Horoscop 7 ianuarie! O zodie dă de necaz astăzi: Ai o problemă care te obsedează

BERBEC Domeniul favorizat de stele este cel emoţional. Astăzi nu te grăbi, nu te repezi, în delicata zonă a sentimentelor trebuie să ai când planuri bine întocmite, când să te laşi în voia pasiunii. Eşti mai conservator decât de obicei şi spiritul tău de libertate se opreşte la sfera personală. Felicită-i pe Ioni și Ioane este ziua lor onomastică, nu uita!

TAUR În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o configuraţie favorabilă. Profită de bunăvoinţa stelelor şi distrează-te, dar fă-ţi şi planuri pentru 2021. O veste bună poate fi urmată de una nu tot aşa de bună. Un alt Taur şi poate un Săgetător te ajută să treci o cumpănă. Străluceşti într-un grup, sau te bucuri de un eveniment social deosebit, poate o petrecere de Sf.Ioan, Botezătorul. Sau, poate un spectacol, pe seară. pe net.

GEMENI Domeniul avantajat de conjunctură este cel al comunicării, dar astăzi nimeni nu este profet în ţara lui! Dacă ai de făcut un drum, sau eşti pe drum, sau în călătorie, eşti avantajat de stele. Dar mai bine stai acasă ca să sărbătorești pe Ioni și Ioane. Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Singurul care se pricepe este Destinul. Aşteaptă. Mai aşteaptă!

RAC Este bine să ai mai multă ambiţie, dar astăzi nu trebuie să exagerezi cu efortul, cere ajutor de la familie. Trebuie să vrei să te simţi neapărat bine şi totul o să fie armonios, cum îţi place ţie, doar este Sf.Ioan, Botezătorul, Prorocul! Cheltuielile si veniturile sunt dezechilibrate in bugetul tau personal, după sărbători – in perioada zilei de astăzi vrei să cheltuieşti, nu glumă! Poţi să-ţi temperzi pornirea – de fiecare dată când vrei să cumperi ceva, spune-ţi că o să găseşti ceva mai bun!

Horoscop 7 ianuarie! O zodie dă de necaz astăzi: Ai o problemă care te obsedează

LEU O zi norocoasă, care trece repede, aşa sunt lucrurile bune. Dacă lucrezi, fă ordine pe biroul tău, curăţenie la locul tău de muncă. Dacă eşti cu munca la domiciliu, poţi să faci curat acasă! O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă, în presă, de exemplu. Stelele au un moment de bunăvoinţă, de ziua Sf. Ioan Botezătorul.

FECIOARĂ Ai o problemă care te obsedează, încă de anul trecut, dar astăzi, pe o conjunctură astrologică favorabilă şi parcă împotriva logicii, printr-o abordare directă, intuitivă, te poţi lămuri despre ce este vorba. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Leii sau Berbecii. Perioada iți este favorabilă, în general, statistic vorbind.

BALANŢĂ Poţi să te grăbeşti încet, ai talentul acesta! Cu toate că ai impresia că eşti în criză de timp, reuşeşti mai întotdeauna să salvezi situaţia, comunicând la timp, cu respect, unde eşti şi cât întârzii. Călătoriile nu sunt sub un semn fast, sati acasă și petrece de ziua Sf. Ioan, prorocul. Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când răbdarea îţi este pusă la încercare.

SCORPION Trebuie să fii atent la ceea ce promiţi, sau la ceea ce spui că o să faci. Nu te lansa în declaraţii fără acoperire, în familie sau cu prietenii. Oricum, bunele intenţii se uită repede! Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor sau a fraţilor mai mici. Orice inceput este greu şi nesigur, iar începutul anului 2021 nu face excepţie. Nu este o scuză, pentru tine, ca să nu te ţii de cuvânt şi să schimbi permanent regulile jocului!

Horoscop 7 ianuarie! O zodie dă de necaz astăzi: Ai o problemă care te obsedează

SĂGETĂTOR Atenţie la unul dintre păcatele tale, mândria, vanitatea. Astăzi nu lua de bun ce spune primul venit. Mai multă prudenţă, verifică, ca să nu faci gafe dureroase, inutile şi păguboase! Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor gen „trec eu pe la tine” . Aminteşte-ţi că nu ai timp! Nu uita să feliciți pe Ioni, Jeani, Ioane, etc!

CAPRICORN Dacă mai ai puțin timp, vezi că ai de rezolvat o mulţime de treburi, pe care le-ai tot amânat. Ocupă-te de ele secvenţial, pe rând. Astăzi ocupă-te de problemele de familie, sunt avantajate. Primeşti un cadou neaşteptat, oricum pentru un procent dintre Capricorni este ziua de naştere, sau o petrecere de onomastică. Este Soborul Sf. Proroc Ioan Botezătorul. Seriozitatea şi consistenţa zodiei te ajuta sa faci faţă diversităţii de probleme şi să gaseşti soluţii, măcar temporare, pentru problemele cotidiene.

VĂRSĂTOR Ai o mare capacitate de concentrare a atenţiei, dar numai pe termen scurt. Eşti obosit după mâncarea multă și grea şi nopţile nedormite, de sărbători. Odihneşte-te mai mult, dacă poți astăzi, de altă sărbătoare. Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri sau prin reprogramarea unor evenimente. În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii.

PEŞTI Trebuie să te concentrezi astăzi pe problemele urgente, acasă, sau la serviciu, dacă ai început lucrul. Nu sunt favorizate drumurile, călătoriile, noile relaţii sentimentale, noul în general. Nu încerca să controlezi evenimentele din viaţa prietenilor impunând date şi planuri de măsuri. Mai bine zâmbește şi „fă frumos” ca un peştişor de aur în acvariu – poți găsi imediat pe cineva care să te te laude!

Horoscop 7 ianuarie! O zodie dă de necaz astăzi: Ai o problemă care te obsedează