Fratele unui călugăr celebru, prins băut la volan după ce s-a izbit de un stâlp. Avea un copil în mașină

Preotul respectiv s-a îzbit cu mașina de un stâlp, pe care l-a și doborât, chiar dacă locul accidentului nu era o curbă periculoasă, conform informațiilor transmise de vremeanoua.ro

Acesta avea o alcoolemie de 0,78, alcool pur în aerul expirat și ar fi avut şi suficientă viteză în momentul impactului, deoarece a reușit să doboare la pământ un stâlp de iluminat. Amintim că acesta este fratele cunoscutului monah Daniel Corogeanu.

Tot cartierul a rămas fără lumină

Potrivit sursei menționoate, tot cartierul a rămas fără lumină în urma accidentului respectiv. Mai mult, atât șoferul cât și pasagerul minor din mașină au fost duși la spitalul județean. Trebuie menționat că minorul este în afara oricărui pericol. În urma evenimentelor respective, a fost deschis un doar de cercetare penală, pe numele conducătorului auto.

„În urma accidentului de la Gura Bustei, atât șoferul cât și pasagerul minor din mașină au fost duși la spitalul județean. Copilul este în afara oricărui pericol, dar se fac investigații medicale suplimentare.

În această cauză s-a deschis dosar de cercetare penală, pe numele conducătorului auto, un bărbat de 41 de ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spitalul județean Vaslui și s-a ales cu dosar penal în urma faptelor respective. Totodată, oamenii legii fac cercetări la fața locului, pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.

Sursa foto: Dreamstime