Horoscop 18 iunie 2020. O zodie pune stop relației! Pe tine cine te alină, cine îţi bandajează sufletul?

BERBEC Componenta ludică, joaca, are o mare importanţă pentru tine, atât in afaceri cât şi în dragoste. Dar, astăzi nu trebuie să te joci cu deciziile, ia mai multe informaţii înainte să te hotărăşti! O zi cam dubioasă, obositoare şi aglomerată. Dar, selectivitatea şi intuiţia ta sunt la valori pozitive, aproape de maximum. Acest lucru îţi permite să foloseşti bunele oportunităţi, mai ales în domeniul social. Ca să fie totul simetric, în echilibru, astăzi te enerveză atitudinea infantilă şi capriciile cuiva din anturaj, din familie.

TAUR Intri într-o perioadă favorabilă negocierilor, cu un Mercur binevoitor, astăzi e o perioada bună semnarii hârtiilor, încheierii contractelor, finalizarii înţelegerilor cu caracter legal. Onorează promisiunile făcute. Supraveghează cu atenţie cheltuielile. Pe plan sentimental, astăzi, ai posibilitatea să te debarasezi de o prejudecată, o frână care era un fel de blocaj mental. Talentele de diplomat, pe care poţi să le foloseşti astăzi cu succes, te ajută, pe seară, să te simţi bine şi echilibrat.

GEMENI Astăzi este bine sa faci concesii parţiale şi compromisuri mărunte. Atenţie la relaţiile tale sociale, fii diplomat, pentru că ai tendinţa de a fi permanent în ofensivă şi să te exprimi direct. Se fac restructurări, ceva se întâmplă, s-au încurcat lucrurile, necazuri, probleme care îngrijorează personalul. Dimineaţa, la serviciu, la muncă, sau unde îţi desfăşori activitatea, o discuţie este ca un balsam pentru sufletul tău, îţi face mare plăcere şi te motivează pentru viitor.

Horoscop 18 iunie 2020. O zodie pune stop relației! Pe tine cine te alină, cine îţi bandajează sufletul?

RAC Luna, patrona ta, te avantajează, parcurgi cu succes o perioadă în care eşti foarte vesel, dinamic şi optimist, dar şi superficial şi neatent. Din fericire, astăzi, totul se termină cu bine! La serviciu, birou, fabrică, şcoală, în fine, pe unde îţi petreci jumătate din zi şi uneori chiar toată ziua, astăzi trebuie să joci rolul de „mama răniţilor”. O veste bună sau profitabilă. Una din zilele favorabile marilor, sau mai micilor realizări, începerii sau finalizării profitabile a unor proiecte, afaceri, relaţii – sigur dacă faci parte din segmentul activ al populaţiei.

LEU Soarele, încă departe de zodia ta, te invită la puţină reflecţie. Astrele indică o anumită lipsă de interes în ceea ce priveşte activitatea ta. Încearcă să te concentrezi şi să-ţi oferi mici plăceri! Gândeşte-te şi la tine şi odihneşte-te mai mult, mai bine. Relaxeză-te seara, poate la un film bun, poate la un concert celebru online, poate cu o carte bună. Pe plan financiar sunt nişte oferte seducătoare care te-au cam ameţit de cap – nu trebuie să le dai curs! Nu lua decizii sub imperiul momentului, a dorinţei iraţionale!

FECIOARĂ Îţi trebuie o nouă abordare, o nouă perspectivă, în viaţa ta sentimentală. Ai nevoie de un răgaz emoţional, de o pauză, o „resetare”, ca să-ţi clarifici planurile în viaţa ta amoroasă. Nu lua decizii importante. Nu uita că şi tu eşti în aceiaşi situaţie. Pe tine cine te alină, cine îţi bandajează sufletul? Te-ai descurcat întotdeaună, o să treci şi peste obstacolul acesta! La serviciu, sau unde activezi, este o atmosferă cam neplăcută, probabil din cauze meteorologice, de căldură – reflectezi și de imbecilitatea șefilor…

Horoscop 18 iunie 2020. O zodie pune stop relației! Pe tine cine te alină, cine îţi bandajează sufletul?

