Mihai Tudor are 52 de ani, este de profesie inginer electronist și are o experiență impresionantă de peste 25 de ani în industria locală și internațională de IT&C. Ultima poziție deținută a fost cea de Director General IBM pentru sud-estul Europei. Deține, de asemenea, un certificat în Administrarea Afacerilor de la Swinburne University of Technology, Melbourne Australia și un MBA în cadrul OUBS, Milton Keynes UK.

„Romtelecom  este una dintre companiile fanion ale industriei tehnologice de vârf românești. Mă alătur unei echipe câștigătoare, cu entuziasm și dorința de a extinde și perfecționa serviciile oferite clienților business și cu convingerea că tradiția și inovația reprezintă ingrediente de dorit și de succes pentru orice organizație”, a spus Mihai Tudor, Director Executiv Comercial, segment business.

Mihai Tudor va coordona structurile: vânzări conturi strategice, vânzări corporate, vânzări GBM și structura de operațiuni comerciale business, care include activitățile de management al produsului, marketing, call center și integrare sisteme.

Poziția de Director Executiv Comercial pentru segmentul business a fost ocupată anterior de George Makowski, care a părăsit compania la 1 august.

Romtelecom Business Solutions este prima alegere pentru cele mai mari firme din România și pentru zeci de mii de IMM-uri care se bazează pe companie ca principal furnizor de soluții IT și de comunicare. În plus, este liderul pieței de servicii de telefonie fixă, servicii fixe de date și internet de mare viteză pentru companii. Romtelecom Business Solutions este aliatul companiilor românești și are o ofertă completă și unică pe piață, bazată pe combinarea portofoliului său de servicii, expertiză internă, susținând astfel unul dintre cele mai avansate medii IT din țară, orientarea către client și angajamentul pentru calitate.