Horoscop 18 mai. O zodie este foarte stresată astăzi. Cineva din anturaj te va scoate din sărite

BERBEC Eşti stresat şi încerci să compensezi starea de alertă cu dulciuri şi cumpărături inutile. Nu este nicio afacere, viaţa trebuie să ţi-o faci mai dulce! Încearcă să te reții, să ţii seama şi de dorinţele celor din jur. O zi cam dubioasă, obositoare şi aglomerată. Dar, selectivitatea şi intuiţia ta sunt la valori pozitive, aproape de maximum. Acest lucru îţi permite să foloseşti bunele oportunităţi. Ca să fie totul simetric, în echilibru, astăzi te enerveză atitudinea infantilă şi capriciile cuiva din anturaj.

TAUR   Ziua de astăzi este o perioada bună, favorabilă semnarii hârtiilor, încheierii contractelor, finalizarii înţelegerilor cu caracter legal, sau orice este legat de comerţ şi jurisprudenţă. Onorează promisiunile făcute. Supraveghează cu atenţie cheltuielile. Pe plan sentimental, astăzi, ai posibilitatea să te debarasezi de o prejudecată, o frână care era un fel de blocaj mental. Talentele de diplomat, pe care poţi să le foloseşti astăzi cu succes, te ajută, pe seară, să ai o perioadă plăcută.

 GEMENI Atenţie, astăzi, la relaţiile tale sociale pentru că ai tendinţa de a fi permanent în ofensivă şi să te exprimi foarte direct. Este bine sa faci concesii parţiale şi/sau compromisuri mărunte. Se fac restructurări, s-au încurcat lucrurile, necazuri, probleme care îngrijorează personalul, din cauza carantinei. Dimineaţa, la serviciu, la muncă, sau unde îţi desfăşori activitatea, o discuţie este ca un balsam pentru sufletul tău, îţi face mare plăcere şi te motivează pentru viitor.

Horoscop 18 mai. O zodie este foarte stresată astăzi. Cineva din anturaj te va scoate din sărite

RAC Parcurgi cu succes o perioadă în care eşti foarte volubil şi optimist, dar şi superficial şi neatent. Din fericire totul se termină cu bine! Noutăţi, veşti pe care le primeşti cu bucurie. La serviciu, birou, fabrică, sau la munca la domiciliu în fine, pe unde îţi petreci jumătate din zi şi uneori chiar toată ziua, astăzi trebuie să joci rolul de „mama răniţilor”. O veste bună, sau profitabilă. Una din zilele favorabile marilor sau mai micilor realizări, sigur, dacă faci parte din segmentul activ al populaţiei.

  LEU   Astrele indică o anumită reţinere, lipsă de interes, în ceea ce priveşte activitatea zilnică. Ai un sentiment de respingere, de prea plin.  Astăzi, mai multă odihnă şi oferă-ţi mici plăceri. Gândeşte-te şi la tine şi odihneşte-te mai mult, mai bine. Relaxeză-te seara, poate la un film bun, poate cu muzică bună, poate cu o carte bună. Pe plan financiar sunt nişte oferte seducătoare care te-au cam ameţit de cap – nu trebuie să le dai curs! Nu lua decizii sub imperiul momentului, a dorinţei iraţionale!

FECIOARĂ Ai nevoie de un răgaz, de o pauză, ca să-ţi consolidezi planurile sau proiectele. Dar îţi trebuie şi o nouă abordare, o nouă perspectivă în viaţa ta sentimentală. Nu lua decizii importante. Nu uita că şi tu eşti în aceiaşi situaţie, ca toată lumea, în starea de alertă. Pe tine cine te alină, cine îţi bandajează sufletul? Te-ai descurcat întotdeaună, o să treci şi peste obstacolul acesta! La serviciu, sau unde activezi, este o atmosferă cam neplăcută, probabil din cauze guvernamentale, reflectezi…

