Horoscop, 11 ianuarie. Zodia în care nu poți avea încredere. Nu-și ține promisiunile. Nu mai promite nimic!

BERBEC Profesional, ai dori să-ţi discuţi problemele de serviciu cu cineva de încredere. Ai niște bănuieli, intuiția îți spune că treburile, acolo unde muncești, nu sunt pe direcția cea mai bună. În același timp poți să cauți altceva, dacă ești policalificat, schimbi locul, schimbi norocul. Dar nu este bine să faci acest lucru în această perioadă a distopiei sanitare!

TAUR Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care discuți în această zi. Nu promite, la rândul tău, nimic, nimănui! O informaţie te avantajează, dar verifică, fii prudent, nu te repezi, nu ești la coridă! Afacerile sunt o treabă delicată, de ceasornicărie elvețiană, fii atent la nuanțe. Ai citit, vreodată, contractul cu banca?

GEMENI Utilizează orele de lumină pentru treburile cotidiene. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Nu uita că timpul este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Criza de timp este a doua meserie a Gemenilor. Poate, de aceea, nu termină treburile începute. Astăzi nu este necesar să cumperi lucruri care, de fapt, nu îți trebuie!

RAC La serviciu, sau cu munca la domiciliu, este o zi plată, monotonă, care nu îți îmbunătățește performanțele. Începutul săptămânii de lucru te găsești gata de acțiune. O zi de luni bună pentru cumpărături de supermarket, completări după consumul din weekend, scurte ieşiri la plimbare pe afară, cu sau fără cațel, sau la un film nou pe Netflix, după program. Nu o să le faci tu pe toate, dar poţi alege ce-ţi place, este o zi plăcută!

Horoscop, 11 ianuarie. Zodia în care nu poți avea încredere. Nu-și ține promisiunile. Nu mai promite nimic!

LEU Munca ta este o problemă de atenție și de relații umane. Fie că ești pilot, sau preot, astăzi trebuie să fii mai atent, decât de obicei. Atenția aduce profesionalismul și competența, cu ea. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Zâmbeşte şi nu da replica imediat, fii calm, optimist! Nu promite nimănui, nimic, ești în pierdere de resurse și faci promisiuni pe care nu o să le poți onora.

FECIOARĂ Nimic nu se compară cu o victorie profesională, fie că ai câștigat o licitație, fie că ai încheiat un contract avantajos, fie că ai investit câștigător la bursă. O zi de luni favorabilă, în special, pentru marea majoritate, la cumpărăturile săptămânale de completare după consumul din weekend. Ocupă-te de programul tau obişnuit, seara poate ieși în oraș, dar ferește-te de ”varianta britanică” şi stelele spun ca totul este bine!

BALANŢĂ Atenție mare la trafic, dacă conduci mașina. Și mai mare atenție, dacă mergi pe jos! Astăzi nu scoate bani din buzunar decât pentru alimente și acelea cu o listă clară și bine întocmită. Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie. Implică-te mai mult în treburile casnice, dar nu neglija programul tău. Nu exagera cu nimic, calea de mijloc, cumpătarea, este drumul de urmat!

SCORPION În acest început de săptămână de lucru realizezi că ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi în această zi poţi să acţionezi. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung, crezi că anul 2021 o să-ți fie favorabil. Nu rata momentul începutului de an, ești în pragul unei realizări profesionale, de carieră, care îți deschide multe posibilități.

Horoscop, 11 ianuarie. Zodia în care nu poți avea încredere. Nu-și ține promisiunile. Nu mai promite nimic!

SĂGETĂTOR La serviciu, sau unde lucrezi, dacă ești PFA sau ai o profesie liberală, sau ești cu munca la domiciliu, ai câteva posibile momente vesele. Poate fi, pe lângă bancuri, sau glume, un cățel, sau o pisicuță, adusă de un coleg. Zi de cumpărături săptămânale, de completare după consumul din weekend. Normal, este luni! O zi obişnuită, ca multe alte zile de luni. Déjà vu? Totuşi, ceva este schimbat, pentru că primeşti o veste, pe care, de fapt, nu o mai aşteptai!

CAPRICORN Toate drumurile sunt deschise! Eşti privit favorabil în această zi. Nu te risipi, nu risca în afaceri și domenii ambiţioase, trebuie să înaintezi cu prudenţa şi seriozitatea caracteristice zodiei. Mercur și Jupiter, din zodia vecină, din Vărsător, îți indică că investițiile făcute astăzi pot să aibă rezultate bune. Nu răspunde la provocări, mai ales dacă vin din partea unei femei.

VĂRSĂTOR Ești gata să pariezi, să riști. Utopiile zodiei! Mai verifică odată informațiile strict confidențiale primite, stelele spun că sunt ”fake news”. Cineva, cumva, vrea să pierzi bani. Eu, dacă aș fi în locul tău, aș sta cu banii în buzunar, când aș găsi ceva de cumpărat mi-aș spune că pot să găsesc ceva mai bun și mai ieftin!

PEŞTI Începi o săptămână de lucru grea, obositoare și depresivă. Astăzi nu mai vorbi mult la mobil, încearcă să te concentrezi, ai câteva probleme importante și spinoase de rezolvat. După muncă, trebuie să te detaşezi de cotidian şi să te relaxezi, să recuperezi energia consumată. Asta după program, la serviciu se declanşează o mică criză, ai uitat ceva – nici eu nu-mi amintesc ce!

Horoscop, 11 ianuarie. Zodia în care nu poți avea încredere. Nu-și ține promisiunile. Nu mai promite nimic!