Gabriela Firea susține că se va bate în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar.

Totodată, aceasta nu a ratat ocazia și a lansat o serie de acuzații grave la adresa noului primar General, Nicușor Dan, care în opinia sa, a chiulit din Consiliul General și a chiulit şi în mandatul de parlamentar.

În același timp, Firea a mai adăugat că deși nu va avea funcția de primar, va continua să se implice mult mai mult.

„Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar. Voi fi un parlamentar activ, nu ca domnul Nicuşor Dan, care aşa cum a chiulit din Consiliul General, aşa a chiulit şi în mandatul de parlamentar.

Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament. Faptul că unii dintre noi nu mai sunt primari nu înseamnă că nu ne vom implica. Dincotră ne vom implica mai mult”, a declarat Gabriela Firea marţi la sediul PSD.

Ciolacu vrea o altă funcție pentru Firea

De cealaltă parte, Marcel Ciolacu are în minte o altă funcție pentru Gabriela Firea. După rezultatele alegerilor din Capitală, acesta a declarat că şi-ar dori ca Gabriela Firea să candideze pentru o funcţie în Parlamentul României şi să rămână în linia întâi a PSD.

De asemenea, Ciolacu a mai subliniat faptul că rezultatele fostului primar General au fost cele care au pus PSD-ul într-o lumină bună.

„Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele bune ale PSD se datoarează şi în mare măsură doamnei Gabriela Firea”, a afirmat Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea