Gabriel Cotabiță a povestit, pe larg, cum se simte și ce are în vedere să realizeze în perioada imediat următoare. Planurile celebrului cântăreț par pentru mulți incredibile, mai ales ținând cont de momentul de cumpănă prin care a trecut acesta cu niște ani în urmă. E vorba de anul 2015, când s-a aflat la un pas de moarte. În timp ce făcea sport la o sală de fitness din București, el a suferit un infarct. Șansele de supraviețuire au fost, atunci, minime, potrivit medicilor. Artistul și-a revenit, însă, după niște luni.

Despre experiența prin care a trecut atunci, a povestit chiar Gabriel Cotabiță. El a susținut că momentul prin care a trecut, l-a făcut să ajungă la un alt nivel spiritual.

Cotabiță, mărturisirea care i-a cutremurat pe fani

„Crede-mă, poate ți se pare că e exagerat, dar după ce treci printr-o perioadă în care te întâlnești cu diverse entități, începi să înțelegi că viața are cu totul alte niveluri. Se pare că v-am auzit. Nu m-am dus către lumina albă, de altfel nici nu mi s-a arătat. Şi o să spun sincer, este pentru prima dată când mărturisesc asta, eu consider că ceea ce mi s-a întâmplat e un semnal de „Vezi că mai ai ceva de făcut”, adică un fel de reset și „Hai, ia-o de la capăt!”, a declarat Gabriel Cotabiţă, la un moment dat.

Timpul a trecut iar acum celebrul cântăreț a recunoscut că nu mai este atât de darnic să facă lucrurile pe care le făcea odată. Solistul a spus că nu va cânta, în acest an, pe litoral. Cu toate acestea, el nu vrea să stea departe de scena muzicii. Din acest motiv, artistul a spus că vrea să scoată câteva piese pentru fanii săi. Chiar dacă momentul de cumpănă de acum 6 ani s-a petrecut la sala de fitnes, Cotabiță nu vrea să renunțe la exercițiile fizice.  Motivul, spune el, este simplu: dacă renunți la sport ești pierdut!

Sursa foto: Facebook