Fostul premier al României a mărturisit că nu avea o situație financiară bună după Revoluție, dar, împreună cu soțul ei, a decis să adopte un copil.

„După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistenţe, ni s-a schimbat viaţa. Am avut un ţel. Când era greu, trebuia să depăşim pentru că era Victor. El a devenit răsfăţatul familiei. La început n-au înţeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 şi erau condiţiile puţin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci”, a declarat fostul premier, citată de impact.ro.

A trimis un mesaj plin de optimism cu ocazia Crăciunului

Viorica Dăncilă arată că toate încercările prin care a trecut în 2019 nu i-au afectat starea de spirit și a postat în Ajunul Crăciunului un mesaj plin de optimism pe pagina sa de Facebook.

”Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului să vă aducă bucurie, pace și căldură în suflet! Crăciun fericit alături de cei dragi și un an nou plin de realizări!”, a scris fostul premier marți seara pe internet.

 

Viorica Dăncilă i-a luat locul lui Liviu Dragnea la șefia PSD

Viorica Dăncilă a devenit președinte al PSD după ce Liviu Dragnea a ajuns în spatele gratiilor în urma condamnării din dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. A urmat candidatura la alegerile prezidențiale și, după ce a pierdut în fața lui Klaus Iohannis, și-a dat demisia din fucția de președinte al partidului și a rămas la șefia organizației de femei și a filialei PSD Teleorman.