Gebruder Weiss România a fost aleasă ca furnizor de servicii şi partener pe termen lung mulţumită istoriei bogate a companiei, aspectului depozitului existent, dar şi a modului de prezentare a proceselor precum şi a implicării personalului în succesul acestui proiect.

„Pentru acest proiect am investit atât în dotarea depozitului cu toate echipamentele necesare cât şi în atragerea de noi angajaţi, cu scopul de a deveni un partener de încredere pentru clientul nostru. Succesul afacerii noastre se bazează pe angajamentul pe care îl luăm faţă de clienţii noştri, pentru a deveni prima lor alegere în activităţile cotidiene.” a declarat Petru Mihăieş, Branch Manager la Gebruder Weiss Arad.

 

Despre Gebrüder Weiss România

Compania Gebrüder Weiss are o experiență de peste 20 de ani în transport și logistică pe piața din România, furnizând de-a lungul anilor soluții logistice inteligente pentru clienții săi. Prin reteaua sa locală de distribuție, Gebruder Weiss transportă mărfurile din zona Arad către orice punct de livrare din țară prin hub-uri amplasate strategic în București, Sibiu, Cluj, Bacău, Braşov, Constanţa, Oradea și Craiova.

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu
T +40.372.678.420
[email protected]

http://www.gw-world.ro