BERBEC  Astăzi trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile de serviciu. Ziua poate aduce ceva nou în viaţa ta – este ziua noutăţilor. Atât în sensul de veste, informaţie, sau eveniment social cât şi cu înţelesul de obiecte, imagini şi oameni noi. Evită să te enervezi degeaba din cauza unor nimicuri, sau a unor defecte de comunicare. Fii deosebit de clar în discuţii, sau în negocieri.

TAUR  La serviciu, unde muncești, activezi, lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Cooperează mai strâns cu cei din jur şi comunică clar! De asemenea, în afaceri şi politică nu lăsa nicio neclaritate în perioada menţionată, exprimă-te clar şi concis, ba mai repetă, la fel, dacă este nevoie. Fă-ţi stereotipuri de comunicare, nu ești foarte spontan! 

Horoscop 15 decembrie: Zodia care nu trebuie să facă nicio promisiune. Evită obligațiile pe termen lung

GEMENI  Ţi-e gândul la bani, asta pentru că nu prea îi ai! Nu lua în considerare bârfele şi intrigile, în sensul să nu reacţionezi în nici un fel, imediat. Dar, verifică, nu iese fum, fără foc! Lucrurile devin mai serioase, ascultă cu atenţie, descifrează sensul ascuns al lucurilor. Fii selectiv şi reţinut în promisiuni, mai ales nu promite nimic pe termen lung. Pe de alta parte nu exagera cu analiza şi sinteza. 

RAC  Orele dimineţii sunt mai bune pentru decizii inspirate, sau convorbiri importante, în domeniul tău de activitate. Ziua de astăzi face legătura dintre două module, între pregătire şi desfăşurare, între plan şi acţiune, între mental şi material. Este bine să reconfirmi înţelegerile şi promisiunile făcute, cele care îţi convin, binânţeles, – în sensul verificării dacă partenerii de afaceri sunt capabili să se ţină de cuvânt, iar pe de altă parte poţi adăuga nuanţe favorabile ţie.  

LEU Este o perioadă de timp legată de protecţie. În aceeaşi măsură doreşti să oferi protecţie, cât şi să te bucuri tu însuţi de ea. Protecţia însemnând tot ceea ce te face să te simţi bine şi în siguranţă, de la bani, la o vorbă bună, de la un gest de prietenie la o promisiune avantajoasă, de la o carte bună, la un sfat de taină cu prietenii adevăraţi. Vă vaccinați, sau, nu?!

Horoscop 15 decembrie: Zodia care nu trebuie să facă nicio promisiune. Evită obligațiile pe termen lung

FECIOARĂ   Fii atent la relaţiile de serviciu cu Gemenii şi  Scorpionii. Este o zi a atenţiei mărite pentru că stelele arată posibile pierderi de bani şi de relatii, de prietenii chiar. În perioada menţionată trebuie să eviţi orice promisiune, sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare sau de relaţii şi grupuri sociale. Nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung. 

BALANŢĂ   Rişti să fii luat la ţină, astăzi, unde muncești, la serviciu sau acasă. “Fă pe mortul” nu ştii, nu ai văzut, nu ai auzit. Ceva s-a încurcat în procesul muncii şi se caută ţapi ispăşitori! Nu e învins, cel care nu intră în luptă! Nu te lua după zvonuri, verifică şi controlează. Forţa morală şi curajul care te caracterizează suplinesc astăzi lipsa de energie provocată de somnul incomplet. 

SCORPION  Cu mai multă diplomaţie şi mai puţine „înţepături” poţi să te simţi bine. Domeniul interselor tale profesionale e bine aspectat! Perioada este benefică şi aduce realizări şi noroc. Atenţie la mijloacele de transport în comun, la afaceri legate de ele. Nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante. Spiritul tău secretos se manifestă şi prin implicarea ta într-o mulţime de bârfe suculente, intrigi enigmatice şi comploturi vesele. 

Horoscop 15 decembrie: Zodia care nu trebuie să facă nicio promisiune. Evită obligațiile pe termen lung

SĂGETĂTOR  La serviciu ceva nu îți convine, dar evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Primeşti o veste care îţi confirmă o bănuială.  Mici ambiţii personale, mai curînd nişte achiziţii, dar care nu-ţi dădeau pace, pot fi satisfacute azi spre mulţumirea ta. Încearca să-ţi impui punctul de vedere prin paşi mici, dar siguri. 

CAPRICORN   O dimineaţă, la muncă, puţin mai aglomerată. Poţi să finalizezi unele lucruri întârziate, în prima parte a zilei. Ziua este o perioadă în care anumite planete aflate în zodii, altele decât domiciliul lor, influenţează, poate, prin rezonanţă poate prin alt mecanism obscur, evenimentele şi emoţiile în sensul întârzierii şi a estompării lor. Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri, sau prin reprogramarea unor evenimente. 

VĂRSĂTOR   O zi de marţi liniştită, fără cele trei ceasuri rele. Fără complexe poţi rezolva situaţii de serviciu considerate delicate. Concentrează-te pe problemele urgente. Este o zi amestecata. Astăzi, cine riscă, nu câştigă!  Impresia generală a horoscopului tău este de reaşezare şi regândirea a unor strategii. Apar noi actori în joc.  Saturn, maximus maleficus, aspecteaza disonant, de ceva timp, din ultimul grad al Capricornului, ceea ce nu are darul sa faca lucrurile mai simple sau mai uşoare.

Horoscop 15 decembrie: Zodia care nu trebuie să facă nicio promisiune. Evită obligațiile pe termen lung  

PEŞTI   Ai unele veşti, poate chiar unele propuneri interesante. Nu amâna, reacţionează imediat, informează-te şi dă răspunsul tău cât mai repede posibil! Nu pierde ocazia, oportunităţile de a face bani în plus sunt foarte rare în distopia sanitară! Mici necazuri profesionale, mai mult dezamagiri, cauzate de persoane în care ţi-ai investit, poate nemeritat, încrederea şi speranţele. Trebuie să treci repede peste decepții, pentru că ai o zi foarte plină!