Horoscop 14 septembrie. Zodia care are scandal cu o femeie. Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte

BERBEC  Dimineaţă densă, atenţie să nu-ţi depăşeşti domeniul de competenţe. Eşti favorizat pe plan sentimental, aşa că uită-te bine în jur, poate întâlneşti pe cineva, cumva. Nu vrei să te dai în spectacol, să joci marea scenă! Ai probleme, eşti în criză de timp, nu ai bani. Suficiente motive ca să ai mai multă hotărîre în ceea ce spui şi în ceea ce faci!  Pe seară, la un film. Atenţie la viroze, la alergii şi la colegele care îţi doresc binele. Nu se ştie care sunt mai periculoase!

 TAUR  Treci printr-o perioadă de iritabilitate acută, aşa că evită hotărârile pripite şi starea de nervozitate. Perioada este favorabilă, mai puţin în adaptarea termică. Atenţie la frig şi umezeală, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie normal! Prudenţă în relaţiile cu semnele de apă şi de foc! Zâmbeşte şi totul se rezolvă. Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Începe școala.  Fi selectiv şi reţinut în promisiuni, mai ales nu promite nimic pe termen lung.

GEMENI Trebuie să te concentrezi astăzi pe problemele urgente care te pot face să pierzi bani. Nu-ţi da arama pe faţă, nu astăzi! E luni şi cei din jurul tău nu sunt bine dispuşi. Poţi face schimbări de program, dar fără implicări majore. Aşteaptă, cu zâmbetul pe buze, să treacă ziua! Sună prietenii, ca să vezi ce mai fac, dar nu uita că şi ei au probleme urgente şi facturi de plătit. Amână orice, foarte important, dacă ai de făcut până după amiază când configuraţia stelelor îţi este mai favorabilă. Supraveghează cheltuielile şi redu-le, sau renunţă la cele pe care le consideri extravagante.

Horoscop 14 septembrie. Zodia care are scandal cu o femeie. Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte

RAC  Astăzi, ceva legat de un aspect legal, de jurisprudenţă, poate fi şi o moştenire sau în general atitudinea ta faţă de viaţă şi de persoana respectivă. Înainte să cataloghezi şi să pronunţi sentinţe, vezi motivele reale ale celor din jurul tău. Poate este o situaţie obiectivă, poate poţi să-i ajuţi pe cei în cauză, obţinând astfel aliaţi. Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte, mai ales dacă provocările vin din partea unei femei. O atitudine de felul „da, înţeleg!” descurajează o femeie pusă pe scandal. Cooperează mai strâns cu partenerii, colegii, rudele şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei.

LEU Trebuie să dai dovadă de calm şi răbdare, ca să anulezi influenţa unor situaţii de la serviciu şi a unor temeri pentru familie în epoca distopiei sanitare. Limitează cheltuielile la ceea ce îţi este necesar, nu risipi!  Configuraţia astrală favorizează domeniul emoţional. Poţi încerca să lămureşti o problemă sentimentală, care te obsedează. Mai mult o neînţelegere. Încearcă astăzi, poate merge ca pe roate. Nu trebuie să te prinzi în jocul celorlaţi, mai ales dacă bănuieşti că este aranjat. Nu întreprinde nimic important, sau riscant. Ia  lucrurile mai uşor, aproape în glumă.

 FECIOARĂ Ziua este favorabilă pentru activităţile tale de luni. Eşti în postura plăcută nativilor să analizeze detalii, să taie firul în patru. În general, lumea uită, fă-o să-şi amintească de tine! La prânz, posibilă schimbare de program, care se pare că nu iţi place mai deloc. La serviciu, sau aiurea, ai pe cineva care nu prea te place. Sau un rival. Înţeleptul sufi spunea : „…seninătatea şi liniştea sunt bunul cel mai de preţ. Dacă ai inamici, scapă repede de ei, sau fă pace, ca să-ţi păstrezi starea de echilibru interior !”. Aviz amatorilor!

