BERBEC Nu încerca să reacţionezi în forţă, dur, astăzi te confrunţi cu o situaţie obiectivă, nu te enerva inutil, păstrează-ţi calmul şi aşa poate vei găsi soluţia optimă la problemele tale.Chibzuiala, tactul si umorul de care trebuie să dai dovadă astăzi constituie un bun exemplu şi in viitor de cum se poate aplana o criză. Ascultă şi analizează bine înainte să iei o decizie. Şi necazurile îţi par mai mici, sau începi să te obişnuieşti cu ele.

TAUR Pe plan profesional, dar şi sentimental, conjunctura te avantajează. Nu exagera cu cheltuielile, dar nici nu face economie când nu trebuie, e indicat sa te îngrijeşti şi să te îmbraci bine!Astăzi s-ar putea sa ai de mediat între două persoane din anturaj. Nu te lăsa „descifrat” ci introdu tot timpul noi date în jocul social care se numeşte afacere, sau dragoste. Cine este previzibil este uşor de condus!

GEMENI „Cineva să mă oprească!” pari că spui astăzi! Eşti gata de orice şi nimeni şi nimic nu poate să-ţi stea în cale. Este una dintre zilele acelea… Poate numai oboseala îţi poate pune punct!Exprimă direct şi hotărât ce ai de spus. De dimineaţă te asaltează nişte veşti. Poţi începe ceva nou, orice, sau poti finaliza proiecte mai vechi. Seară de cumpărături mici, de „vizite” prin magazine, poate în centru, în compania celor dragi.

RAC Faci paşi importanţi în direcţia dorită de tine. Ai certitudinea că planurile tale pentru primăvara aceasta se pot desfăşura cum le-ai dorit. În special amorul este bine aspectat, iar carisma personală atinge cote ridicate. Însă, astăzi, nu vorbi, însă, fără să-ţi faci înainte un plan. În orice caz, ai multă nevoie de relaxare şi odihnă ca să poţi continua cu succes.O seară mai tensionată, nu primi nicio „provocare”, mai bine relaxează-te, odihneşte-te. Ai mare nevoie de somn!

LEU Ia ce crezi că îţi trebuie, îţi convine şi părăseşte restul ideilor vehiculate în jurul tău. Noi posibilităţi, dar cam acelaşi lucru.Stai la pândă, la propriu şi figurat, în perimetrul tău!Nu te avânta petărâmuri şi domenii necunoscute. Nu da bani cu împrumut, pentru că dacă îi dai astăzi, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi! Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investesti utopic in obiecte care nu îţi trebuie.

FECIOARĂ Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă iar tu te simţi bine, energic, curios şi gata să acţionezi! Creezi armonie in jurul tau şi de aceea eşti acceptat şi popular la serviciu, şi/sau acasă! Nu amâna! Ca să ai succes, zâmbeşte şi uită-te în ochii oamenilor şi nu uita ca momentul de faţa este cel mai important. O zi cam densă şi obositoare. Evită enervarea şi lasă-i pe alţii să-şi rupă oasele. În astfel de ocazii lumea zice adevăruri plate considerate mai târziu fraze celebre de către posteritate.

BALANŢĂ Urmează-ţi intuiţia, prima impresie! Calmează-te, lasă temerile nefondate şi paranoia cotidiană! Nu te concentra pe problemele tale imposibile, negative, te blochezi inutil şi păgubos!Nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat ci încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să lămureşti pe cei din jur cum stă treaba. Dacă nu te ajută, măcar să nu te impiedice.

SCORPION Astăzi poţi să încerci să faci schimbările la care te gândeşti de ceva timp! Totuşi, trebuie să faci o simulare, un punctaj, cu potenţialii ostili! Poate ai noroc, aveți aceleași interese…Nu regreta nimic, nu sta, urmează-ţi neabătut calea! În această perioadă trebuie să te bazezi mai mult pe judecata ta rece decât pe trăiri, intuiţii şi sentimente. În general, continuă perseverent pe drumul actual, nu schimba direcţia şi intenţiile.

SĂGETĂTOR Înregistrezi schimbări pozitive pe drumul vieţii tale. Ai mai multă încredere în forţele proprii, ceea ce este absolut necesar învingătorilor. Nu te pierde în amănunte nesemnificative!Ai nevoie de mai multă mişcare, de sport şi de aer curat, de spaţii largi! Mai ales nu da curs furiilor de moment sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă. Eşti în criză de timp fie că eşti la muncă, fie că eşti acasă.

CAPRICORN Astăzi ai o formă bună fizică şi psihică, aşa că nu mai aştepta, acţionează! Atitudinea ta deschisă şi corectă atrage posibili aliaţi. Eşti mai energic, alert şi gata să rezolvi situaţiile!Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. Dă adevarata importanţă lucrurilor şi foloseşte propria scală de valori.

VĂRSĂTOR De curând ai primit unele veşti. Că au fost bune sau rele, e mai puţin important. Astăzi trebuie să te concentrezi pe ce faci de acum încolo. Ziua de azi e prima zi din restul vieţii tale!Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi micile confesiuni, evident, mincinoase. O atitudine perevenitoare şi calmă, ca şi o posibilă schimbare inteligentă a modului de abordare poate aduce succesul.

PEŞTI Te obsedează unele eşecuri, situaţii penibile din trecut. Adică ai conştiinţă, dar trebuie să trăieşti bine cu ea! Nu uita, nu ierta, dar trage învăţămintele necesare, astăzi nu greşi din nou!O zi prietenoasă în care poţi să te relaxezi şi să laşi garda jos. O zi care poate fi şi profitabilă, mai ales prin veştile şi informaţiile pe care le primeşti. Ce mai, o zi ca asta ţi-aş vinde-o cu un preţ mare, dacă aş fi Stăpânul Timpului. Nu o risipi…