Elena Stoica are astăzi 35 de ani, dar ar avea o relație cu George Copos de mai bine de zece ani. Ea i-a fost secretară la una din firme și s-au cunoscut în anul 2006.  

Fostul patron de la Rapid şi iubita secretă şi-au unit destinele în această vară, iar familia omului de afaceri e una senzaţională, după spusele fostului preşedinte al Ligii, Mitică Dragomir.

„Copos și-a revenit foarte greu. A fost distrus (n.r. după ce a făcut închisoare pentru implicarea în Dosarul Transferurilor). Acum e foarte tare, e verde, are și-o fetiță, a doua. S-a recăsatorit, are o familie … Copos este un tip tare, m-am certat cu el mai mereu. Este un exemplu pentru familie. Este un om deștept, omul dracu … Nu există săptămână în care să nu mă fi certat cu el, iar acum mă pup cu el”, a spus fostul şef al Ligii, la Digi Sport Matinal. 

Copos are în prezent afaceri în imobiliare, turism, dar are și cofetăriile Ana Pan, care merg foarte bine. Cât timp a fost închis, de afaceri s-a ocupat fiica sa, Alexandra, în vârstă de 32 de ani.