Horoscop 14 septembrie. Zodia care are scandal cu o femeie. Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte

BALANŢĂ  Cu toate că ţi-ai programat din timp ziua pentru cumpărăturile sacrosante de luni, de completare după consumul din weekend, ceva neaşteptat, din fericire, nu negativ, te face să-ţi schimbi planurile. Seara, poate la un prieten, în curte! Dacă eviţi tot ceea ce se poate numi nou, poate fi o zi obişnuită. Pe care o poţi colora cu ceva muzica bună, la căşti, numai pentru tine. Trebuie să te izolezi puţin de haosul din jur. Se apropie nişte termene, stresul este în creşte. Fie că este o întâlnire importantă, fie că ai un prag în viaţă, sau o reuniune de familie, sfatul meu este să te grăbeşti încet.

SCORPION   Simţul tău practic, realist, te ajută în situaţiile de astăzi. Începe școla. Nu complica inutil, cu filosofii de doi bani, mergi drept la ţintă! Cei din jur te plac, profită ca să-ţi promovezi interesele. Ai o problemă care te obsedează dar astăzi există o conjunctură favorabilă, şi împotriva sorţilor, printr-o abordare directă şi iscusită, poţi avea câştig de cauză, sau măcar să progresezi. Nu te repezi să intri în discuţii tăioase – pot degenera. Conflict dintre simţăminte şi logică. Nu forţa găsirea unei soluţii, temporizează, doar.

 SĂGETĂTOR   Vrei să te foloseşti de logică, de ştiinţă, de tehnologie, în dauna intuiţiei. Greşeşti, este păcat, risipeşti resurse! Lucrurile, relaţiile umane, se rezolvă simplu, prin metode emoţionale. Nu trebuie să-ţi faci atâtea gânduri pentru orice amănunt. Dacă telefonul tău nu sună asta nu înseamnă că rudele tale, copiii, părinţii, prietenii te-au uitat. Toată lumea este ocupată şi enervată la culme de sistemul distopiei sanitare. În a doua parte a zilei sunt favorizate convorbirile, la distabță, cu prietenii şi rudele, reuniunile de familie, sau prozaicele cumpărături de luni!

Horoscop 14 septembrie. Zodia care are scandal cu o femeie. Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte

CAPRICORN  Fără să scoţi iepuraşul din joben, astăzi parcă ai fi un magician! Mai totul îţi iese „la sfert de cheie”, cei din jur îţi zâmbesc, şeful te bate pe umăr, colegii te invită la masă! Domeniul avantajat de conjunctura astrologică este cel al comunicării, dar nimeni nu e profet în ţara lui! Dacă ai de convins, pe cineva, poate pe mai mulţi, trebuie să fii foarte elocvent. Cu toate că pare a fi încă o zi de luni bună, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când discuţi, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon! Nu promite nimic, mai ales membrilor familiei.

 VĂRSĂTOR     Conjunctura arată o zi de luni bună. Cu mai mult realism şi mai puţine iluzii faţă de cei din jur poţi să te simţi confortabil. O veste din presă te interesează, dar nu exagera impactul asupra ta! Configuraţia astrologică îţi este favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. Trebuie doar să îndrăzneşti, norocul ajută pe cei curajoşi! Eşti în pragul crizei de timp, ai multe de făcut în weekend şi timpul este scurt. Trebuie să te organizezi, să termini lucrurile, şi să nu mai pierzi timpul.

 PEŞTI   O zi favorabilă, mai puţin în domeniul familiei. Cu tact şi calm poţi evita discuţiile mai tăioase. Zâmbeşte şi nu te lăsa provocat. Găseşte subiecte, care în mod tradiţional aduc consensul! Din cauza unor fanfaroni nefolositori tensiunea nervoasă creşte în jurul tău. Nu trebuie să te implici şi tu, păstrează-ţi modul de viaţă, calmul şi mintea limpede şi chiar puţin umor! Dimineaţa, evita la birou, sau oriunde te afli, orice lucru, vorbă, faptă sau gest care pot avea o implicație sau un aspect din domeniul legal al distopiei sanitare, sau al jurisprudenţei. Nu semna contracte, nu încheia înţelegeri!

Horoscop 14 septembrie. Zodia care are scandal cu o femeie. Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte