Horia Grigorescu, despre mandatul său la Poşta Română: Când am pătruns în acea companie, era profund roşie

Horia Grigorescu a vorbit marţi, 6 iulie, despre mandatul său la Poşta Română, la alegerile din cadrul filialei Sector 4 a PNL.

„Vreau să vă spun că, în momentul în care am pătruns în acea companie, era profund roşie. Dacă erau 20% liberali era bine. Vreau să vă spun acum cu mândrie, după un an şi şase luni, cât am fost parte din acea companie, că azi vorbim de o companie care gândeşte, vibrează şi respiră liberal. Cum? Prin reformele pe care le-am făcut, prin dăruirea şi dedicarea zi de zi. Asta trebuie să facem în tot ce înseamnă conducerea şi viaţa partidului nostru”, a declarat Horia Grigorescu.

Replica lui Ciprian Teleman

În urma declarației respective, ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Ciprian Teleman, a punctat că orice companie de stat trebuie să aibă conducere desemnată prin concurs.

„Poşta Română precum şi alte instituţii de stat trebuie să aibă conduceri desemnate prin concurs. Trebuie să respire aerul managementului orientat spre performanţă nu al cârdăşiilor de partid. Un director de instituţie care răspunde la telefon unui şef de la partid nu va putea face management performant”, a scris Ciprian Teleman pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Horia Grigorescu a anunţat în data de 11 iunie că pleacă de la conducerea Poştei Române deoarece simte nevoia unei noi provocări profesionale în zona de business şi juridică. În urma deciziei respective, conducerea Poștei Române a fost preluată de Valentin Ştefan.