Felix Tătaru, fondatorul GMP Advertising, rămâne Director General şi va avea atribuțiuni de reprezentare, strategie și integrare mai bună a serviciilor oferite de agențiile partenere.

”GMP-ul de astăzi are mai mare nevoie de Andreea la conducerea operațională decât de mine” a explicat Felix Tătaru. ”Eu sunt antreprenor. Am lansat și-am condus 12 ani GMP Advertising în spiritul acesta și, alături de colegii mei, am crescut agenția până în acest punct. Am ajuns în momentul în care GMP are nevoie de o echipă de management complex, care să ducă la un alt nivel business-ul. Andreea e prima piesă a puzzelului și-i mulțumesc că a acceptat provocarea și că o transmite mai departe”, a completat Felix Tătaru.
Andreea Nemens are 34 de ani şi s-a alăturat echipei GMP Advertising la începutul lui 2009 în poziția de Account Director. La sfârșitul aceluiași an, aceasta a ocupat funcția de Client Service Director. Până la funcția de director executiv, Andreea Nemens a trecut prin echipele a trei agenții: McCann, Leo Burnett, 23.
De-a lungul celor 12 ani de existență, GMP a lucrat pentru branduri precum Timișoreana, Ciucaș, Romtelecom, bauMax, Arctic, Apa Nova, Boom, Bucovina, Cocolino, Cosmote, Millennium Bank, Monte Banato.