„Terenul îl am deja şi începem construcţia acum, pentru că lucrurile s-au mai limpezit. Lucrările vor dura un an şi jumătate şi dacă până atunci nu vom scoate capul e rău. Avem semnat contract cu un operator important“, a declarat Gică Popescu.
Şantierul va fi deschis pe terenul de 4.000 mp la sfârşitul lunii ianuarie din 2011. Tot pentru anul viitor, dar în vară, Gică Popescu speră să înceapă lucrările şi la un proiect de birouri – din care deţine 50%. Imobilul va fi amplasat în nordul Bucureştiului şi va înghiţi circa 11 mil. euro, inclusiv terenul.
„E imposibil să faci investiţii doar cu banii din fotbal. Dacă nu aveam finanţări bancare nu reuşeam şi sunt puţine bănci care mai dau credite acum. Se uită foarte atent la cel care cere bani“, spune Popescu.
Noi achiziţii de teren
El se mândreşte cu faptul că a sfidat criza cu proiectul Doldora Bazaar din Rahova şi crede că va avea succes cu dezvoltarea unei reţele de astfel de centre comerciale, motiv pentru care se află în negocieri pentru achiziţia mai multor terenuri în ţară.
„Acesta este un alt fel de piaţă, chiar dacă avem acelaşi profil de client ca şi cel al pieţei Rahova. Am încercat să atragem vânzătorii din aer liber la noi, într-un loc modern. Suntem tineri şi curajoşi şi vom avea succes şi cu viitoarele proiecte“, a subliniat Popescu, care a anunţat că, deocamdată, nu are în plan vânzarea proiectelor din reţeaua Doldora. El a mai spus că deţine şi alte terenuri în Bucureşti, dar deocamdată nu vrea să divulge planurile sale de viitor.
Averea lui Gică Popescu a fost estimată de Capital la 20 – 25 mil. euro. Fostul internaţional mai are afaceri în turism, transporturi şi energie verde.

Citeste si Opens external link in new windowGică Popescu: „Oamenii merg în mall-uri în loc să meargă la muzeu“