BERBEC Astăzi, vineri, ziua lui Venus, simţi că situaţia scapă de sub control şi încerci să găseşti cauzele prin analiză. Eşti surprins de o întâmplare, veste sau eveniment neaşteptat. Încerci să evaluezi cât te influenţează. Trebuie să analizezi ultimele evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Înaintea unui nou atac, înaintea unei noi ofensive sau al unui nou proiect, forţele trebuie să se regrupeze. Se pare că ai de suferit din cauza timpului prea călduros, dar şi din cauza unor situaţii obiective.

TAUR O zi mai dificilă, enervantă chiar dacă este vineri, sfârșitul săptămânii de lucru! Nu te băga în treburile personale ale altora! Nu-ţi oferi ajutorul, neinvitat. Încearcă să vorbeşti puţin şi să zâmbeşti mult. Fii mai „zen” şi o să treci ziua! Realitatea de azi este cam vulgara, oamenii cam rudimentari, aşa că trebuie sa dai dovada de exigenţă în alegerea anturajului, mai ales dacă ieşi în oraş în seara asta. Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele. Dacă nu vrei să ieşi în oraş, poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în familie, în duo sau cu prietenii, la o cină veselă şi sănătoasă.

GEMENI Ai o dispoziţie către vorbărie, zici multe, dar nu spui nimic. Din partea ta e o reacţie naturală zodiacală, aşa eşti tu, dar poate fi şi o strategie să vezi unde o iau valurile vieţii… Dimineaţa este favorabilă lucrurilor şi lucrărilor profesionale importante, sau punerii lor pe un drum critic. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Totuşi, nu trebuie să dai dovadă de mai multă încăpăţânare decât de obicei. Nu te implica în domeniul financiar, vinerea nu se fac bani. Nu te speti cu munca spre gloria altora! Decât dacă este şi pe drumul intereselor tale. Sau… dacă eşti foarte bine plătit!

RAC Realizezi că se cam abuzează de bunele tale intenţii. Şi nu te linişteşti până nu găseşti răspunsul la întrebarea care te obsedează: cei din jurul tău ţin la tine, sau doar se folosesc de tine? La serviciu o perioadă puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important. Trebuie să dai mare atenţie felului cum te adresezi şi cum formulezi replicile tale. Mai toată lumea este „cu capsa pusă, sau fitilul aprins”. Sunt restructurări, nu se plătesc salariile, este influența crizei produsă de dictatura sanitară liberală? Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial.

LEU În această zi de vineri ți se pare că întâlneşti obstacole artificiale, capcane de fapt. Poate aşa este, dar prima reacţie este să vezi cui foloseşte. În afaceri, dar mai ales în dragoste, nimic nu e întâmplător! Veste despre răsplata unor eforturi trecute şi a facerii de bine. De asemenea, după orele de program, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine, cu multă mişcare, cu sport. Venus face aspecte favorabile cu zodia ta, aşa că pe seară poţi să ieşi la cursurile de dans. Foloseşte perioada ca să-ţi lămureşti problemele de amor sau să începi alte prospectări, solo fiind!

FECIOARĂ O zi plină de probleme, dar şi de energie pe măsură, doar este ultima zi din săptămâna de lucru! Sentimentele, emoţiile, trăirile, pasiunile sunt surse inepuizabile de energie psihică! Cafeaua de dimineaţă şi gustarea de la prânz, sunt cele două pauze de astăzi. In restul zilei ai mult de lucru şi drumuri de făcut. Stelele îţi sortesc o zi bună, nu te mai doare capul nici la propriu, nici la figurat, iar colegii de serviciu sunt draguţi şi serviabili. Şi, o veste bună! Evită să te enervezi degeaba din cauza unor nimicuri, acest lucru mai pe seară.