Horoscop 18 mai. O zodie este foarte stresată astăzi. Cineva din anturaj te va scoate din sărite

BALANŢĂ   O veste bună. Sau ai o realizare care te motiveză şi îţi dă aripi. Te bucuri de o formă bună, poate foarte bună, în tot cursul zilei. Ai energie şi eşti optimist chiar dacă eşti destul de obosit. Pe plan emoţional, contrar reticenţelor tale, ai o gama largă, pastelată, de trăiri şi sentimente puternice. O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte banii, domeniul financiar. Dar, se pare că nicio lovitură grea, niciun complot financiar nu vizează banii tăi. Poate, unde sunt prea puţini!

SCORPION  Aspectele lui Mercur te invită la discuţii clarificatoare. Este bine să lămureşti lucrurile şi să stabileşti priorităţi şi urgenţe. Atât la locul de muncă, poate cu munca la domiciliu, cât şi în domeniul sentimental. Dimineaţa eşti mai mult decât oricând inclinat să faci compromisurile necesare şi aranjamentele obligatorii unei activităţi profesionale corecte şi profitabile. Dar, nici tu nu ai gânduri mai roze, aşa că fă-ţi o cafea fierbinte şi înmiresmată care te face să te gândeşti la locuri exotice, unde, crezi tu, totul este facil şi plăcut și nu este epidemie și stare de alertă. E bine să ai iluzii…

 SĂGETĂTOR  Îţi e greu să înţelegi atitudinea unor persoane din anturaj, sau relaţii de afaceri. Ai dificultăţi să accepţi autorităţile ale căror reguli le găseşti abuzive şi anacronice. Nu pleca la drum! Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Tăcerea este mai importantă, uneori, decât un discurs elocvent. Seara o poţi petrece în mijlocul familiei şi a prietenilor reflectând asupra modului cum ultimele evenimente influenţează viaţa ta și câți bani ai pierdut.

Horoscop 18 mai. O zodie este foarte stresată astăzi. Cineva din anturaj te va scoate din sărite

CAPRICORN   Ai mult de lucru, chiar foarte mult. Nu mai da atâta atenţie amănuntelor, termină odată! Perfecţionismul este bun, dar nu astăzi! Acceptă chiar unele soluţii care ţi se propun. Dar, fereşte-te să iei decizii bazându-te numai pe informaţiile aduse de cei care „îţi cântă în strună”. Pentru rezolvarea unor situaţii în domeniul profesional trebuie să dai dovadă de mai multă obiectivitate, să ai o perspectivă mai largă a problemei urmărite. Uneori, specializarea prea îngust nu serveşte scopului!

 VĂRSĂTOR  Componenta ludica, joaca, are o mare importanţă pentru tine, atât in afaceri cât şi în dragoste. Dar, astăzi nu trebuie să te joci cu deciziile, ia mai multe informaţii înainte să spui da, sau nu! Trebuie să îţi măsori cuvintele şi să te stăpâneşti cât poţi. Pe de altă parte viaţa ta particulară te oboseşte mai mult decât crezi.  Dimineaţa, la orele de program, poate cu munca la domiciliu, te concentrezi greu la munca ta. Visurile îţi par mai importante şi este dificil să te reîntorci la realitatea vulgară şi monotonă.

 PEŞTI   Conjunctura favorizează dorinţa de independenţă, bate un vânt de libertate. Ai vrea să sari din mediul tău! Optimismul şi energia ta sunt molipsitoare, dar atenţie cu cine te te asociezi! Este momentul să te ocupi de imaginea ta profesională, de „legenda” pe care trebuie să o construieşti. Foloseşte acestă zi când imaginaţia îţi zburdă ca să profiţi şi să obţii ceva palpabil. Pe plan sentimental, contrar obiceiului tău defensiv, astăzi eşti foarte curajos, chiar îndrăzneţ. Profită!

Horoscop 18 mai. O zodie este foarte stresată astăzi. Cineva din anturaj te va scoate din sărite