Gral Medical a obtinut unul dintre premiile alocate cercetarii si inovatiei in domeniul medical din Romania, fiind singurul premiul acordat pe acest domeniu unui centru medical privat.

Gala Sanatatii este la cea de-a treia editie, un proiect ce se desfasoara din anul 2008 si este foarte apreciat de personalitatile marcante din domeniu.

Compania Gral Medical a fost onorata cu un premiu deosebit la Gala Sanatatii, obtinand locul 2 la categoria “Excelenta in cercetare, dezvoltare si inovatie in medicina” pe oncologie, pentru implementarea in premiera in Romania a tehnologiei IMRT.

“Premiul ne onoreaza cu atat mai mult cu cat primul loc a fost acordat prof. univ. dr. Alexandru Ciocalteu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta “Sf. Ioan” Bucuresti, pentru inventia revolutionara in dializa (dializa fara aparat).” Alina Ciovlica – Manager Radioterapie OncoFort

Tehnologia IMRT este o tehnica de conturare a cancerului folosita in strainatate si in premiera la noi in tara in cadrul clinicii de oncologie OncoFort. Echipamentul de ultima generatie tehnologica – acceleratorul liniar Elekta, disponibil in cadrul OncoFort, ofera radioterapie performanta cu ajutorul tehnologiilor IMRT (radioterapie cu ajustarea intensitatii radiatiei) si 3D-CRT (conformational tridimensional). Implementarea acestor tehnologii in Romania au oferit optiuni avansate de tratament romanilor bolnavi de cancer, la ei in tara.

Centrul OncoFort este primul Centru Privat de Excelenta in Tratatarea Cancerului din Romania ce ofera radioterapie performanta, chimioterapie si consult oncologic international la standarde internationale.
Pentru detalii si programari vizitati www.oncofort.ro sau apelati call center 021-323.00.00(02)