Paparazzi Spynews le-au surprins recent pe Teodora Becali şi pe mama sa, Luminiţa, în timp ce aveau de rezolvat mai multe probleme prin oraş. Echipate corespunzător, cu mănuşi şi măşti de protecţie, fiica şi soţia lui Gigi Becali au mers în oraş cu un bolid de lux şi au trecut pe la două bănci, pentru a-şi rezolva diferite probleme. Teodora a fost surprinsă în fotografii cum și-a arătat buna creștere și totodată respectul față de mama sa, deschizându-i ușa.

Apoi, Luminiţa Becali, fiind sigură că Teodora se descurcă și singură, a mers repede la o farmacie aflată în apropiere, semn că cele două aveau planurile bine împărţite pentru a nu sta în oraş mai mult decât e necesar. La final, cele două s-au reunit și după ce au mai făcut o scurtă oprire la bancomat, fiica şi soţia lui Becali s-au îndreptat ușor către mașină, semn că și-au terminat treaba şi se pot întoarce acasă, scrie spynews.ro.

Teodora Becali îl va face bunic pe Gigi Becali

Teodora Becali, fiica cea mare a latifundiarului din Pipera, a făcut nunta în luna octombrie 2019 cu Mihai Mincu. Mitică Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc sau Adriean Videanu au fost doar câțiva dintre “greii” care au participat la nunta tinerei de 25 de ani, eveniment despre care se spune că a costat o jumătate de milion de euro.

Două luni mai târziu, Gigi Becali anunţa că fiica sa i-a făcut o bucurie enormă: l-a anunţat că va deveni bunic. “M-a așteptat fata acasă și mi-a spus: tată, o să fii bunic! Nu credeam că o să am un ginere așa, nu credeam că există astfel de oameni”, spunea atunci afaceristul pentru România TV.