BALANŢĂ O veste bună. Ziua de astăzi este influenţată de o decizie pe care ar trebui să o iei. Sau nu trebuie? Hotărârea este în “balanţă”, dar stelele indică să nu te grăbeşti nejustificat. Pe plan emoţional, contrar reticenţelor tale, ai o gama largă, pastelată, de trăiri şi sentimente puternice. O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte banii, domeniul financiar. Dar, se pare că nicio lovitură grea, niciun complot financiar nu vizează banii tăi. Poate unde sunt prea puţini!

SCORPION Astăzi este indicat să lămureşti lucrurile şi să stabileşti priorităţi şi urgenţe. Atât la locul tău de muncă, cât şi acasă şi în domeniul sentimental. Te bucuri de o formă bună, toată ziua! Dimineaţa eşti mai mult decât oricând înclinat să faci compromisurile necesare şi aranjamentele obligatorii unei activităţi profesionale corecte şi profitabile. Dar, nici tu nu ai gânduri mai roze, aşa că fă-ţi o cafea înmiresmată Izhiman, cu cardamom, care te face să te gândeşti la locuri exotice, unde, crezi tu, totul este facil şi plăcut. E bine să ai iluzii…

SĂGETĂTOR Ai dificultăţi să accepţi autorităţile ale căror „reguli ad-hoc” le găseşti abuzive, îţi este greu să înţelegi atitudinea unor funcţionari de stat. Tu gândeşti corect şi cinstit, ceilalţi… Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Tăcerea este mai importantă, uneori, decât un discurs elocvent. Seara o poţi petrece în mijlocul familiei şi a prietenilor reflectând asupra modului cum ultimele evenimente influenţează viaţa ta.

CAPRICORN Zi deosebit de calmă, spun stelele. Dacă vrei să te complici, să-ţi dai cu stângul în dreptul, este treaba ta! Unii filosofi spun că liberul arbitru a fost lăsat ca să ne înrăutăţim soarta. Fereşte-te să iei decizii bazându-te numai pe informaţiile aduse de cei care „îţi cântă în strună”. Pentru rezolvarea unor situaţii în domeniul profesional trebuie să dai dovadă de mai multă obiectivitate, să ai o perspectivă mai largă a problemei urmărite. Uneori, specializarea prea îngust nu serveşte scopului!

Horoscop 18 iunie 2020. O zodie pune stop relației! Pe tine cine te alină, cine îţi bandajează sufletul?

VĂRSĂTOR Totul merge bine la cei care ştiu să aştepte momentul favorabil! Astăzi adopţi această filozofie verificată, a vieţii, şi culegi rezultatele răbdării tale! În duo aşteaptă, solo, amână! Trebuie să îţi măsori cuvintele şi să te stăpâneşti cât poţi. Pe de altă parte viaţa ta particulară te oboseşte mai mult decât crezi. Dimineaţa, la orele de program, te concentrezi greu la munca ta. Visurile îţi par mai importante şi este dificil să te reîntorci la realitatea caldă, amenințătoare și agresivă.

PEŞTI Stelele indică astăzi o mare dorinţă de libertate personală! Ai vrea să sari din acvariul, din mediul tău! Optimismul şi energia ta sunt molipsitoare, dar atenţie cu cine te te asociezi! Este momentul să te ocupi de imaginea ta profesională, de „legenda” pe care trebuie să o construieşti. Foloseşte acestă zi când imaginaţia îţi zburdă ca să profiţi şi să obţii ceva palpabil. Pe plan sentimental, contrar obiceiului tău defensiv, astăzi eşti foarte curajos, chiar îndrăzneţ, este foarte bine, norocul este al tău!

Horoscop 18 iunie 2020. O zodie pune stop relației! Pe tine cine te alină, cine îţi bandajează sufletul?