Câştigării acestei categorii au fost desemnaţi dintr-o listă cu zece nominalizaţi în funcţie de votul cititorilor revistei Capital şi de aprecierile redacţiei.

Orange România, liderul pieței locale telecom, a strîns cele mai multe voturi din partea cititorilor Capital şi a primit premiul întâi. Compania oferă o gamă largă de servicii apreciate de public. Are peste 10 milioane de clienți pe segmentul de bază al businessului, și creșteri importante la celalte servicii. De la începutul lunii mai, la conducerea companiei se află Liudmila Climoc, care are o experiență de 19 ani în industria de profil.

„Acest premiu se duce către colegii mei de la Orange România care muncesc zilnic pentru a oferi servicii performante clienţilor. Mulţumim clienţilor noştri care ne fac să fim ceea ce suntem“, a declarat Dorin Odiaţiu, Public Affairs, Partnerships and Wholesale Director în cadrul Orange România

Kiwi Finance a primit premiul doi în categoria celor mai bune companii din servicii. Brokerul a intermediat anul trecut credite de aproape 100 de milioane de euro, cu 37% mai mult față de anul anterior. Aproape două treimi din total au reprezentant credite imobiliare, ceea ce înseamnă că în fiecare zi cinci familii din țară s-au mutat într-o locuință nouă, cumpărată printr-un credit intermediate de Kiwi Finance.

„Este o mare bucurie să primim acest premiu, mai ales că vine într-un context în care domeniul în care activăm a beneficiat de o atenţia foarte mare în ultima vreme şi, probabil, la capitolul popularitate se luptă cu clasa politică. Le mulţumim celor peste 1.000 de clienţi care ne acordă lunar încrederea. Vreau să felicit echipa guvernamentală, pentru că într-un moment foarte delicat a avut curajul să se expună public într-un mediu destul de toxic, în care prea puţini performeri din antreprenoriat şi din economie au curajul să intre“, a declarat Traian Stancu, Chief Operating Officer în cadrul Kiwi Finance

Casa de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații a primit premiul trei. Avocaţii au fost implicaţi anul trecut în multe proiecte de investiții semnificative de pe piața locală în diverse sectoare, printre care preluarea magazinelor Billa de către Carrefour, achiziția distribuției angro de medicamente a grupului GSK de către Interbrands, vânzarea operațiunilor McDonald’s către Premier Capital şi achiziția Băncii Carpatica de către Nextebank. Casa de avocatură a aniversat zece ani de la înființare.

Premiul a fost ridicat de Şerban Pâslaru, partener al Țuca Zbârcea & Asociații, care a mulțumit atât întregii echipe a casei de avocatură, cât și clienților

"Le mulțumim și tuturor colegilor, dar și clienților noștri, ale căror nume ne-am bucurat să le remarcăm pe lista câștigătorilor din această seară. Suntem cu atât mai mândri că ne-au ales să îi reprezentăm în proiectele lor pe plan local! De asemenea, doresc le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă câștigarea acestui premiu, celor care ne-au votat, precum și revistei Capital!",  a spus Șerban Pâslaru.

 

 

 

Vă doresc o seară frumoasă în continuare, felicitări tuturor câștigătorilor și vă mulțumim încă o dată!

Nominalizaţii categoriei „cea mai bună companie din servicii“ au fost următorii:

• JLL Romania
• Coldwell Banker Affiliates of Romania
• Țuca Zbârcea & Asociații
• Clifford Chance Badea
• Regina Maria
• PWC România
• Christian Tour
• Orange România
• RCS&RDS
• KIWI Finance

 

Organizarea Galei Premiilor Capital pentru “Excelenţă în Afaceri” a fost posibilă cu ajutorul partenerilor noștri: Carrefour Romania, IIB- The Institute for Independent Business, Cristim, Erbasu SA, Astra Vagoane Calatori SA, BMW GROUP România, Schlumberger, Beckers, Le Chateau, Mara Mura.