Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de o zi de miercuri cu mare ghinion: Nu te enerva din lucruri mărunte

BERBEC Toţi cei care te pot întâlni astăzi se pot aştepta la o atitudine agresivă din partea ta! Dar, dacă reuşeşti să te stăpâneşti, cu ceva calm, diplomaţie şi tact poţi obţine mai multe! Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia vor rezolva situaţia. Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de vineri, gen „trec eu pe la tine”. Aminteşte-ţi că nu ai timp!

TAUR Fii hotărât şi ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Astăzi eşti inspirat la planuri pentru sezonul rece. Totuşi, este bine să laşi proiectele, realitatea imediată cere reacţia ta! De asemenea, trebuie să dai jos kilogramele care nu stau deloc bine pe tine. Nu cu cine ştie ce cură ciudată şi cu medicamente periculoase, ci cu sala de gimnastică, sauna şi multă… foame. Trage de fiare, fă mișcare, şi lumea îţi va părea mai frumoasă şi mai zveltă!

GEMENI Favorurile stelelor se îndreaptă spre planul material al neguţătoriei, cumpărături şi cadouri. Ceea ce cumperi astăzi, fără să fie scump, îţi va face mare plăcere şi îţi poate fi de folos. Onorează promisiunile făcute. Supraveghează cu atenţie cheltuielile. Pe plan sentimental, astăzi, ai posibilitatea să te debarasezi de o prejudecată, o frână care era un fel de blocaj mental. Talentele de diplomat, pe care poţi să le foloseşti astăzi cu succes, te ajută, pe seară, să te simţi bine şi echilibrat.

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de o zi de miercuri cu mare ghinion: Nu te enerva din lucruri mărunte

RAC Din nou, nişte veşti neliniştitoare. Lasă analiza, prima impresie contează, intuiţia! Odihneşte-te mai mult, relaxează-te, oboseala cronică s-a strâns de ceva vreme şi poate să te afecteze. O zi cam dubioasă, obositoare şi aglomerată. Dar, selectivitatea şi intuiţia ta sunt la valori pozitive, aproape de maximum. Acest lucru îţi permite să foloseşti bunele oportunităţi, mai ales în domeniul social. Ca să fie totul simetric, în echilibru, astăzi te enerveză atitudinea infantilă şi capriciile cuiva din jurul tău.

LEU Ai impresia că poţi culege avantaje ce provin din aranjamentele altora, dar nu ai chef de muncă. E prea obositor, prea riscant. Muieţi îs posmagii? Astăzi eşti un leu care toarce, sau doarme! Atenţie, astăzi, la relaţiile tale sociale pentru că ai tendinţa de a fi permanent adormit şi să te exprimi prin onomatopee. Este bine sa faci concesii parţiale şi/sau compromisuri mărunte. Se fac restructurări, s-au încurcat lucrurile, necazuri, probleme care îngrijorează personalul. Dimineaţa, la serviciu, la muncă, sau unde îţi desfăşori activitatea, o discuţie este ca un balsam pentru sufletul tău, îţi face mare plăcere şi te motivează pentru viitor.

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de o zi de miercuri cu mare ghinion: Nu te enerva din lucruri mărunte

FECIOARĂ Fii atent la promisiunile pe care le faci, nu da speranţe inutile şi nu te implica păgubos. Miercurea e ziua lui Mercur, favorabilă negustoriilor, negocierilor (dar şi a hoţiilor, poate de inimi)! Parcurgi cu succes o perioadă în care eşti foarte volubil şi optimist, dar şi superficial şi neatent. Din fericire totul se termină cu bine! Noutăţi, veşti pe care le primeşti cu bucurie. La serviciu, birou, fabrică, şcoală, în fine, pe unde îţi petreci jumătate din zi şi uneori chiar toată ziua, astăzi trebuie să joci rolul de „mama răniţilor”. Nu este greu în distopia sanitară! O veste bună sau profitabilă.

