BERBEC Conjunctura iţi indică să nu te repezi să tragi concluzii, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri. Veştile pe care le primeşti prin mobil, din presa, sau reţele, par importante. Te găseşti într-o colectivitate favorabilă care îţi  aprobă ideile. Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, pentru un procent dintre nativi: veşti bune de departe. Seară relaxantă şi plăcută.

TAUR  Aspectele benefice sunt în cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obişnuită, fără evenimente notabile negative. O zi care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi! Trebuie să-ţi regăseşti zâmbetul şi buna dispoziţie. Tristeţea şi supărarea nu sunt opţiuni pentru ziua de astăzi, orice s-ar întâmpla. Fii mai „zen” nu lăsa orice necaz să te influenţeze!

GEMENI  Găseşti o mare satisfacţie în ajutorul pe care-l oferi la treburile casei, sau în sprijinul unui prieten. Ascultă-ţi vocea interioară şi redu ritmul, ia-o încetişor, fără eforturi fizice foarte mari. O zi care te oboseşte, dar, cu o seară plăcută. Poate pentru că eşti martor la unele evenimente mai puţin plăcute pe care nu poţi să le controlezi. Încearcă să nu-ţi amărăşti sufletul!

RAC  Eşti distrat şi nu te poţi concentra din cauza atmosferei tensionate din jurul tău. Poate o ieşire, pe seară, în oraş, cu cei dragi, te relaxează şi îţi „încarcă bateriile”. Nu sări peste etape, nu o lua pe scurtături fie că este vorba de afaceri sau sentimente. „Că din toate câte sunt numai drumul e interesant!” Astăzi nu fii superficial, comod şi egocentrist! Fii generos doar cu cine merită într-adevăr.

LEU  În jungla de beton în care trăieşti, sunt capcane la tot pasul. Naivitatea ta de Leu generos te face să fii uneori păcălit. Astăzi trebuie să fii foarte atent la propunerile care ţi se fac. Ceva se întâmplă: un eveniment, o întâlnire cu o persoană deosebită… Lucrurile îţi apar într-o altă lumină, viaţa poate fi frumoasă! Aminteşte-ţi de timpul dinainte de a avea necazuri!

FECIOARĂ  Ai nevoie de mai multă mişcare, de mai mult sport. Trebuie să eviţi mişcările bruşte. Nu trebuie să stai ore întregi sub duş, apa caldă costă! Program de distracţie pe seară, profită din plin.

Este necesar să-ţi organizezi viaţa. Pare a fi un câmp de bătălie şi tu te afli în ambele armate! Dar, eşti pe drumul cel bun.

BALANŢĂ Începi să înlături din calea ta obstacole, în special propriile limite. Munceşti cu spor, te odihneşti relaxat, eşti entuziast şi te gândeşti cu speranţă la viitor. Astăzi eşti când adorabil, când insuportabil. Îţi place să te joci, ca un copil, cu nervii celor din jur. Dar evită şefii, patronii, superiorii – ei nu sunt obligaţi să-ţi suporte capriciile! Norocul îţi surâde astăzi. Ai, însă, o singură şansă, ca pistolul de duel, un singur glonţ!

SCORPION  Dacă depinde de tine şi dacă ai un drum de făcut, mai bine amână. Mâine este din nou o zi, poate mai bună! Există mereu speranţa asta. Astăzi limitează-te doar la activitatea obişnuită. Zâmbetul tău este astăzi fals. Aştepţi o veste proastă şi nu ştii cât de negativă poate să fie. Limitează “daunele colaterale”, fii discret, nu te lăuda cu neşansa ta, nu căuta compasiune.

SĂGETĂTOR  O zi favorabilă pentru centaurul sentimental din tine. Iţi prieşte o discuţie la o cafea şi faci planuri. Prietenii te ajuta astazi chiar fără să-i bati la cap. Veşti bune. Te simţi în formă, ai încredere în forţele tale. Foloseşte ziua ca să faci paşi în direcţia realizării intereselor tale strategice pe termen lung. Ascultă, dar nu accepta nicio propunere!

CAPRICORN  Ceva neprevăzut. Trebuie să lucrezi în plus pentru serviciu, sau ceva de rezolvat pentru familie. Spre seară ai impresia că ai urcat pe Everst, eşti foarte obosit, dar relativ mulţumit! Reuşeşti să închei o alianţă cu cineva din anturajul apropiat, cu familia, poate. Nu exagera cu scenariile negative, lumea e aşa, sau altfel, după cum te uiţi la ea. Bine faci, bine găseşti! Nu trebuie să întreprinzi nimic important.

VĂRSĂTOR  Trebuie să o iei de la capăt, să reevaluzi situaţia şi să faci alte planuri pentru primăvara carese apropie. Consultă-te cu cei din jur, cu cei dragi, să vezi şi părerile şi dorinţele lor. Contează! Vrei să uiţi toate momentele neplăcute din trecut. La revedere tristeţe, bună ziua bucurie! Astăzi cuvintele sunt importante pentru tine şi trebuie să-i laşi pe cei din jur să se destăinuie!

PEŞTI  Reuşeşti să cazi de acord şi să închei o alianţă cu cineva din anturajul apropiat. Eşti prea dur cu tine şi cu cei din jur, oferă-ţi momente de distracţie, de exemplu, un spectacol, pe seară. Eşti fericit şi binedispus, ca un peşte în apă! Radiezi bună dispoziţie şi eşti apreciat la serviciu şi acasă pentru spiritul pozitiv. Eşti în fază cu tine însuţi şi asta se vede de departe! Continuă pe drumul ales!