De aproape două decenii, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au trei copii dar puțini știu că unul dintre ei, mai exact o fetiță, este adoptată.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au cunoscut cu ani buni în urmă. În prezent, aceștia formează un cuplu de aproape 17 ani și sunt de nedespărțit. Artista i-a fost alături soțului ei, în ciuda bolii de care acesta suferă de ani de zile.

Cât despre familia lor, cei doi au împreună trei copii. Pe Sofia, în vârstă de 16 ani, pe Kadri de 7 ani, dar și pe Roxana India, o fetiță care de altfel fost adoptată în urmă cu ani buni.

Roxana India, fetiță greu de adoptat

Artista a vorbit recent despre motivul pentru care și-a dorit să adopte un copil, dar și despre ce s- schimbat în viața ei. În urmă cu zece ani, Roxana India se afla pe lista copiilor dificil de adoptat.

Iată însă că de cinci ani, aceasta face parte din familia celor doi. Dana Nălbaru spune că dorința a fost una veche, înainte ca cel de-al doilea copil al cuplului să vină pe lume.

Atât ea cât și Dragoș Bucur și-au dorit să facă un bine, mai exact să salveze viața unui copil. Mai departe, cei doi au accesat lista copiilor dificil de adoptat, adică cei pe care nu-i vrea nimeni, iar o frumoasă poveste de familie avea să înceapă.

”A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri. Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta. Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni.

A crezut că-și pierde fiul

Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, a povestit vedeta într-un interviu acordat pentru libertateapentrufemei.ro.

Amintim că recent, Dana Nălbaru a vorbit și despre motivul pentru care a ales să se pocăiască. Aceasta avea să treacă printr-o încercare grea care i-a schimbat total perspectiva asupra vieții. De aici a apărut și nevoia de schimbare.

Mai exact, fiul artistei și a lui Dragoș Bucur s-a îmbolnăvit, iar apoi a urmat o operație dificilă. A crezut că îl va pierde, iar în tot acest timp nu a renunțat la credință. S-a rugat și a sperat că lucrurile vor fi bine, iar în final, Dumnezeu a ascultat-o și i-a îndeplinit dorința.