BALANŢĂ Trebuie să te încredinţezi intuiţiei, instinctului, fie că este vorba de serviciu, sau de pasiunile tale. De bine, de rău, încerci să-ţi respecţi toate promisiunile şi angajamentele! Căutarea permanentă a adevărului absolut şi a perfecţiunii armonioase te fac să pari din altă lume. Atenţie la gafe şi neînţelegeri, colegii tăi sunt mult mai rudimentari decât credeai. Trebuie să-ţi găseşti cuvintele potrivite, pentru că anturajult tău pare confuz şi distrat. Toată lumea pare că aşteaptă ceva și nu este criza produsă de dictatura sanitară liberală!

SCORPION Regulile generale nu sunt pentru tine! Tu ai propriul sistem legislativ, dar vezi să fie şi legal! Fie că este vorba de afaceri cu multe zerouri, de circulaţia din oraş, sau de dragoste. La prînz, posibilă schimbare de program care se pare ca nu iţi place de loc. În această zi a solstițiului de vară pluteşte un aer de dezastru proaspăt, de aventură neaşteptată şi abruptă – de tragedie aeronautică – reflectezi cinic că te prăbuşeşti şi tu împreună cu toată ţara, datorită dictaturii sanitare liberale. De fapt nu este chiar aşa, dar ţie îţi place să exagerezi!

SĂGETĂTOR Se pare că problemele s-au rezolvat, sau au devenit o obişnuinţă! Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Încearcă să ignori pe cei care te provoacă, păstrează-ţi calmul! Ceva sună fals în concertul exterior ţie. Ceva nu este cum ar trebui să fie. Parcă vezi textura digitală a lumii acesteia false, ca în Matrix. Poate din cauză că este vineri şi gata, a mai trecut o săptămână, ba, aproape jumătate de an, toată lumea se grăbeşte şi pare robotizată. Ia-ţi un moment de respiro şi vezi în ce parte merge barca vieţii tale. Este momentul favorabil să te gândeşti la un curs nou.

CAPRICORN O veste te interesează, în ziua lui Venus. Pare a fi o ocazie pe care o aşteptai de mult timp, aşa că eşti optimist şi motivat! Eşti receptiv la gesturile şi faptele agreabile ale celor din jurul tău. În negocieri, tratative, discuţii – foarte puţini pot să-ţi ţină piept astăzi! Eşti avantajat atât la vânzări, cât şi la cumpărături, fie în domeniul material al mărfurilor, fie în cel al informaţiilor. Ceea ce cumperi astăzi va face mare placere celor dragi. Pe seară, o alternanţă rapidă de optimism şi pesimism în domeniul relaţiilor sentimentale nu face decât să confere mai multe condimente vieţii tale emoţionale.

VĂRSĂTOR Încerci să-ţi valorifici relaţiile sociale şi să tragi foloasele respective. Eşti drăguţ, politicos şi vorbeşti frumos, sperând să te faci simpatic şi util. Normal, o să ceri ceva în schimb! Cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai dimineaţa. Este o perioada buna, de zi a lui Venus, vineri, ca să-ti anunţi şefii, patronii, superiorii, pe Dumnezeu daca eşti mare vlădică că tu, cu umilinţa si respect … vrei sa fi lăsat în pace! Numai pentru durata zilei de astăzi, de solstițiu. Trebuie să reflectezi un pic. Să te sfătuieşti cu cel mai bun prieten al tău. Adică cu tine însuţi. Ai multe pe suflet, aşa este?

PEŞTI Dacă nu ai fost în formă în ultimul timp, să ştii că a fost până astăzi, de ziua lui Venus! O veste bună, un eveniment, ceva, îţi schimbă starea de spirit şi te avantajează. Dar nu te grăbi, nu exagera, nu abuza! Cu calm şi nu prea multe ţigari, reuşeşti să rezolvi aproape totul. Meriţi o seara frumoasă. Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale, pe seară, la un suc cu prietenii. Poate îţi descarci sufletul, poate le spui şi lor ce se întâmplă, ce ai aflta. Poţi să te bazezi pe faptul că mai sunt mulţi oameni cinstiţi şi drepţi în România, numai că ei nu apar la televizor. Şi bine fac!