BALANŢĂ Primeşti veşti, unele bune, despre proiectele tale pe termen lung, dar alte informaţii, din presă, te fac să schimbi nişte planuri pentru vittor. Stelele indică să verifici, să mai aştepţi! Gândeşte-te şi la tine şi odihneşte-te mai mult, mai bine. Relaxeză-te seara, poate la un film bun, poate la un concert, poate cu o carte bună. Pe plan financiar sunt nişte oferte seducătoare care te-au cam ameţit de cap – nu trebuie să le dai curs! Nu lua decizii sub imperiul momentului, a dorinţei iraţionale, a sentimentelor puternice!

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de o zi de miercuri cu mare ghinion: Nu te enerva din lucruri mărunte

SCORPION După o dimineaţă densă, este bine să eviţi izbucnirile emoţionale şi să te relaxezi. Nu este indicată schimbarea la care te gândeşti. Nu acum. Ţine calea pe care ai urmat-o, nu te rătăci! O veste bună. Sau ai o realizare care te motiveză şi îţi dă aripi. Pe plan emoţional, contrar reticenţelor tale, ai o gama largă, pastelată, de trăiri şi sentimente puternice. O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte banii, domeniul financiar. Dar, se pare că nicio lovitură grea, niciun complot financiar nu vizează banii tăi. Poate unde sunt prea puţini!

SĂGETĂTOR Cu toate că este o zi bună, evită nepăsarea şi nerăbdarea şi mai ales graba. Fii prudent şi precaut, dacă conduci maşina şi mai ales în convorbirile la telefon. Nu lăsa lucrurile neclare. Dimineaţa eşti mai mult decât oricând inclinat să faci compromisurile necesare şi aranjamentele obligatorii unei activităţi profesionale corecte şi profitabile. Dar, nici tu nu ai gânduri mai roze, aşa că fă-ţi o cafea fierbinte şi înmiresmată care te face să te gândeşti la locuri exotice, unde, crezi tu, totul este facil şi plăcut. Este bine să ai iluzii şi speranţe!

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de o zi de miercuri cu mare ghinion: Nu te enerva din lucruri mărunte

CAPRICORN Astăzi, după program, eşti vulnerabil la capricii scumpe. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuie, dar te încântă, fie că sunt „drăguţe” , sau sunt „unicat”. Dar, este plăcut! Îţi e greu să înţelegi atitudinea unor persoane din anturaj sau relaţii de afaceri. Ai dificultăţi să accepţi autorităţile ale căror reguli le găseşti abuzive şi anacronice. Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Tăcerea este mai importantă, uneori, decât un discurs elocvent. Seara o poţi petrece în mijlocul familiei şi a prietenilor reflectând asupra modului cum ultimele evenimente influenţează viaţa ta.

VĂRSĂTOR Cei din jurul tău tău apreciază conversaţia ta agreabilă şi optimistă. Stăpâneşte-ţi impulsul primar către efort fizic prea obositor, fie că este vorba de o plimbare, sau de cărat de la piaţă. Fereşte-te să iei decizii bazându-te numai pe informaţiile aduse de cei care „îţi cântă în strună”. Pentru rezolvarea unor situaţii în domeniul profesional trebuie să dai dovadă de mai multă obiectivitate, să ai o perspectivă mai largă a problemei urmărite. Uneori, specializarea prea îngust nu serveşte celui în cauză!

PEŞTI Nu te enerva din lucruri mărunte cum ar fi incidentele casnice, sau întârzierile. Nu da mare importanţă unor detalii minore! Trebuie să îţi măsori cuvintele şi să te stăpâneşti cât poţi. Pe de altă parte viaţa ta particulară te oboseşte mai mult decât crezi. Dimineaţa, la orele de program, te concentrezi greu la munca ta. Visurile cu ochii deschişi îţi par mai importante şi este dificil să te reîntorci la realitatea cenuşie şi monotonă de zi monotonă de toamnă.

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de o zi de miercuri cu mare ghinion: Nu te enerva din lucruri mărunte