Horoscop 11 decembrie. O zodie termină săptămâna supărată foc: Eşti enervat

BERBEC Este momentul unui bilanţ personal profesional, trebuie să vezi până unde ai ajuns! Şi ce mai ai de făcut în puținele zile din anul acesta. Păstrează-ţi calmul şi umorul, mai ales față de colegii de muncă, oricare ar fi rezultatul. Ai toate sansele să nu te faci înţeles, asta spus diplomatic. Astăzi nu lua nici o decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte!

TAUR Zilele nefaste s-au terminat, ce a fost mai rău a trecut! Dar e dificil să ai o minte rece, în ”luna cadourilor”. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi, la locul tău de muncă. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. Renunţă la cei care te copleşesc cu sfaturile – și de la tv, ziare, net, reţele şi gândeşte cu capul tău, în interesul tău.

GEMENI Un val de optimism te face să vezi viitorul în roz. Este bine, entuziasmul e cel mai bun amplificator de energie, care te face să treci peste dificultăţi cu relativă uşurinţă. Este una din ocaziile în care şarmul, carisma ta minunată, poate să fie şi profitabil. Dacă reuşeşti să te concentrezi asupra a ceea ce faci şi să laşi superficialitatea de o parte, norocul este al tău!

Horoscop 11 decembrie. O zodie termină săptămâna supărată foc: Eşti enervat

RAC Trebuie să continui, pentru că întâmplarea profesională din trecutul apropiat nu a fost opera ta. Aşa au căzut lucrurile, aşa a vrut destinul! Dar poţi îmbunătăţi situaţia prin deciziile tale de astăzi! Lasă totul în urma ta spune Neptun, începe să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în ceva palpabil! Pentru că tu nu poţi să faci ceva, dacă nu-ţi place cu adevărat.

LEU Zi relativ bună, favorabilă alianţelor. Adună lângă tine persoane competente şi bine intenţionate. Sigur, dacă ai de unde să alegi! Soarele indică că ai noroc în afacerile cu bani puţini, sau cu banii altora, sau într-un domeniu în care afacerile cu mărfuri de volum mic, ocupă un loc important. Dacă stai cu chirie şi vrei să găseşti o căsuţă şic, sau un apartament pe cinste, acum este momentul.

FECIOARĂ Astăzi, la serviciu, trebuie să gestionezi situaţii conflictuale de care nu eşti vinovat. Încearcă să împaci pe toată lumea: “ştii că şi tu ai dreptate!” Relaxeaza-te şi încearcă să nu mai porţi de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nu stă în puterea ta să le rezolvi problemele. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor.

BALANŢĂ În urma unor veşti, încearcă să găseşti astăzi soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată, după cum arată planetele colective, în suspensie, sau cu o rezolvare parţială. Configuratiile şi aspectele planetare oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Călătoriile nu sunt sub un semn fast, stai acasă. Transformări în bine ale relaţiilor de producție.

SCORPION Astăzi îţi focalizezi atenţia către domenii care pot aduce rezultate bune, imediate. Ai nevoie de un succes, de confirmarea valorii tale faţă de tine, dar, mai ales, în ochii celor din jur, de la serviciu. Trebuie să ai mai multă încredere în forțele proprii şi să nu ceri ajutor decât cand este absolut necesar. Așa o sa eviți refuzurile și decepțiile. Concentrează-te pe interesele tale!

Horoscop 11 decembrie. O zodie termină săptămâna supărată foc: Eşti enervat

SĂGETĂTOR Eşti enervat! Cum plăteşti o factură, apare alta! Încearcă, cu calm, să lămureşti situaţia! O zi densă, cu oboseală și timp pierdut, în această perioadă de sfârșit de an, cu toate că ai acelaşi program supraîncărcat – sau tocmai de aceea. Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte. Nu-ti pune nădejdia în ajutorul colegilor de serviciu, sau a familiei – trebuie să te descurci singur.

CAPRICORN Ceea ce se întâmplă în jurul tău nu corespunde chiar exact dorinţelor tale. Fii atent dacă eşti la serviciu! Cineva aşteaptă un răspuns, lasă-l să aştepte. O zi explicită, directă, clară, aşa că fii atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au şi ele un moment de transparenţă. Evită împrumuturile de bani, nu vinde pielea ursului din pădure. Până la urmă, ziua de astăzi îţi poate aduce surprize plăcute.

VĂRSĂTOR Controlează exagerările în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de ajutor şi cooperare. Cei pe care îi întâlneşti astăzi, în domeniul muncii tale, par că sunt binevoitori faţă de interesele tale strategice. O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii, sau Berbecii. Este o perioadă favorabilă celor care caută să rezolve problemele, sarcinile lor, să nu le ducă peste an.

PEŞTI Prinzi puteri şi eşti constructiv, alături de colegii de serviciu, sau în familie. Starea de bine te cuprinde şi nu mai simţi atât de tare rigorile iernii. Poate nu ai performanţe de excepţie la serviciu, la norma de muncă, dar… te simti aşa de bine! Dacă nu curge, pică, cu ceva tot o să te alegi astăzi. Spiritul tău ludic se manifestă şi prin implicarea ta într-o mulţime de bârfe suculente, intrigi tainice şi comploturi vesele, uneltiri pentru Crăciun și Revelion.

Horoscop 11 decembrie. O zodie termină săptămâna supărată foc: Eşti enervat