mai poţi dedica ziua studiului şi perfecţionării tale profesionale şi fizice.

FECIOARĂ  Intuţia te serveşte astăzi, evitând multele conflicte, certuri şi tensiuni din jurul tău. Domeniul sentimental este avantajat. Solo, sau în duo, ai o seară agreabilă cu multe promisiuni. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. Dacă nu eşti atentă, s-ar putea să pierzi un lucru la care ţii mult, material sau sentimental. Sinceritatea te salvează in extremis în această zi. Pe plan profesional ziua de astăzi te gaseşte, poate, construind ceva, în orice caz muncind din greu la un proiect. Sănătatea este mediocru aspectată, atenţie la capriciile vremii şi la inccidente!

BALANŢĂ   Luni, zi de cumpărături de completare, după consumul din weekend. În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură favorabilă. Seară distractivă. Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi sentimentale. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la inccidente şi accidente! Atenţie şi la regimul alimentar şi la băuturile reci. Ameninţările isteriei nefondate cu “coronavirusul” vor arunca în aer preţurile, în continuare şi cumpărăturile necesare primăverii sunt un bun prilej pentru scumpiri. Cumpăra acum, mâine îţi va fi mai greu, pentru unii, imposibil!

SCORPION   Ziua se joacă pe plan afectiv, emoţional, fie la serviciu, fie acasă. Te foloseşti de seducţia ta zodiacală ca să mai cucereşti pe cineva. Lucrurile stau cum te gândeai, trebuie să acţionezi. Manifeşti o abilitate suspectă către comunicare, dar numai către o anumită persoană. Suspect, nu? Sigur că este ciudat, dar dorinţa de schimbare şi marea plictiseală te fac să cheltuieşti prea mult. Incearcă să începi de pe acum să-ţi organizezi viaţa – este o perioadă favorabilă pentru interesele tale. Este o perioadă propice pentru implicare sentimentală şi socială.

SĂGETĂTOR   Un Geamăn sau un Leu, sau alte persoane din semne de aer şi foc te pot ajuta astăzi. Este, însă, bine să nu te bazezi pe persoane născute în semne de apă şi mai ales de pământ. Combină farmecul personal cu tactul şi calmul necesar şi poţi obţine acordul, aprobarea de care ai atâta nevoie. Sigur, suntem în Balcani, aşa că nu uita că, la pile egale, meritul contează! Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Succese neaşteptate în carieră. Nu te lăsa impresionată de ceea ce se discută, de bîrfe, intrigi sau… ”coronavirus”.

CAPRICORN   O zi favorabilă. Mai ales dimineaţa, când se pare că ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Cei din jurul tău sunt siguri că poţi face faţă oricărei situaţii întâlnite. Te ilustrezi printr-o grijă, protecţie, arătată familiei, copiilor, părinţilor, fraţilor şi/sau surorilor, rudelor până la a treia spiţă. Nicio grijă, influenţa astrelor ţine numai astăzi! Evită să te enervezi pentru lucruri de nimic. Sigur că este bine să nu te enervezi deloc. Dar poţi ?! Trebuie să poţi! Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, scurte călătorii – mai curând delegaţii – este doar luni!

VĂRSĂTOR  Ca să avansezi pe drumul tău, astăzi trebuie să te concentrezi, să nu te laşi sedus de propuneri facile, dar periculoase. Ca să ai ceritudinea deciziei tale, sfătuieşte-te cu cei apropiaţi! Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de una aşa-şi-aşa.  Atenţie la cumpărături.   Limitează cheltuielile la strictul necesar.  Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la boli exotice, prieteni sau la anturajul apropiat!

PEŞTI    Prea multă presiune pe umerii şi sufletul tău!  Pragmatismul tău poate fi de mare folos astăzi, viziunea ta realistă poate aduce succes. O zi obositoare, dar totul trece, până la urmă! Nu trebuie să dai dovadă de naivitatea caracteristică a zodiei, mai ales când este vorba de produse cosmetice sau medicamente. Este bine să eviţi toate situaţiile neclare. Supraveghează-ţi buzunarele, în special, şi proprietăţile, în general. Nu este o perioadă indicată pentru asumarea de obligaţii pe termen lung, sau formarea de noi asociaţii. Dragostea este indiferentă cu tine, dar asta nu înseamnă că nu te bucuri de popularitate – este vorba de carisma proprie a nativilor din zodie!