Achiziţia face parte dintr-un plan de investiţii care vizează extinderea parcului prin construcţia de noi pavilioane şi modernizarea celor existente. Achiziţia terenului a fost realizată din capitalul propiu al firmei. Investiţiile în extindere sunt estimate la circa opt milioane de euro doar în 2018, la finanţarea cărora participă Alpha Bank şi Piraeus Bank, prin suplimentarea cu cinci milioane de euro a unei linii de credit existente.

„Strategia Doraly în 2018 include atât extinderea suprafeţei parcului comercial, prin achiziţii de terenuri pentru construcţii noi, cât şi diversificarea canalelor de vânzare, prin dezvoltarea retailului de tip Cash&Carry şi intrarea Doraly în mediul online”, a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly.

Doraly Afumaţi a început în 2016 un amplu proces de extindere, concretizat până în prezent prin deschiderea a trei pavilioane comerciale, cu o suprafaţă totală de 13.400 mp şi crearea a 200 de locuri de parcare.

Dezvoltat pe 260.000 mp, parcul comercial Doraly cuprinde 31 de pavilioane, cu o suprafaţă totală închiriabilă de peste 84.000 mp, având peste 850 de spaţii comerciale şi aproximativ 5.000 de locuri de parcare, inclusiv subterane. Acesta găzduieşte 550 de producători, importatori şi distribuitori.

Gheorghe Iaciu ocupă locul 63 în ultima ediţia a Top 300 Capital cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 85-87 mil. Euro.