Horoscop 17 martie. O zodie are probleme medicale serioase miercuri: Nu te lăsa omorât cu zile

BERBEC Astăzi adopţi o atitudine cu impact redus asupra celor din jur. Ai o şansă de a-i arăta partenerului, familiei, buna credinţă, că nu renunţi uşor şi ca ai mijloacele de a merge înainte! Mai ales nu da curs furiilor de moment sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă. Presa este aşa cum este şi nu este formată din savanţi! Treburile de rutină le faci bine şi temeinic. Nu te avânta pe tărâmuri şi domenii necunoscute. O seară mai tensionată, poţi evita neplăcerile dacă te culci devreme!

TAUR Astăzi dai impresia unei persoane distrate, distante, preocupate, cu griji şi necazuri. Ai trecut printr-o perioada grea, care ţi-a pus la încercare sănătatea, e momentul să fii mai optimist! O veste bună şi una rea. Pe care vrei să o primeşti prima? Stelele îţi sugerează să-ţi faci ordine în suflet şi în sertare. Fă-ți un program de cultură și artă. Acasă, pe net! În orice caz tot ceea ce vei începe pare lovit de inconsistenţa perioadei, adică nu ai voinţa şi putinţa să le duci la bun sfârşit.

GEMENI Nu ştie nimeni la ce te gândeşti, de fapt. Dar atitudinea ta este benefică şi te poate ajuta să rezolvi unele probleme. Continuă, neabătut, pe drumul tău! O configuraţie aparte te îmbie în această perioadă şi încă câteva zile după, să te identifici cu propriile proprietăţi şi bunuri şi să cheltuieşti mult. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investesti utopic in lucruri, de care, peste câteva zile nu o să ştii de ce le-ai cumpărat şi ce o să faci cu ele!

RAC E greu să renunţi la rutină, dar multe din lucrurile cu care te-ai obişnuit nu-ţi sunt favorabile! Trebuie sa iei atitudine şi să găseşti modalitatea ca să înlături ceea ce nu îţi convine! Si nu uita sfatul meu: carpe diem, trăieşte-ţi viaţa, distrează-te. Aspectele favorabile din propria zodie şi din casa banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung. Mare atenţie la legăturile amoroase – poţi fi trasă pe sfoară. Sfârşitul zilei te găseşte dacă nu mai bogat, atunci mai înţelept. Sigur, cu amintiri frumoase.

Horoscop 17 martie. O zodie are probleme medicale serioase miercuri: Nu te lăsa omorât cu zile

LEU O stare de bine te cuprinde. Dorinţă de plimbare, de muzică, de vorbe multe cu prietenii! Imaginezi petreceri și baluri costumate. Este un vis, trezește-te în distopia sanitară! Evită pesimismul gratuit şi văicărelile balcanice. Până la urmă poți constata partea comică a problemei. Trebuie să faci o triere a informaţiilor şi a persoanelor de unde provin aceste date. Deciziile tale greşite se bazează pe date false. Iar tu, nu-ţi doreşti să greşeşti!

FECIOARĂ Ţi se pare că poţi face faţă la orice! O conjunctură favorabilă amplifică încrederea în forţele proprii până la nivelul imprudenţei! Profesional treburile par să meargă ceva mai bine, dacă nu ai fi tot timpul fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani. Acum, aici, imediat! Banii adevăraţi se fac în timp, iar averile solide în generaţii. Banii făcuţi uşor, se duc uşor. Asta este toată filozofia financiară…

BALANTA Astăzi ai tendinţa să arunci vina pe alţi, să îi faci responsabili de ceea ce se întâmplă cu tine. Este bine să analizezi cu atenţie situaţia, să vezi dacă a fost, sau nu, una obiectivă! Frustrarea te impiedică să fii fericit şi să te bucuri de micile momente delicioase ale primăverii care formează starea de bine. Şi care momente plăcute se găsesc şi astăzi, numai că trebuie să le vezi. Vrei, nu vrei, trebuie sa începi să înţelegi că dragostea, confortul şi fericirea sunt elementele fundamentale ale existenţei tale, doar Venus este protectoarea ta!

SCORPION Ai şansa să accelezi din proprie initiativa şi să decidezi drumul care îţi convine. Astăzi fermitatea te slujeşte, îţi face bine, te-ai cam plictisit de lentoarea cu care se întamplă lucrurile! Domneşte un sentiment de satisfacţie suspect, aşa că vezi bine ce se întâmplă în spatele decorurilor. Dialogurile abundă astăzi ca într-o piesă de Caragiale. Trebuie, doar, să pui întrebările potrivite ca să obţii răspunsurile pe care le doreai. Pentru unii nativi din zodie este un bun prilej să faca mici reparaţii în căsuţa, sau măcar să redecorezi camera.

Horoscop 17 martie. O zodie are probleme medicale serioase miercuri: Nu te lăsa omorât cu zile

SAGETATOR Uneori te comporţi ca un copil mare şi răsfăţat! Ai ceva de ascuns, dar nu te pricepi deloc. Încerci să păstrezi un secret faţă de de cei din jurul tău, dar s-ar putea să fii dat de gol! Un adolescent permanent, sexos şi sentimental, astăzi treci printr-o criză de maturitate sentimentală. Acest lucru poate să-ţi dea un sentiment de neplăcere, de izolare, care nu te caracterizează. Nicio problemă, mâine este o altă zi!

CAPRICORN Ai o noua atitudine, corectă, faţă de cei pe care îi bănuieşti că profită de tine. Te hotărăşti să fii mai reţinut în a-ţi oferi serviciile şi banii unor persoane care nici nu mulţumesc! În domeniul sentimental nu-ţi face false probleme care îşi au originea, de fapt, în suspiciune şi lipsa de încredere. Trebuie să fii mai realist, să laşi bănuielile şi gelozia, care nu sunt nici plăcute, nici productive. Ultima parte a zilei este extrem de interesantă, pentru că te apuci să faci modificări şi lucruri inutile. Apoi te miri ce te-a apucat!

VARSATOR O zi foarte densă, dar faci progrese, cu paşi de uriaş. Aşa ţi se pare şi este bine să crezi în succesele tale. Te simţi bine pregătit şi motivat. Perseverează în ceea ce ştii mai bine! Pune-ţi lucrurile în ordine, atât bunurile cât şi sentimentele. Primesti şi daruiesti multă afecţiune. Te afli în postura idilică de a fi în foarte bune relaţii cu cei pe care îi iubeşti. Nu-ţi fie frică că momentul trece, această perioadă face să ai o dinamică buna a intensităţii pasionale dar şi a securităţii afective. Sanatatea este buna, banii – constant. Pe total, o zi bună!

PEȘTI Realizezi că nu primeşti suficient ajutor şi îndrumare de la cei care sunt obligaţi să o facă. Dacă este o problemă medicală, schimbă medicul, nu te lăsa omorât cu zile! Rezolvă amiabil! O problemă personală îşi poate găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. O zi de realizări şi acumulări. O serie de evenimente şi mai ales nişte mici eşecuri trecute te pot obliga astăzi la o analiză aprofundată. Noi prietenii sau relaţii pot face ziua interesantă.

Horoscop 17 martie. O zodie are probleme medicale serioase miercuri: Nu te lăsa omorât cu zile

Horoscopul capital.ro a fost oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ștefănescu.