Gigi Becali vrea să vândă FCSB? Latifundiarul din Pipera le-a pus un preț roş-albaştrilor

Gigi Becali spune că se gândește să vândă FCSB, în cazul în care nu va câștiga titlul de campioană nici în acest an. Amintim că FCSB se află în momentul de față pe locul 4 din Liga 1, cu opt puncte obținute.

Potrivit informațiilor transmise de latifundiarul din Pipera, viitorul patron de la FCSB ar trebui să plătească între 40 și 50 de milioane de euro pentru a achiziționa FCSB. Trebuie menționat că FCSB nu a mai cucerit titlul de campioană din sezonul 2014/2015.

Declarația lui Gigi Becali

„Nu mai este pasiune, este o afacere pe care nu mai vreau să o țin, daca nu-i afacere. Dacă nu iei campionatul, nu-i afacere.

Cine să poată să o cumpere? O să vând jucătorii și o să scot banii. Ăia trebuie, în primul rând, să dea pe echipă vreo 40-50 de milioane de euro. cine să dea 50 de milioane și să mai bage și alți bani după aia?”, a declarat Gigi Becali, potrivit informațiilor transmise de sport.ro

Explicația lui Florin Tănase

De asemenea, Florin Tănase a spus că Rapid a meritat victoria în meciul cu FCSB. Simultan, mijlocașul atrage atenția la faptul că FCSB nu joacă „ceea ce trebuie”.

„Din păcate, am pierdut, nu meritam altceva. Felicitări Rapidului, și-au dorit victoria și au obținut-o. Nu au fost superiori, cred că am dominat o mare parte din meci, dar nu ne-am creat ocazii foarte clare.

Nu jucăm ceea ce trebuie, după părerea mea. Eram conștienți că nu o să fie ușor, dar mă așteptam să creștem în evoluții după ultima victorie, dar nu se întâmplă. Probabil că și acea victorie cu Gazul a venit după o sclipire a unui jucător.

Pur și simplu nu jucăm ce trebuie, nu s-a întâmplat doar în seara aceasta. Întrebați antrenorul. O să analizăm. Nu pot să vă spun ce pregătim la antrenament. Important este că nu jucăm ce trebuie și trebuie să fie schimbat ceva la noi”, a declarat Florin Tănase, la finalul partidei.

Sursa foto: Dreamstime