Gabriela Cristea a trecut printr-o adevărată dramă. Momentul s-a petrecut în adolescență, pe când cunoscuta vedetă de televiziune avea doar 19 ani. Ea a povestit cu lux de amănunte tragedia prin care a trecut la acel moment. Ea a stat în spital câteva zile .

Drama Gabrielei Cristea a fost una pe care nu o va uita niciodată. Asta pentru că îndrăgita vedetă a făcut un avort la vârsta de 19 ani, din cauza unor complicații.

”Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, a povestit Gabriela Cristea, într-o emisiune de la Kanal D.

Dezvăluirea cutremurătoare a Gabrielei Cristea

Trebuie spus că vedeta a mai mărturisit, în urmă cu ceva vreme, un alt episod care a marcat-o decisiv. Ea a fost la un pas să moară. Gabriela Cristea a povestit pe TikTok drama prin care a trecut.

„Am început să-mi doresc să fac copii. Am început așa, ca orice om. Iubindu-mă cu bărbatul iubit și aștepând să se întâmple astăzi, mâine, poimâine. Și nu s-a întâmplat niciodată. Și iar am așteptat. La un moment dat, am descoperit cu bucurie și cu speranță și cu…nici măcar nu am cuvinte să-mi aduc aminte sentimentele de atunci – că sunt însărcinată„, și-a început dezvăluirea Gabriela Cristea.

Mi-aduc aminte că îmi spuneau că o să-mi pierd viața

Ea a povestit, cu regret în glas, că bucuria nu a fost de lungă durată. Asta pentru că la opt săpămâni a fost nevoită să facă întrerupere de sarcină. Motivul a fost legat de faptul că sarcina se oprise din evoluție.

„Mi-aduc aminte de acel moment în care doctorii îmi spuneau că trebuie să-mi facă intervenția pentru că era atât de periculos încât puteam și eu să-mi pierd viața și eu le spuneam să mai așteptăm un pic că poate se întâmplă o minune”, a spus ea.

Cu lacrimi în ochi, Gabriela Cristea a dezvăluit că în fiecare an, în luna februarie de acel moment. După câteva momente în care nu și-a mai putut găsi cuvintele din cauza emoției care a copleșit-o, vedeta de televiziune a spus că a găsit forța de a merge mai departe. Așa încât a început procedurile pentru fertilizarea in vitro. La prima procedură, în care și-a spus multe speranțe, rezultatul a fost de 0,3%. A continuat și cu a doua încercare.