Carmen Macovei, o cunoscută cântăreață de muzică populară, a împărtășit o poveste dureroasă despre divorțul ei, survenit după șapte ani de căsnicie, din cauza invidiei fostului ei partener față de succesul său în carieră.

Pasiunea artistei pentru muzică a învins

După o perioadă în care a fost extrem de solicitată la evenimente, Carmen a dezvăluit că soțul ei, și el muzician, a devenit gelos pe ascensiunea ei în lumea muzicii populare. Această invidie a dus la divorț, deoarece partenerul ei nu a putut accepta succesul pe care l-a obținut ea.

Totuși, artista a reușit să treacă peste această perioadă dificilă și să-și continue visul de a cânta. Carmen Macovei se bucură acum de lansarea celui de-al treilea album muzical, intitulat „De prin viață adunate, cu drag la lume cântate”, care a fost un proiect de suflet, conținând piese compuse și interpretate cu pasiune.

„Cu bucurie în suflet, vorbesc acum despre cel de-al treilea album muzical care se intitulează „De prin viață adunate, cu drag la lume cântate”. Acest album a prins contur pe parcursul mai multor ani de activitate, deoarece fiecare cântec este o creație proprie, o părticică din sufletul meu.

Aranjamentul muzical al pieselor s-a înfăptuit printr-o frumoasă colaborare cu patru maeștri dirijori din țară, dar și din Republica Moldova. De ce spun că e o bucurie imensă? Întrucât cântecul mi-a fost aproape încă din anii copilăriei. În familia mea cântecul a avut loc de cinste. Pașii m-au îndrumat mereu pe acest drum”, a declarat artista pentru Fanatik.

carmen macovei
Carmen Macovei a trecut peste perioada dificilă și a lansat un nou album muzical.

Cu toate că a trecut prin momente dificile, Carmen Macovei recunoaște că a avut mentori importanți în viața ei, precum regretatul profesor și compozitor Titel Popovici, care au contribuit semnificativ la dezvoltarea ei muzicală.

Carmen Macovei a divorțat după șapte ani de căsnicie

Despre divorțul ei, Carmen a mărturisit că surpriza a venit când s-a căsătorit și soțul ei „încerca prin diferite moduri să-mi perturbe participarea la activitățile muzicale”. Astfel, după „șapte ani nu tocmai fericiți am pus punct căsniciei”, mai spune artista.

Cu toate obstacolele întâlnite, Carmen Macovei a reușit să rămână puternică și dedicată pasiunii sale pentru muzică, iar noul album vine să demonstreze acest lucru.

„A ajuns să-mi spună că mă face el să nu mai cânt. Bineînțeles că o astfel de relație nu a rezistat. După șapte ani nu tocmai fericiți am pus punct căsniciei. Bunul Dumnezeu, Sfânta Fecioară Maria și duhovnicul meu, părintele Dan Damaschin (fondatorul asociației Glasul vieții) mi-au fost alături. M-au îndrumat și am depășit acea perioadă.

Apoi, lucrurile s-au aranjat de la sine, continuând să cânt cu drag. Din acest motiv vine și bucuria asta imensă pentru că am scos la capăt un nou album. Să știți că atunci când o realizare se înfăptuiește trecând de obstacole și greutăți, omul devine mai puternic. Rodul muncii umple sufletul”, a mărturisit ea.