BERBEC 

Trebuie să analizezi lucrurile cu maturitate, cât timp mai poţi susţine ritmul, modul tău actual de viaţă? Deocamdată mergi, neabătut, pe drumul tău, care pare a fi cel bun. Pentru cât timp? Ar trebui să fie o zi liniştită, în care poţi înregistra realizări cu dinamică pozitivă. Întotdeauna trebuie să ai o atitudine pozitivă, dar să nu promiţi niciodată mai mult decât e gândeşti că poţi să faci, în speranţa ca se rezolvă, sau se uită. Mici schimbări, o convorbire la mobil care îţi face plăcere şi una nu prea. Pe seară, în domeniul sentimental, evită lucrurile importante, schimbările de strategie şi întâlnirile hotărâtoare.

TAUR

  Păstrează discreţia, nu da din casă, nu fii mai vorbăreţ decât trebuie. O zi densă, în care ai multe de făcut. Stabileşte un raport corect în comunicare, între ceea ce oferi şi primeşti! Începe să se contureze un nou concept, o nouă idee sau proiect. Dar nu trebuie să forţezi lucrurile. Simţi nevoia unui grad de libertate personală mai mare. Sunt mai multe direcţii principale care trebuie să-ţi atragă atenţia. Nu opta pentru o direcţie în defavoarea alteia, încercă să acoperi tot câmpul de interes, chiar dacă se spună că dacă alergi după doi iepuri… Dar aici nu este vorba de urechiaţii cei simpatici, sau de folclor, ci de viaţa, viitorul tău. Concentrează-te, dă-ţi interesul cuvenit!

GEMENI

  Fără panică, tragedii, nu e cazul! Lucrurile merg pe direcţia favorabilă ţie, numai că s-au blocat un pic. Ai răbdare şi/sau fii abil şi descoperă cauza, „locul îngust” şi rezolvă situaţia! Este bine să amâni tot ce este nou şi neînceput, mai ales în a prima parte a zilei. O perioadă de răsfăţ egoist, elitist şi…plăcut! La asta se adaugă şi o stare de lehamite şi plictiseală existenţială, cum nu ai mai avut de mult. Toate aceste stări, puse cap-la-cap zugrăvesc o zi foarte bună, în care faci ce vrei, sau dacă nu ai noroc, eşti tamponat tot timpul. Stelele spun că o să cam faci ce vrei… sigur, în limite decente! 

RAC

  Se pare că ai nevoie de mai multe schimbări în viaţa ta. Nu eşti mulţumit! Conjunctura arată că trebuie să începi de azi transformări mici, favorabile, prin discuţii, dialoguri, negocieri. Prudenţa, vigilenţa şi un dram de viclenie te pot scuti de necazuri astăzi. Dacă ai aceste abilităţi! Dar, puterea verii îţi aduce noroc în familie, în dragoste. Ceea ce este mai bine, pentru că armonia care te caracterizează trebui să găsescă un mediu plăcut şi un răspuns bun de la cei pe care îi iubeşti. Altfel, eşti nefericit şi îţi plouă în gânduri! Deci, dacă dragostea este bine aspectată, interesul tău pentru acest domeniu are o dinamică pozitivă!  

LEU

Este momentul unei schimbări de tactică, dar în cadrul strategiei generale. Dacă vrei să ai o activitate mai uşoară, să îmbunătăţeşti calitatea vieţii, este necesar un progres, oarecare! Astăzi este o perioadă în care eşti mai tot timpul în grabă. Ai multe de făcut şi eşti hăituit de termene şi date. Respiră adânc, urlă, rage puţin şi vezi cum te descurci! Dacă nu poţi, cere ajutor, sunt unii care abia aşteaptă să-ţi scoată ochii câteva luni că te-au ajutat pe tine, Leul, Regele Junglei. Mai bine nu cere niciun ajutor şi „muşcă-i” pe invidioşi. Preventiv!

