Horoscop 17 ianuarie. Cea mai neliniștită zodie. Te adâncești în grijile celor din jur

BERBEC   O zi de duminică obişnuită şi dacă nu ar fi vremea capricioasă, te-ai simţi chiar bine. Eşti receptiv la micile dovezi de tandreţe, iubire, pe care ţi le oferă cei dragi. Nu da, sau nu lua, bani cu împrumut! Berbecul cel incăpăţânat este astăzi plin de energie. Cu Marte în Taur, care pompează energie şi te face nerăbdător, ai toate şansele sa nu te faci înţeles, asta spus diplomatic. Asta inseamna la Berbeci că nu prea suportă să fie contrați, sau contraziși, și nu lua nici o decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte, greşeşte! 

TAUR   Zi de cumpărături, decretează Mercur, din Vărsător! Orice obiect cumpărat astăzi, fie ca este vorba de un autoturism, sau de o pereche de ciorapi, te va bucura mult, mai ales sub raportul calitate-preţ. Este o perioadă favorabilă celor care caută să se afirme sau doresc o situaţie profesională mai bună. Această zi de duminică te face să-ti crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. 

GEMENI   Îţi place să fii lăudat şi să te afli în centrul atenţiei. Duminica aceasta ai un prilej să atragi interesul şi preţuirea celor din jur. Mici scene de menaj, în familie sau în duo, dar mai mult comice! Ziua de astăzi îţi este favorabilă, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Trebuie să eviti discuţiile în contradictoriu cu persoanele din anturajul tău apropiat.  Nu da din mână vrabia pentru cioara de pe gard. Trebuie să ai mai multă încredere în propriile forţe şi să încetezi să cauţi un scop filosofic. Oricum, ori nu există, ori nu serveşte la nimic!

RAC Astăzi fă-ţi o imagine publică, pune-ţi o mască, care să corespundă preferinţelor celor din jurul tău. Ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur, să menţii armonia! Spiritul armonios, uneori de întreprinzător care te caracterizează te face să iei o decizie care va fi mult discutată în familie şi de prieteni. Pentru un procent din Raci o realizare notabilă în a doua jumătate a zilei. Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, căută să te şi distrezi să te relaxezi, pentru asta este ziua de duminică!     

Horoscop 17 ianuarie. Cea mai neliniștită zodie. Te adâncești în grijile celor din jur

LEU Îţi multiplici eforturile ca să găseşti o soluţie. Ai de făcut o alegere. Ar trebui să fie înţeleaptă. Oricum şi orice ai face, dacă ai noroc, viaţa nu te refuză! Sănătatea nu iti este afectată, ai gust și miros, dar este bine să fii prudent dacă ieși în oraş. Mai bine stai acasă. Mici plictiseli alungate cu o carte, da, cu o carte!  Evită televizorul şi ştirile catastrofice, care nu te interesează, de fapt.  Nu accepta discuţii cu necunoscuţii, mai ales dacă sunt evident membrii unei secte. Nu deschide ușa. Atenţie la alergii! Se poate să primești scurte vesti neaşteptate de la membrii familiei şi/sau de la prieteni.

FECIOARĂ   Crezi că te poţi face util, că ajutorul tău este necesar celor din jurul tău, celor dragi, în special. Foarte bine, este un demers bun pentru sufletul tău, pentru că bine faci, bine găseşti! O problemă personală îşi poate găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. Sănătatea este la cote modeste, totuşi nu trebuie să te alarmezi.  Spaţiile largi te aşteaptă: în natură şi în viaţa proprie. Trebuie să ai mai multă încredere în fortele proprii şi să nu ceri ajutor decât când este absolut necesar. Aşa o sa eviţi refuzurile şi decepţiile.

BALANŢĂ   Ziua de duminică seamănă cu cea de ieri, cu sâmbăta, şi are un aer ciudat de “déjà vu”! Eşti prea obosit, ai ajuns la urzeală, senzorii tăi nu mai recepţionează diferenţele fine. Lasă alcoolul şi odihneşte-te! Relaxeaza-te şi încearca să nu mai porti de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nu stă în puterea ta să le rezolvi problemele. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună, sau cel puţin aşa pare. 

SCORPION   O zi dinamică, în care încerci să controlezi timpul, să prevezi şi să planifici. Aşa lucrurile şi evenimentele nu te mai surprind, îţi păstrezi calmul şi seninătatea, cheile sănătăţii! Cu patronul tău, Marte cel tare, mişcându-se convenţional prin zodia Taurului, ai noroc în această duminică când renunți la curățenie și alte activități casnice. Foarte bine, duminica nu se lucrează, nici acasă!

SĂGETĂTOR  Începi să înţelegi că adaptarea rapidă la realitate, la situaţiile în permanentă schimbare, te poate sluji foarte mult în scopurile tale. Dar, nu amesteca plăcutul cu utilul, ai răbdare!  Fanteziile tale se pot realiza, în sfârşit. Nimic din ce a fost nu mai este! Dar amintirea lucrurilor bine făcute şi a trăirilor puternice nu te părăseşte. Pentru tine familia este patria cea mică, iar patria este familia cea mare. Este vremea descoperirilor de parade de modă şi de ţinute deosebite, online, desigur. Asta ca să echilibrezi cu vremea convențională de afară!

CAPRICORN  Fă în aşa fel ca în această duminică să nu te laşi invadat de grijile şi neliniştile celor din jur, familie, prieteni. Astăzi eşti mai empatic şi, deci, mai vulnerabil. Nu spune nici da, nici nu, amână tot ce poţi şi zâmbeşte! Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales in activităţi nesemnificative şi distracţii. Seducţia ta începe să convingă, dar produce şi facturi telefonice astronomice. Pentru că, până la urmă, este aşa de bine să mai stai la o bârfă la mobil…   

Horoscop 17 ianuarie. Cea mai neliniștită zodie. Te adâncești în grijile celor din jur

VĂRSĂTOR  Trebuie să rămâi pe fluxul principal, să adopţi auritul drum de mijloc. E cea mai bună metodă ca să depistezi şi să profiţi de oportunităţi. Astăzi deschide bine ochii, ai un prilej de afirmare! Acasă, sigur că da! Nu încerca să suceşti ceva capete, la propriu sau la figurat, pentru că poți să provoci doar scandaluri, decepţii şi gafe. Bârfe şi intrigi cât cuprinde, mai ales pe seară, la un ceai cu rom. Nu te băga prea mult în viaţa altora, şi nu comenta, nu exagera inutil. Totuși, o veste buna, chiar foarte buna!

PEŞTI   Curiozitatea ta înăscută pare că este satisfăcută. Afli nişte amănunte picante despre un coleg, prieten, poate cineva din jurul tău, sau de la serviciu. Nu duce vorba, păstrează pentru tine! Eşti într-o perioadă… complexă. Dacă nu curge, pică, cu ceva tot o să te alegi astăzi, doar este duminică. Spiritul tău ludic se manifestă şi prin implicarea ta într-o mulţime de pregătiri vesele, poate pentru o nouă operă gastronomică, sau un nou fel de distracție!

Horoscop 17 ianuarie. Cea mai neliniștită zodie. Te adâncești în grijile celor din jur