Fosta soție a unui interlop a scăpat ieftin după ce a fost prinsă beată la volan. Ce pedeapsă a primit

La începutul lunii octombrie anul trecut, Ana Maria Ursache, fosta soție a interlopului Viorel Oarză, a fost prinsă beată la volan. Atunci, șoferul unui Matiz a sunat la 112 și a anunțat că pe ruta Miroslava-Iași circulă în Volvo gri condus de o femeie. Șoferul a precizat că mașina se deplasează haotic, trecând de pe o bandă pe alta, urcându-se chiar pe bordură.

Femeia a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-o bordură, acolo unde polițiștii Secției 6 au găsit-o. Organele de poliție au supus-o pe femeie unui test și au descoperit că avea o alcoolemie de 2,53‰ în sânge.

Ce pedeapsă a primit femeia

Ana Maria Ursache a fost plasată în arest la domiciliu timp de trei luni, fiind trimisă în judecată sub acuzația de conducere sub influența alcoolului. Având în vedere că femeia nu a produs niciun accident rutier, magistrații au condamnat-o la 2 ani și 8 luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani. Judecătorii i-au interzis acesteia să mai conducă o mașină timp de 2 ani, notează ziaruldeiași.ro.

Femeia a depus o contestație, însă aceasta a fost respinsă marți de Curtea de Apel. Așadar, sentința rămâne definitivă.

Ana Maria Ursache a fost soța interlopului ieșean Viorel Oarză, un fost boxer implicat în trafic de persoane și stupefiante, clonări de carduri sau contrabandă de țigări.

Sursă foto: Dreamstime