Sylwia preia postul de la Helen Tomlinson, care a fost numită General Manager al GSK Consumer Healthcare Iberia. Aceasta va conduce operațiunile companiei GSK Consumer Healthcare în 8 țări și o echipă de peste 100 angajați, cu obiectivul de a continua creșterea în regiune, a anunțat compania.

”De când s-a alăturat companiei GSK, în august 2002, Sylwia a ocupat numeroase roluri strategice în brand și category management, în Polonia și în Europa Centrală și de Est. Între 2011 și 2014, Sylwia a ocupat funcția de Director de Marketing categoria de Îngrijire Orală pentru Europa Centrală și de Est și a dezvoltat o strategie regională pentru categoria de produse de îngrijire a sănătății orale, având ca rezultat o creștere de 30% a business-ului. De asemenea, a deținut rolul de Mass Market Business Unit Director în cadrul GSK Consumer Healthcare Polonia, iar în ultimii doi ani a fost DirectorMarketing Îngrijire Orală şi OTC pentru Europa Centrală și de Est”, reiese dintr-un comunicat de presă.

Înainte de a se alătura echipei GSK, Sylwia a lucrat în departamentele de Marketing și Market Research în cadrul companiei Procter & Gamble. A absolvit facultățile de Management, Psihologie și Istoria Artei ale Universității din Varșovia. Sylwia este de origine poloneză și este mamă a doi copii.