A murit Gabi Stângău

A murit Gabi Stângău. Un tânăr violonist în vârstă de 32 de ani dintr-o comună din Maramureș și-a pierdut viața în urma unui tragic accident. El a pierdut controlul ATV-ului pe care îl conducea, a pătruns într-un șanț și s-a oprit în gardul metalic al unei proprietăți.

În după-amiaza de sâmbătă, în jurul orei 14:00, polițiștii de la Biroul Rutier Baia Mare au fost alertați pentru a interveni într-un accident rutier survenit în localitatea Dumbrăvița.

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Dumbrăvița, în timp ce conducea un ATV ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat într-un șanț situat pe partea dreaptă a direcției de mers și s-a oprit în gardul metalic al unui imobil.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale incompatibile cu viața, fiindu-i declarat decesul de către personalul medical sosit la fața locului”, transmite IPJ Maramureș.

Investigațiile polițiștilor sunt în desfășurare.

Violonistul în cauză este Gabi Stângău, arată Antena 3. Sursa menționează că acesta a decedat la câteva ore după ce a cântat alături de Andra.

Gabi Stângău
Gabi Stângău/SURSA FOTO: Antena 3 CNN

Accident cumplit în Măgurele

Joi, șoferul și pasagerul unei mașini au pierit într-un accident rutier petrecut în localitatea Măgurele. Accidentul a avut loc în urma unei coliziuni cu un autoturism. Acesta din urmă era condus de un bărbat în vârstă de 60 de ani.

„La data de 15 februarie, în jurul orei 18,53, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe şoseaua Atomiştilor, din localitatea Măgurele, s-a produs un accident rutier între două autoturisme, soldat cu rănirea unei persoane şi decesul altor două persoane”, informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov.

La locul accidentului s-au deplasat polițiștii rutieri din Măgurele și cei ai Serviciului Rutier Ilfov.

Din primele verificări, s-a constatat că doi bărbați, în vârstă de 24 și 32 de ani, au decedat în urma accidentului rutier.

Celălalt bărbat, în vârstă de 60 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest caz, polițiștii rutieri desfășoară anchete pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul.

Polițiștii presupun că șoferul în vârstă de 24 de ani mergea cu viteză pentru a scăpa neobservat după un presupus jaf. Surse din cadrul anchetei susțin că, în plus, motorul mașinii fusese modificat pentru a atinge o viteză mai mare, iar anvelopele erau deja uzate.

O cameră de supraveghere a capturat imaginea mașinii celor doi circulând cu viteză cu doar câteva secunde înainte de producerea impactului.

Cei doi tineri care au pierit pe loc în tragicul accident sunt presupușii nepoți ai interlopului Gongoi. Astfel, ar fi fii ai așa-numitei vrăjitoare Mama Omida.