Din noua gamă de GPS-uri Navon, Germanos aduce modelul N490, echipat cu acest nou sistem, foarte uşor de transportat şi cu un design ultrasubţire.

iGo8 reprezintă o platformă de software solidă, care asigură cel mai rapid mod de afişare a hărţii, cu vizualizare realistă a elementelor în 3D. Noul soft este foarte uşor de utilizat datorită intefeţei adaptabile de către utilizator şi mai mult decât atât, dispune de o platformă optimizată cu procesor SiRF Atlas V de 500 Mhz şi cu receptor GPS SiRF Atlas V cu un număr de 40 canale.

Meniul intuitiv permite acces la toate funcţiile de navigare ale dispozitivului: gestionare date personale, planificare avansată a rutelor, salvare şi încărcare a rutelor, creare şi export al rutelor memorate sau gestionare a punctelor de interes. Modul avansat este foarte uşor de utilizat, toate caracteristicile şi setările sunt disponibile prin intermediul a cel mult două atingeri. În plus, sistemul dispune de funcţii precum Drag&Drop, Tap&Hold sau tastatură inteligentă.

Modelele Full Europe includ cea mai nouă versiune de hartă, cu un total de 40 de hărţi cu detaliere la nivel de număr de stradă şi cu vizualizare 3D unică a anumitor clădiri celebre, forme de relief, machete oraşe sau drumuri suspendate. În plus, sistemul iGo8 permite actualizarea gratuită a hărţii României timp de 1 an.

GPS-ul Navon N490 cu harta completă a Europei  costă 449 lei (TVA inclus).