FECIOARĂ

    O „selecţie naturală” se declanşează în anturajul, în familia ta. Urmare unor fapte sau vorbe. Unii sunt de acord, alţii, nu! Tu vezi-ţi de problemele tale, majoritatea greşeşte adesea.  Poţi să rezolvi problemele de serviciu sau sentimentale fără să te laşi intimidat sau deranjat de bruiajul anturajului. Atenţia îţi este atrasă de nevoia de a stabili şi tranşa anumite chestiuni între tine şi un prieten, cineva din anturaj. O informaţie te avantajează, dar nu spera că se rezolvă imediat.  

BALANŢĂ 

Reflectezi că ai intrat într-o rutină care te poate proteja de surprize neplăcute. Totuşi, ai vrea să schimbi ritmul şi faci, azi, proiecte pentru o vacanţă de vară exotică. Vrei să rişti? Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane importante pentru tine, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerii, asociaţii, membrii ai familiei, sau din anturaj, mai ales despre proiecte de viitor, proprietăţi sau posesiuni comune. Sau despre cum să împaci lucrurile, pandemia cu vacanța! 

SCORPION

  Nu forţa găsirea unei soluţii, temporizează, doar. Nu lua decizii importante. Amână toate întâlnirile pe care le poţi reprograma. Nu te implica în promisiuni strategice, pe termen lung. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Toată perioada zilei de astăzi este sub semnul, care, de fapt nici nu este prea negativ, al amânării şi al întârzierii. Evită incidentele domestice şi nu supralicita in discutiile cu familia, cu anturajul apropiat. Nu te lăsa tentat de cumpărături exotice, extravagante, mai ales pe net, chiar dacă îţi par un chilipir.   

SĂGETĂTOR

  Eşti plin de energie, dar ai vrea să faci orice altceva decât trebuie să faci! Ai presimţiri rele şi nu te simţi confortabil. Încercă să te concentrezi, să găseşti motivul neliniştii tale. Aspecte favorabile în special pentru cei (cele) implicaţi în domeniile învăţământ, sau de sănătate. Trebuie, ca toata lumea, sa renunti la aberatiile logice şi sa dai curs liber utopiilor rezonabile. Aceiaşi Mărie cu altă pălărie! Dar lumea este aşa cum este, nu o s-o faci tu mai bună, dar poţi să te faci pe tine mai bun. Încerci?

CAPRICORN

  Există un timp pentru fiecare lucru. O zi bună ca să faci planuri şi să iei deciziile necesare. Astăzi te hotărăşti să pui lucrurile la punct, să nu te mai laşi folosit, şantajat sentimental! Horoscopul arată că eşti singur, ca Soarele pe cer într-o zi de primăvară. Urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. Conjunctura îţi confirmă bănuielile tale. Ai avut dreptate! Până la urmă iei o hotărâre, dar poți constata că ai întârziat, ca întotdeauna. Este momentul să faci un bilanţ adevărat şi cinstit şi să iei măsurile care se impun. Chiar, la timp!

VĂRSĂTOR

  Încerci să joci cartea tandreţei fără limite şi afişezi o afectivitate exagerată faţă de partener, colegi, prieteni. Ai dreptate: „nu se pălmuieşte faţa care zâmbeşte”, se spune în Orient! Dedică ziua rezolvării problemelor importante. Este bine sa eviti, daca poti, subiectele cu caracter emotiv. Nu da curs propunerilor anturajului, odihneşte-te şi relaxează-te. Se pot întâmpla, statistic vorbind, evenimente neprevăzute, care te interesează. Nu neapărat negative, nu tot ce este neprevăzut este rău. 
PEŞTI

  Astăzi eşti conştient de valoarea şi abilităţile tale, dar şi de limitele tale. Un mediu prietenos te aşteaptă la serviciu şi acasă. Eşti popular pentru că astăzi este necesar ajutorul  tău! Lasă timpul să lucreze. Ceea ce s-a pierdut se va găsi. Astăzi poţi regăsi fie un obiect pierdut, fie ceva ce ai rătăcit, poate chiar sentimente vechi şi trăiri puternice. Ai nevoie de o nouă perspectivă spirituală.  Nu te lăsa impresionat de dificultăţile vieţii, de ”pandemie” și de cenuşiul vieţii zilnice. Încearcă să-ți creezi propriul univers, mai bun şi mai moral decât ceea ce te înconjoară!