Latifundiarul din Pipera șochează din nou. Acesta a declarat că președintele Klaus Iohannis nu trebuie să participe la o dezbatere politică cu Viorica Dăncilă pentru că aceasta este o femeie.

”Eu nu votez, eu n-am voie să votez. Păi ce să votez: Femeie PSD? Am luat-o razna cu toți? Mereu pe miriște? Că face confruntate domnule cu Iohannis. Păi de ce ești bărbat? Cum să faci confruntare cu o femeie?

Ce idei poate să aibă o femeie? Eu spun ce spune Sfânta Scriptură, Hristos și Sfântul Apostol Pavel. Femeia în funcție de președinte nu are cum sa fie”, a spus Becali.

Acesta spune că că nu este misogin, ci spune „ce spune Sfânta Scriptură în Biblie”.

Președintele Klaud Iohannis a refuzat o confruntare cu fostul premier. În acest context, Mihai Gâdea s-a oferit ca dezbaterea să aibă loc chiar la Antena 3.

Mai mult, PSD a transmis preşedintelui-director general al TVR, Doina Gradea, printr-o scrisoare semnată de Lia Olguţa Vasilescu, în calitate de coordonator al campaniei electorale a PSD, propunerea de organizare a unei dezbateri electorale între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis pe data de 17 noiembrie.

„Înainte de toate, vă mulţumim pentru invitaţia făcută preşedintelui PSD, Viorica Dăncilă, de a participa la dezbaterea electorală, care Televiziunea Publică o propune celor doi candidaţi pentru turul 2 al alegerilor prezidenţiale.

Considerăm că o astfel de dezbatere este una obligatorie pentru orice societate democratică, deoarece ea poate contribui la o mai bună edificare a opiniei publice în legătură cu platforma electorală a celor doi candidaţi.

După cum ştiţi, doamna Dăncilă a exprimat în mod public şi în mai multe rănduri deschiderea sa pentru o astfel de dezbatere cu Klaus lohannis.

Ca atare, în numele doamnei Dăncilă, doresc să vă confirm participarea domniei sale la dezbaterea electorală pe care o propuneţi.

Venim cu sugestia organizării dezbaterii electorale în ziua de duminică, 17 noiembrie, în care domnul lohannis nu are programat niciun alt eveniment de campanie, conform calendarului electoral pe care l-a făcut public. Mai mult, considerăm că organizarea dezbaterii electorale într-o zi de duminică ar oferi o audienţă maximă acestui eveniment.

Totodată, vă aducem la cunoştinţă şi faptul că doamna Dăncilă are toată deschiderea pentru a participa la o dezbatere electorală într-o altă zi care ar putea fi propusă de echipa de campanie a domnului lohannis.

În final, vreau să vă asigur şi de toată deschiderea mea personală pentru stabilirea formatului şi a detaliilor dezbaterii, impreună cu echipa de campanie a domnului lohannis”, se arată în scrisoare.